kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Εγω αυριο θα παω ακρωτηρι,οποιος θελει ερχεται
πάμε Σκαραβαίο?
Εγω αυριο θα παω ακρωτηρι,οποιος θελει ερχεται
Ομορφα λογια η υπογραφη αυτη .Άσχετο,αλλά ρε Ίνα πώς σου΄ρθε αυτή η υπογραφή;;;;; Δε σε είχα για τέτοιο γούστο
Ειχα ψαχτει λιγο με το ad blok μονο αβαταρια καταφερα να κοψω
καπως θα γινετε δε μπορει
ποιος η μαλλον ποια το τραγουδαει ?Ειναι τραγουδι και το εχω λιωσει και ειναι γαματο και μου αρεσει και πολλα αλλα
μεχρι χθες, εσυ δεν εβριζες με τα χειροτερα λογια τον Νωντα? και μαλιστα μας παρακινουσες ολους να παψουμε να ασχολουμαστε μαζι του? Τωρα τον επικαλεισαι????Λουστ........εξήγησε στο μέμο για το θέμα μας,παρακαλώ....
Ομορφα λογια η υπογραφη αυτη .
Δευτερη φορα,την πρωτη το ειχα κοψει για 3 μηνες αλλα το ξαναρχισα η μαλακισμενη
Χαιβανι
Καπνιζω αρκετα κοντα 2 πακετα σχεδον την μερα.
ουου μια χαρα , πανω απο 200 ευρα θα εξοικονομισεις
δυο δυο θα τους παιρνεις τους ζιγκολους
Εγω θελω να παω γυμναστηριο και δεν νομιζω να την παλεψω αν συνεχισω να καπνιζω ετσι
Οχι σιγουρα
[/, ξεκινα βασικα και ταυτοχρονα κανεις και την προσπαθεια , οταν δεις ποσο ποιο καλα θα αναπνευεις θα του ριξεις κοκκινη ποιο ευκολα
;)
ολα στο μυαλο ειναι quote]
μεχρι χθες, εσυ δεν εβριζες με τα χειροτερα λογια τον Νωντα? και μαλιστα μας παρακινουσες ολους να παψουμε να ασχολουμαστε μαζι του? Τωρα τον επικαλεισαι????
Άσχετο,αλλά ρε Ίνα πώς σου΄ρθε αυτή η υπογραφή;;;;; Δε σε είχα για τέτοιο γούστο
πάμε Σκαραβαίο?
ποιος η μαλλον ποια το τραγουδαει ?
και λιγο τον ανεφερα!Απλά εσύ σε κάθε ποστ τον ανέφερες και είχε καταντήσει,αν μη τι άλλο βαρετό....με το Νώντα 100 φορές έχουμε μιλήσει ΜΣΝ,και με ξέρει....προς Θεού δηλαδή....και μπορεί κάλλιστα να σε πείσει,ότι δεν είμαι ο 30ντης
Λεπον παιδες εφυγα .
Καλο βραδι και καλο ξημερωμα σε ολους.
και λιγο τον ανεφερα!
για το Νωντα μιλαμε, οχι για καποιον τυχαιο!
αν δεν μπορεις να το εκτιμησεις αυτο τοτε απορω πως ζητας να σε υποστηρριξει....
ο Νωντας ειναι φιλος μου ;)..................................................
Κατ'αρχήν εσύ τον ξέρεις τον Νώντα;;;;; Προσωπικώς;;;;;