Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ειχαμε και μια που ειχε παθει εξαρτηση απ τα τσιμπουκια
Ψαξου τυπε.
Μηπως το βραδυ υπνοβατεις, και το πρωι ξυπνας σε παρκα με διερρηγμενο πρωκτο...;
ντυμενος προσκοπακι με πλατινε μαλλι και βαμμενο νυχακιΨαξου τυπε.
Μηπως το βραδυ υπνοβατεις, και το πρωι ξυπνας σε παρκα με διερρηγμενο πρωκτο...;
μηπως τους ελεγες κι εκει οτι το φβ ειναι το σαϊτ σου?οπως πιθανως ειδες καποιοι εξωθεσμικοι κυκλοι μου μπαναρανε τον λογαριασμο στο φεισμπουκ .....ετσι.... χωρις καμια προειδοποιηση..... που πρεπει να αποτανθω; στο ΕΔΑΔ;
ΛΟΙΠΟΝ α)παρε τη συσκευη του φικιωρη και πλακωσου στο νερο με οζον...μπορει να μη σου περασει η καυλα ,αλλα θα λιωσεις στο κατουρημα και δεν θα βρισκεις χρονο για παρτουζιδια διπλοτριπλοτσιμπουκα κ.α.Παιδια βοηθεια δεν ξερω τι να κανω,αυνανιζομαι ακαταπαυστα ολη μερα,χυνω και ξαναχυνω απανωτα.
Κανω παρτουζες,κανω πισωκολλητα,κανω πιπες,σουπερ πιπες,τα πινω ολα.Αλλα δεν χορταινω,θελω συνεχεια σεξ.
Τι να κανω?Βρειτε μου μια λυση.
Απο το πολυ σεξ το μνι εχει γινει πηγαδι.
Ειπωθηκε λιγεs σελιδεs πιο πριν........Αλλα σημασια δεν εχει αυτο, οσο το οτι καποιοι τοφαγαν
Σφερδεκλε/Αντιγονειτορ/Αβραμοτριαντη/Καρακαηδονα κι αυτη με τα τσιμπουκια κλωνος μας ειναι?
Έριναλ;
ο λακι στραικερ αποσυρθηκε; θελω να του στειλω πμΚαι έπειτα μπορείτε εύκολα να ρωτήσετε αν είμαι η Αντιγόνη ή η καρακαηδόνα,ξερωγώ ή όχι....στείλτε ΠΜ,στον άντμιν να σας πει.
οπως πιθανως ειδες καποιοι εξωθεσμικοι κυκλοι μου μπαναρανε τον λογαριασμο στο φεισμπουκ .....ετσι.... χωρις καμια προειδοποιηση..... που πρεπει να αποτανθω; στο ΕΔΑΔ;
παλι καλα που κρατας εσυ το λογαριασμο γιατι εγω εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τοσους κλωνους που εχουμε φτιαξει :S
ο λακι στραικερ αποσυρθηκε; θελω να του στειλω πμ
πότε ειπώθηκε??
αφού το διάβασα όλο το θρεντ!
Και η Βίλμα κλώνος μου;;;; Ρε τι λέτε;;;;
Σε λίγο θα πείτε ότι τα 88888 μέλη είμαι εγώ
Mαλλον ειπωθηκε στο σπαμοθρεντ......Καποια Τανια η καπωs ετσι.....
Παντωs γελασαμε και σημεριs......Ο χειμωναs μπαινει ευθυμα φετοs
Οσοι την πατησανε........προβλημα τουs
Σφερδεκλε/Αντιγονειτορ/Αβραμοτριαντη/Καρακαηδονα κι αυτη με τα τσιμπουκια κλωνος μας ειναι?
Έριναλ;
αυτο ηταν.....το βρηκες.....μηπως τους ελεγες κι εκει οτι το φβ ειναι το σαϊτ σου?
καποιος φορεσε την κουκουλα....φίλε.......... βρωμάει πολύ η υπόθεση......... καρφωτός θα πήγες μάλλον προτείνω να ψαχτούμε όσοι μείναμε απευθύνσου στον μόρτη για να βρει τον ένοχο και στον μπάρο για τα ξυλίκια
πώς έγινε αυτό?
οπως πιθανως ειδες καποιοι εξωθεσμικοι κυκλοι μου μπαναρανε τον λογαριασμο στο φεισμπουκ .....ετσι.... χωρις καμια προειδοποιηση..... που πρεπει να αποτανθω; στο ΕΔΑΔ;
Ετσι κι αλλιως Βιλμα+Σφερδεκλος θα ελθουν εις γαμου κοινωνια.
Θα συγχωνευτουν οι λογαριασμοι μας σε ενα .