memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εσυ κατι εχεις παθει τον τελευταιο καιρο.
θα το ανακαλυψω που θα μου παει.![]()
εσυ κατι εχεις παθει τον τελευταιο καιρο.
θα το ανακαλυψω που θα μου παει.![]()
Περιπτερά θα τα καταφέρει να με στείλει στο απόσπασμα λες;;;;και για να μη γινει κανα λαθος θα σου στειλουμε τον ισιο για υπερασπιση![]()
![]()
μια ο αεροβολακης με λεει αναρχικιαΣίλβα ανήκεις κ εσύ στο ρεύμα της αριστεράς κ της πρόοδου ε;;;![]()
δε χρειαζεται , η δουλεια θα γινει μεθοδικα και χωρις να αφησει ιχνη..... η πρωτη αποπειρα με το γυρος νικ απετυχε αλλα εχουμε καιρο μπροστα μαςΠεριπτερά θα τα καταφέρει να με στείλει στο απόσπασμα λες;;;;![]()
και omg!μια ο αεροβολακης με λεει αναρχικια
μια εσυ αριστερη
jesus πια..
Φυσικά κ αστειευόμουν.....μια ο αεροβολακης με λεει αναρχικια
μια εσυ αριστερη
jesus πια..
Θα με αυτοκτονήσετε;;;δε χρειαζεται , η δουλεια θα γινει μεθοδικα και χωρις να αφησει ιχνη..... η πρωτη αποπειρα με το γυρος νικ απετυχε αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας![]()
Μου αρέσει που παίρνεις σοβαρά τις παπαρίες που γράφει ο Μέμος στο ''νόμιμο'' περίπτερο....εκεί ρε μπαίνει μόνο αυτός,στο ''παράνομο'' μπαίνουν τουλάχιστον κ 2,3,4..άντε 5 ακόμα...Άντε γεια σας,και για να μη ξεχνάμε:
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ![]()
![]()
![]()
Αρκετά τις θάψατε στο φόρουμ........υπάρχουμε και μεις που τις συμπαθούμε.
Μέμο,χαίρομαι που αναθεώρησες πάντως,μη με απογοητεύσεις,....περιμένω ποστ σου στο μπλογκ,που υπερασπίζεσαι τις Ελληνίδες![]()
¨επειδη η αριστερα ειναι νοσος"Θα με αυτοκτονήσετε;;;
Σαν να το βλέπω: ''αριστερός νέος έπασχε από κατάθλιψη κ κρεμάστηκε στο κελί του''![]()
![]()
![]()
να μας πεις τι θα φορας να το πουμε στην ασφαλειαΑγάπες μου,λατρείες μου,καμμένες μπαταρίες μου σας καληνυχτώ :-* :-* :-*,έχει αγώνα αύριο!!!!
Συλλαλητήρια κ μετά στην κατάληψη.....![]()
εχω μεριμνησει ηδη.να μας πεις τι θα φορας να το πουμε στην ασφαλεια![]()
ok roger agent silva, overεχω μεριμνησει ηδη.![]()
να μας πεις τι θα φορας να το πουμε στην ασφαλεια![]()
σιγησατε απαντες.ok roger agent silva, over![]()
Σίλβα τελικά είσαι συριζαία,κνίτισσα ή αναρχικιά;;;σιγησατε απαντες.![]()