stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Γενικα απλα αναφερα την Αμερικη επειδη απο κει προκυπτουν τα περισσοτερα συγκροτηματα..
Γενικα απλα αναφερα την Αμερικη επειδη απο κει προκυπτουν τα περισσοτερα συγκροτηματα..
Ακουτε τις μαλακοαμερικανιες και νομιζετε οτι ακουτε κουλτουρα
Εννοειτε οτι υπαρχει ποιοτητα και στην Αμερικη αλλα καποιοι μασατε οτι σας ταιζουν απ εξω
Υγ. και πιστευεται καποιοι οτι επειδη εχετε τετοια ακουσματα ξερετε παραπανω απο μουσικη
Ακουτε τις μαλακοαμερικανιες και νομιζετε οτι ακουτε κουλτουρα
Εννοειτε οτι υπαρχει ποιοτητα και στην Αμερικη αλλα καποιοι μασατε οτι σας ταιζουν απ εξω
Υγ. και πιστευεται καποιοι οτι επειδη εχετε τετοια ακουσματα ξερετε παραπανω απο μουσικη
Κόσνικ,άμα σου πω ότι θέλω Νίκο Γκάνο για γιουροβίζιον θα το πιστέψεις;;;;;
Από τότε που έμαθα ότι το "last summer" το λέει Έλληνας έπαθα πλάκα....λέω είναι δυνατόν αυτό το ωραίο τραγούδι να το έγραψε Έλληνας;;; Και όμως....
συμφωνώ σε όλα
βασικά μπορεί να τον δουλεύουμε εδώ μέσα για τον γλ, αλλά κι εμένα μου φαίνεται ότι τα κομμάτια του στέκονται άνετα και εξωτερικό (όχι ότι εκπροσωπεί κάποιο ιδιαίτερα δύσκολο είδος μουσικής βέβαια....) ;)
Tα μεγαλυτερα και επιδραστικοτερα γκρουπ ερχονται παραδοσιακα απο Αγγλια για καποιο λογοΓενικα απλα αναφερα την Αμερικη επειδη απο κει προκυπτουν τα περισσοτερα συγκροτηματα..
Ναι σωστα οι Πυξ Λαξ ειναι ανωτεροι του sufjan stevens
Έχει και προφορά ο άτιμος.........
Tα μεγαλυτερα και επιδραστικοτερα γκρουπ ερχονται παραδοσιακα απο Αγγλια για καποιο λογο
Μικρη μιλαμε δεν κλανουμε..Ολα ειναι θεμα γουστων,τους συγκεκριμενους ουτε που τους ξερω,αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο.Ναι σωστα οι Πυξ Λαξ ειναι ανωτεροι του sufjan stevens
Μικρη μιλαμε δεν κλανουμε..Ολα ειναι θεμα γουστων,τους συγκεκριμενους ουτε που τους ξερω,αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο.
η κυρία στίβενς τον ξέρει τον γιόκα της?
Ναι σωστα οι Πυξ Λαξ ειναι ανωτεροι του sufjan stevens
Ηρθε η ωρα να τον μαθεις κ συ
Ε αφου ειναιΕλπίζω ένα απ'αυτά να μην είναι και οι Beatles....έχω σιχαθεί να ακούω ότι είναι το τοπ γκρουπ,όλων των εποχών
Καμια σχεση..αλλα μου αρεσει αρκετα και αυτο το ειδος μουσικης,ευτυχως δεν ακουω συγκεκριμενο ειδος μουσικης οποτε οπως εχω ξαναπει ακουω οτι μου καθεται καλα στα αυτια,ειτε ειναι μεταλ ειτε ειναι σκυλαδικο..Αλλα ποτε δεν υποτιμησα κανενα ειδος μουσικη παρα πρακτικες που ερχονται κυριως απ εξω και τις ακολουθουμαι και εδω..Ο πιστολέρο είναι ρεμπέτης,γι'αυτό το λέει............