jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
γειααααααααααααααααααααααααααααα σας ;) :o :- :-* :'(
Γεια σου Ινα
Ποτε ανεβαινεις τελικα ?
γειααααααααααααααααααααααααααααα σας ;) :o :- :-* :'(
καταλαβα πολυ σαβουρα εχεις μαζεψει
να σου στειλω τον σφερδεκλο με το τρικυκλο να σε βοηθησει
εμενα προσπερασε με
τι θα γινει με τον βαρο γλ, θα πρηζει πολυ τα αρχιδια των θυληκών εδω μέσαφυσικα.....χαρα μου να σας κλεβω.... ;)
Γεια σου Ινα
Ποτε ανεβαινεις τελικα ?
αρχιδια και θυληκο δεν παει βλακακοτι θα γινει με τον βαρο γλ, θα πρηζει πολυ τα αρχιδια των θυληκών εδω μέσα
φυσικα.....χαρα μου να σας κλεβω.... ;)
δεν ξερω ειλικρινα φιλε σταμ....δυο πραγματα νομιζω πρεπει να απασχολησουν την διοικηση για την νεα σεζον ......το να σε κανουν τιμημενο επιτελους και το μπαναρισμα του κουβανου......τι θα γινει με τον βαρο γλ, θα πρηζει πολυ τα αρχιδια των θυληκών εδω μέσα
δεν ξερω ειλικρινα φιλε σταμ....δυο πραγματα νομιζω πρεπει να απασχολησουν την διοικηση για την νεα σεζον ......το να σε κανουν τιμημενο επιτελους και το μπαναρισμα του κουβανου......
Ακομα δεν ξερω τζο μου :- :-*
Ταρατατζουμ ταρατατζουμ..
το πολυμετοχικο σχημα απετυχεδεν ξερω ειλικρινα φιλε σταμ....δυο πραγματα νομιζω πρεπει να απασχολησουν την διοικηση για την νεα σεζον ......το να σε κανουν τιμημενο επιτελους και το μπαναρισμα του κουβανου......
γελα ρε χαχα
αν ανεβεςι τωρα γρηγορα παντωβς προσεχε .
εκει κοντα στο βαρδαρη εχου πεσει μπαζα απ το φορτηγο του gl
http://[URL unfurl="true"]www.politis-chios.gr/images/%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A3%20%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%93%CE%9F%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%96%CE%91.jpg[/img[/URL]]
:birdman: :birdman: :birdman:
[/quote]
Δεν περναω απο βαρδαρη :P
δεν ξερω ειλικρινα φιλε σταμ....δυο πραγματα νομιζω πρεπει να απασχολησουν την διοικηση για την νεα σεζον ......το να σε κανουν τιμημενο επιτελους και το μπαναρισμα του κουβανου......
δεν ξερω ειλικρινα φιλε σταμ....δυο πραγματα νομιζω πρεπει να απασχολησουν την διοικηση για την νεα σεζον ......το να σε κανουν τιμημενο-αγαπουλη επιτελους και το μπαναρισμα του κουβανου......
ποτε σου κωλοτριβομουν εγω ρε ψιλολέλεκα?το πολυμετοχικο σχημα απετυχε
αν δεν κανω στην διοικηση ας με πουλησει σε αλλη ομαδα
αλλιως θα κανω προσφυγη γελα ρε χαχα
ελα να μου ξανακωλοτριφτεις και τα λεμε
Εισαι μεσα στη τρελα -τρελοτρελα με το κοκκινο μαλλι
Το σάιτ πότε θα το αγοράσουμε τελικά;
Δεν περναω απο βαρδαρη