memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
καλα,απλα αμα τηΔεν θα μας διχάσεις ρε κακιασμένε!!!!![]()
![]()
![]()

καλα,απλα αμα τηΔεν θα μας διχάσεις ρε κακιασμένε!!!!![]()
![]()
![]()
Έχει εδώ έναν κακιασμένο περιπτερά αγαπούλα μου,μην δίνεις σημασία. :-* :-*ποιος θελει να μας διχασει;μην τους ακους.. :'( :'( :'(
Αυτά αγαπούλα είναι λάσπη κακιασμένων,μην πιστεύεις τίποτα.καλα,απλα αμα τημη ξεχασεις να τραβηξεις φωτογραφιες να τις δειξεις σε ολο τον κοσμο οπως κανεις συνηθως (τη μια φορα που εχεις γαμησει δηλαδη στη ζωη σου)
![]()
νταξ ρε, μπες και με τον κλωνο να μιλησει και η κοπελαΑυτά αγαπούλα είναι λάσπη κακιασμένων,μην πιστεύεις τίποτα.
Στο site συμμετέχω μόνο για τα πολιτικά νήματα.....
Κόλλησε ο περιπτεράς...νταξ ρε, μπες και με τον κλωνο να μιλησει και η κοπελα![]()
ε αμα το πει ο μπαροςρε μαλακα δεν ειμαι κλωνος...ρε μπαρε που σαι εσυ που ξερεις;
το Νωντα δεν τον πιανει, φοραει σκουφακι ---->εισε μαλάκες
σας χυνω στη μαπα εναν εναν![]()
![]()
![]()
![]()
το Νωντα δεν τον πιανει, φοραει σκουφακι ---->
![]()
ρε τι εγινε με τον παπαζολη? μας δουλευει ή παει να σου φαει τη θεση του αρχιαγαπουλη?
Στ αρχιδια μας.Mετα απο πολυ σκεψη,αποφασισα να το ριξω στα πλακομουνια με την thea.
Ευχαριστω για την συμετοχη σας,αμα ξαναυπερκαυλωσω θα σας προτιμησω.![]()
Σε περιμένω πως κ πως..... :-* :-* :-*μωρο μου παπαζολη..θα ανεβω θεσσαλονικη και :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
η ψηφοφορια που θα ανοιξει συντομα για τον μεγαλυτερο αγαπουλη του σαιτ θα δειξει ποιος ειναι πραγματικα ο μεγαλυτερος αγαπουλης ολων των εποχων του σαιτρε τι εγινε με τον παπαζολη? μας δουλευει ή παει να σου φαει τη θεση του αρχιαγαπουλη?![]()
και θα φας μπουγατσα?μωρο μου παπαζολη..θα ανεβω θεσσαλονικη και :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θέα = 22 ετών,γυναίκα,πρώην αφροδίτη,και μπαίνει που και που κόσμο.
Σωστός;;;;;![]()
![]()