sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
ζα κανενα ελιες δεν ξερω πρεπει να ρωτησω τον μπαμπα μου
Μη σκας. Δεχομαι και λιρες. Θα φερω τον Trikardo για να τις εκτιμηση.
Εχεις φαρδια λεκανη;
ζα κανενα ελιες δεν ξερω πρεπει να ρωτησω τον μπαμπα μου
Ενταξει τοτε,αυτο κανονιζεται ευκολα
Μη σκας. Δεχομαι και λιρες. Θα φερω τον Trikardo για να τις εκτιμηση.
Εχεις φαρδια λεκανη;
το μαστιγιο τι σημαινει
δε πιστευω να χασω αιμα
ενω για γκομενο ομως...??αλλα οχι εισαι πολυγαμικος εσυ...δεν αρκεισαι σε εναν αντρα...απιστε...Α εγώ όμως είμαι πιστός στις αρχές μου......ποτέ δε θα πρόδιδα τη μουσική,το κούρεμα,τις ιδεολογίες μου,κτλ για μια γκόμενα.....δες τον σταμούλη,πόσο πιστός είναι στις αρχές του
να σου πω δε βγαινουμε τα δυο μας καλυτεραοχι απαραιτητα
ενω για γκομενο ομως...??αλλα οχι εισαι πολυγαμικος εσυ...δεν αρκεισαι σε εναν αντρα...απιστε...
να σου πω δε βγαινουμε τα δυο μας καλυτερα
τα αρρωστακια ειναι κοτοπουλα και μου πεφτεται πολλες γυναικες
Μαλακια. Θα εχεις δυσκολες γεννες, και θα σε ταλαιπωρησω.
Σε πειραζει να σε παντρευτω για τα λεφτα σου και να κανω παιδια με την Βιλμα;
τυπε αυτους που σε ποτιζουν στα παρκα τους λες γκομενες?Α εγώ όμως είμαι πιστός στις αρχές μου......ποτέ δε θα πρόδιδα τη μουσική,το κούρεμα,τις ιδεολογίες μου,κτλ για μια γκόμενα.....δες τον σταμούλη,πόσο πιστός είναι στις αρχές του
τυπε αυτους που σε ποτιζουν στα παρκα τους λες γκομενες?
τυπε αυτους που σε ποτιζουν στα παρκα τους λες γκομενες?
δεν ερχονται ειναι χεστρονιαΤι εννοεις ειναι κοτοπουλα?
το παιρνω χμαπαρι τελευταια στιγμη.οτνα ερχεσαι με την οπισθεν να καρφθεις στο καυλι μου αλλα κανω τριμπλα και καρφωνεσαι στον κοτσαδορο του αμαξιου μου...ειχα κανει σταση με το αμαξι μου να κατουρησω λιγο σε καποιο κηπο ο μαλακας και δεν ηξερα οτι εχεις βαρδια τοτε...ευτυχως την γλυτωσα και εφυγα με γκαζιες... .ακομα εχει σκατουλακια σου ο κοτσαδορος απο το αμαξι.δεν ελεγες να ξεκολησεις ρε αβραμη...ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ,ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΩ.....................εσένα,αλλά δε το'χεις πάρει πρέφα ακόμα κακομοίρη