Καμιά 60φευγα θα'ναι....για να'χει νικ "καρακαηδόνα"
καρακαιδονα κατεβα
στην πουτσα μας ανεβα
για παμε ολοι μαζι
Καμιά 60φευγα θα'ναι....για να'χει νικ "καρακαηδόνα"
Ναι γιατί είναι ΣΙΓΟΥΡΑ γυναίκα!!!! Ο καθένας εδώ μέσα που δεν έχει τι να κάνει φτιάχνει κλωνάρια και ποστάρει ότι του έρθει στο μυαλό.ρε σι οκ το θεμα ειναι να ανοιξει τα ποδια τις και μετα ασ ανοιξει οτι θεμα θε αλλα που μουφα η δουλεια
Ναι γιατί είναι ΣΙΓΟΥΡΑ γυναίκα!!!! Ο καθένας εδώ μέσα που δεν έχει τι να κάνει φτιάχνει κλωνάρια και ποστάρει ότι του έρθει στο μυαλό.
Αλλά και στην ελααααααααααααααχιστη πιθανότητα που είναι γυναίκα, φαντάσου πως πρέπει να είναι για να ποστάρει εδώ μέσα. Παίζει στα 300W σα τη δεις να βγάλεις σταυρό μπας και γίνει νυχτερίδα.
γυναικα ειναι ,στο υπογραφω... ;)αλλο που κανει πλακα...
γυναικα ειναι ,στο υπογραφω... ;)αλλο που κανει πλακα...
εχω φαει και γω πατατες μονο οι αλλοι θα τρωνε !!! και ηταν και καυτες καυτες ...
άντε γιατί βαριέμαι
Παιδια βοηθεια δεν ξερω τι να κανω,αυνανιζομαι ακαταπαυστα ολη μερα,χυνω και ξαναχυνω απανωτα.
Κανω παρτουζες,κανω πισωκολλητα,κανω πιπες,σουπερ πιπες,τα πινω ολα.Αλλα δεν χορταινω,θελω συνεχεια σεξ.
Τι να κανω?Βρειτε μου μια λυση.
Απο το πολυ σεξ το μνι εχει γινει πηγαδι.
δεν βρηκα αλλες ζωγραφιες σορρυ φιλεγιατι μου κλεβεις τις ζωγραφιες ?
σωπα ρε , υπογραφη κιολας, να σε παρει η fbi τι χαραμήζεσαι εδω περαγυναικα ειναι ,στο υπογραφω... ;)αλλο που κανει πλακα...
σωπα ρε , υπογραφη κιολας, να σε παρει η fbi τι χαραμήζεσαι εδω περα
ΕΛΕΟΣσαν αυτην?
Άδεια για να αυτοϊκανοποιείται στο γραφείο!
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011, 14:45
Μια μεγάλη νίκη της εργατικής τάξης συνέβη πριν από μερικές μέρες στη Βραζιλία. Η Άννα Καταλίνα Μπεζέρα Σιλβάρες πάσχει από ψυχαναγκαστικό οργασμό, γεγονός που την κάνει να θέλει συνεχώς να έχει οργασμό.
Η 36χρονη λογίστρια ισχυρίζεται πως αισθάνεται μεγάλη καταπίεση, όταν δεν μπορεί να αυνανιστεί, ενώ παλιότερα έκανε 40 αυνανισμούς καθημερινά.
Πήρε, λοιπόν, ένα χαρτί γιατρού και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, η οποία της έδωσε την άδεια να αυτοϊκανοποιείται μόνη της στο γραφείο.
Μάλιστα, λαμβάνει ειδική θεραπεία με τη θέλησή της, ώστε να αυνανίζεται 18 φορές την ημέρα.
Επίσης, από το πρόγραμμά της δεν λείπουν και οι ταινίες πορνό.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011, 14:45
να πινεις νερο με οζονΠαιδια θα μου βρειτε λυση?
η τανια
εχω στειλει εδω και 2 ωρες δεν εχει φτασει η σειρα μου;Στειλτε μου και αλλα πμ θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας.
Παντωs μια στο τοσο.....χρειαζεται κι ενα γελωτοθρεντ για να ξαραχνιαζουμε........
Απο το να πλακωνονται για τα πολιτικα και το ποδοσφαιρο......