pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Που εισαι ρε τυπε;σφερδεκλε μηπως σου φυγε κανας ποντος πριν που επαιζες με τα ροζ τα βαρακια?
Που εισαι ρε τυπε;σφερδεκλε μηπως σου φυγε κανας ποντος πριν που επαιζες με τα ροζ τα βαρακια?
σφερδεκλε μηπως σου φυγε κανας ποντος πριν που επαιζες με τα ροζ τα βαρακια?
Περισσότερες πιθανότητες έχω να γίνω κουμπαράς παρά κουμπάρος....
Απλά λυπήσου τη Βίλμα ρε φίλε....τι σου φταίει το κορίτσι,να την πας για ταξίδι του μέλιτος,εκδρομή με το ΚΑΠΗ της γειτονιάς;
Σημερα αισθανομουνα πολυ καλα και εκανα με τα 3κιλα (αυτα με την αμμο).
μπουκωνε lust.
Θελω να κουμπαριασουμε για να αποκτησει ο γαμος μας αιγλη και κυριλα,
και για να διαφυλαξω οτι δε θα μου πηδας την Vilma.
Την Vilma θα την παω για μηνα (οχι 5ημερο) του μελιτος στην κοσμοπολιτικη Λουτσα.
η βιλμα ειναι και 1,80 κιθαρα και αθλητρια....Την έχω πηδήξει την Βίλμα....καθόταν ανάσκελα και την πήδηξα από πάνω
Κατά τα άλλα είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου.....πολιτικό κάντε
Θελουμε κριτικη !!!!!Την έχω πηδήξει την Βίλμα....καθόταν ανάσκελα και την πήδηξα από πάνω
η βιλμα ειναι και 1,80 κιθαρα και αθλητρια....
χαλαρα σου κανει κανα σηκωματακι ;)
ναι αλλα ειναι μιση ρωσσιδα ;)Και σένα χαλαρά σε πλακώνει.......να σου χώσει καμιά ανάποδη,μπας και γυρίσει τούμπα ο εγκεφαλός σου,και συνέλθεις από την εμμονή σου με τα Ρωσιδάκια
Θελουμε κριτικη !!!!!
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑμέ.....είχαμε πάει για πικ-νικ εγώ με τη Βίλμα και άλλες 4 φίλες της,και μετά τις πήδηξα και τις 5.....αφού καθήσαν ανάσκελα δίπλα-δίπλα,πήρα φόρα και της πήδηξα
Μεμο εχεις κανα κρυο μπυρονι στο περιπτερο;
δε πουλαμε μπυρες σε ανηλικουςΜεμο εχεις κανα κρυο μπυρονι στο περιπτερο;
Αμέ.....είχαμε πάει για πικ-νικ εγώ με τη Βίλμα και άλλες 4 φίλες της,και μετά τις πήδηξα και τις 5.....αφού καθήσαν ανάσκελα δίπλα-δίπλα,πήρα φόρα και της πήδηξα
Εσυ δεν εισαι που μεθας με ενα κουτακι;άλλος μπυρακλής από δω
Ειμαι 18 και 3 ημερωνδε πουλαμε μπυρες σε ανηλικους
Εσυ δεν εισαι που μεθας με ενα κουτακι; Ειμαι 18 και 3 ημερων
αυτος ποιος ειναι ? ο αντρας της μπαλαουρα στο γυναικες δηλυτηριο?
στους μυς του στοματος σιγουρα θα ειναι τυπεΠαντως ομολογω οτι πρεπει να εισαι πολυ γυμνασμενο ατομο Αβραμη...
αυτος ποιος ειναι ? ο αντρας της μπαλαουρα στο γυναικες δηλυτηριο?
στους μυς του στοματος σιγουρα θα ειναι τυπε
κιθαρα τι λες?
να κερασουμε το σφερδεκλο απο ενα φυστικι ο καθενας? ;) ;)