kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εσυ πουτο κερασι?
πες την ολοκληρη την προταση μη ντρεπεσαι
μουράκι να σου βάζω στραπόν στουν κώλο σήμερα ή αρέσεις μελιτζάνος πάλι
εσυ πουτο κερασι?
πες την ολοκληρη την προταση μη ντρεπεσαι
παντως το σουφριδι σου το ξυριζεις ετσι?Και δω μέσα ρε βλήτο μπορώ να λέω ότι είμαι 20 μέτρα ψηλός,ισχύει όμως κάτι τέτοιο;;;
Όπως και συ λες ότι γουστάρεις φαφούτες γιαγιάδες -που προσωπικά πιστεύω ότι αστειεύεσαι-....ισχύει όμως;
αποδειξη νο3 τυπετυπε μιλας με πηγουλες
δεν ειναι δυνατο να σε αμφισβητησει κανεις
Παρε τον Κοσμα που ειναι μαρτυρας του ιεχωβα
ετσι σου λενε εσενα οι ρωσσιδες?μουράκι να σου βάζω στραπόν στουν κώλο σήμερα ή αρέσεις μελιτζάνος πάλι
δηλαδη δεν εχεις αστραφτερα δοντακια αβραμοτριαντη?Και δω μέσα ρε βλήτο μπορώ να λέω ότι είμαι 20 μέτρα ψηλός,ισχύει όμως κάτι τέτοιο;;;
τυπε μην ψαρωνειςμε μαρτυδιαρηδες δεν εχουμε πολλα πολλα τυπε ;)
τυπε νομιζω μιλας με αδειασειστες αποδειξεις, αν βαλεις και φωτο απο νυχια αβραμης δε νομιζω να μπορει να σε αμφισβητησει κανεις πλεοναποδειξη νο3 τυπε
δηλαδη δεν εχεις αστραφτερα δοντακια αβραμοτριαντη?
φαφουτης εισαι ρε?
αποδειξη νο3 τυπε
ετσι σου λενε εσενα οι ρωσσιδες?
πολυ παρεα με το σταματη κανεις
τονουσουυυ
αβραμη προσεχε.ο απολυτος πεταει εναν εναν τους ασους του...εχει πολλα μανικια ο πουστης ειδες?αποδειξη νο3 τυπε
τυπε εδω δε βαζουμε λεφτα στοιχημα αλλα μπουρδελακια...Απόδειξη νούμερο 4:
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ
Ξεκόλα γαμώ την πουτάνα μου.........και αν είσαι τόσο βέβαιος ότι είμαι ο Τριάντης,βάζουμε 1000 € στοίχημα όπως σου είπα......τι κολώνεις;;; Βέβαιος είσαι....θα τα τσεπώσεις εύκολα και γρήγορα τα 1000 €....τι κάθεσε;
τυπε εδω δε βαζουμε λεφτα στοιχημα αλλα μπουρδελακια...
αμα χασει ο απολυτος θα σε κερασει 100 μπουρδελακια απο αυτα που παει εκεινος με την αγαπημενη του πουτανα
αποεκλιεται να γαμαει λες?εγω πισευω πως τον χαρτζηλικωνει καμια θεια φαφουτα ξυρισμενο αγορι.στις δυο πιπες ενα γιουβετσι μοσχαρακι δωρο για μεσημεριανο.Δέχομαι
Και φυσικά δέχομαι,γιατί ο απόλυτος στην πραγματικότητα δεν πάει σε τέτοια.....απλά μας δουλεύει
τυπε μη βαζεις στοιχημα γιατι αμα χασεις θα σε κερασει 10000 μπουρδελακια ;)Δέχομαι
Και φυσικά δέχομαι,γιατί ο απόλυτος στην πραγματικότητα δεν πάει σε τέτοια.....απλά μας δουλεύει
Αν μπορεις να γαμησεις σε μπουρδελο στη Φυλης ,στο κερναω !Δέχομαι
Αν μπορεις να γαμησεις σε μπουρδελο στη Φυλης ,στο κερναω !
Υπαρχει μια λεπτομερεια ,στη Φυλης οι πουτανες ειναι γυναικες !
Αν μπορεις να γαμησεις σε μπουρδελο στη Φυλης ,στο κερναω !
Υπαρχει μια λεπτομερεια ,στη Φυλης οι πουτανες ειναι γυναικες !