SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρε ματι με επαιρνες αλλα εγω εσενα αγαπαω :-*![]()
Τελικά λουκρητία πρέπει να με ευγνωμονείς ... δημιούργησα σχολή εραστών σου ...
ρε ματι με επαιρνες αλλα εγω εσενα αγαπαω :-*![]()
γιατι γελας εσυ ησουν εξω πο το παραθυρι
δεν ειναι λογος να σε ευγνωμωνω αυτο.μαλλον το αντιθετο.Τελικά λουκρητία πρέπει να με ευγνωμονείς ... δημιούργησα σχολή εραστών σου ...
εγω σου την επεσα πρωτος στο τσατ αν θυμασαι καλα μην ακους τον μπαρμπαστεφανοδεν ειναι λογος να σε ευγνωμωνω αυτο.μαλλον το αντιθετο.
αλλα θα κανω οτι δε το προσεξα.
να το ανοιξω η θα εκραγει :Sμπαρος πμ!
δεν ειναι λογος να σε ευγνωμωνω αυτο.μαλλον το αντιθετο.
αλλα θα κανω οτι δε το προσεξα.
να ευχεσαι απλα να ριξω το καλο στο γυαλο.Για κάτι τέτοιες απαντήσεις μου έλεγε ο πατέρας μου :
κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό![]()
να το ανοιξω η θα εκραγει :S
εγω παντως την λουκ την αγαπησα οχι με την εμφανιση της αλλα με το στυλακι τηςΓια κάτι τέτοιες απαντήσεις μου έλεγε ο πατέρας μου :
κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό![]()
http://[URL unfurl="true"]www.panabook.gr/images/schleich-s20538.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το ανοιξα και εχεις και εσυ πμ :-*
αργησες!εχω απαντησει ηδη!το ανοιξα και εχεις και εσυ πμ :-*
να ευχεσαι απλα να ριξω το καλο στο γυαλο.
ε ενταξει ωρες ωρες ειμαι λιγο νταλικερης στην ομιλια....εγω παντως την λουκ την αγαπησα οχι με την εμφανιση της αλλα με το στυλακι της
το ελα ρε η το ρε μαλακα μην πινεις που ειπε με φτιαχνει βαζω στο μυαλο μου την χροια της φωνης της και το ναζι και αναστατωνομαι![]()
λουκ με εκανες ευτυχησμενα για δευτερη φορα σ'ενα βραδυ την πρωτη ηταν η αννουλα η μολδαβεζα και η δευτερη εσυ μου αρεσει να σου αρεσει :-*αργησες!εχω απαντησει ηδη!
μην μου χαλας το σκηνικο του μυαλου μουε ενταξει ωρες ωρες ειμαι λιγο νταλικερης στην ομιλια....![]()
μια μαλακια ειπαμε αραξε...λουκ με εκανες ευτυχησμενα για δευτερη φορα σ'ενα βραδυ την πρωτη ηταν η αννουλα η μολδαβεζα και η δευτερη εσυ μου αρεσει να σου αρεσει :-*
:Sμια μαλακια ειπαμε αραξε...
και ξεμεθυσε επισης!!!
γραμμικη β' διαβαζω τοση ωρα.