memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εσυ κατι εχεις παθει τον τελευταιο καιρο.
θα το ανακαλυψω που θα μου παει.
εσυ κατι εχεις παθει τον τελευταιο καιρο.
θα το ανακαλυψω που θα μου παει.
Περιπτερά θα τα καταφέρει να με στείλει στο απόσπασμα λες;;;;και για να μη γινει κανα λαθος θα σου στειλουμε τον ισιο για υπερασπιση
μια ο αεροβολακης με λεει αναρχικιαΣίλβα ανήκεις κ εσύ στο ρεύμα της αριστεράς κ της πρόοδου ε;;;
δε χρειαζεται , η δουλεια θα γινει μεθοδικα και χωρις να αφησει ιχνη..... η πρωτη αποπειρα με το γυρος νικ απετυχε αλλα εχουμε καιρο μπροστα μαςΠεριπτερά θα τα καταφέρει να με στείλει στο απόσπασμα λες;;;;
και omg!μια ο αεροβολακης με λεει αναρχικια
μια εσυ αριστερη
jesus πια..
Φυσικά κ αστειευόμουν.....μια ο αεροβολακης με λεει αναρχικια
μια εσυ αριστερη
jesus πια..
Θα με αυτοκτονήσετε;;;δε χρειαζεται , η δουλεια θα γινει μεθοδικα και χωρις να αφησει ιχνη..... η πρωτη αποπειρα με το γυρος νικ απετυχε αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας
Μου αρέσει που παίρνεις σοβαρά τις παπαρίες που γράφει ο Μέμος στο ''νόμιμο'' περίπτερο....εκεί ρε μπαίνει μόνο αυτός,στο ''παράνομο'' μπαίνουν τουλάχιστον κ 2,3,4..άντε 5 ακόμα...Άντε γεια σας,και για να μη ξεχνάμε:
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
Αρκετά τις θάψατε στο φόρουμ........υπάρχουμε και μεις που τις συμπαθούμε.
Μέμο,χαίρομαι που αναθεώρησες πάντως,μη με απογοητεύσεις,....περιμένω ποστ σου στο μπλογκ,που υπερασπίζεσαι τις Ελληνίδες
¨επειδη η αριστερα ειναι νοσος"Θα με αυτοκτονήσετε;;;
Σαν να το βλέπω: ''αριστερός νέος έπασχε από κατάθλιψη κ κρεμάστηκε στο κελί του''
να μας πεις τι θα φορας να το πουμε στην ασφαλειαΑγάπες μου,λατρείες μου,καμμένες μπαταρίες μου σας καληνυχτώ :-* :-* :-*,έχει αγώνα αύριο!!!!
Συλλαλητήρια κ μετά στην κατάληψη.....
εχω μεριμνησει ηδη.να μας πεις τι θα φορας να το πουμε στην ασφαλεια
ok roger agent silva, overεχω μεριμνησει ηδη.
να μας πεις τι θα φορας να το πουμε στην ασφαλεια
σιγησατε απαντες.ok roger agent silva, over
Σίλβα τελικά είσαι συριζαία,κνίτισσα ή αναρχικιά;;;σιγησατε απαντες.