stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
[move]ΟΞΩ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ[/move]
[move]ΟΞΩ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ[/move]
αν ησουν πραγματικος Νωντας δε θα ησουν αγαπουλης φασιστακι
αν ο νωντας ηταν σταμ θα ειχε τα συκωτια να το παραδεχτει δημοσια και οχι να παρακαλαει ανναμαριες και σοκορφρετες με πμαν ησουν πραγματικος Νωντας δε θα ησουν αγαπουλης φασιστακι
ο Νωντας γαμαει δεν παιζει αρρωστακιαν ο νωντας ηταν σταμ θα ειχε τα συκωτια να το παραδεχτει δημοσια και οχι να παρακαλαει ανναμαριες και σοκορφρετες με πμ
εσυ ελειπες σημερα...Καλημέρα
Και μέμοσαν ΧΕΣΕ μας με τους Νώντες σου.....ώχου.....
σημερα αργησες οπως και αλλοι...δεν πειραζει καποιο αλλο βραδυ θα ξημεροβριαδιαστουμε...Γιατί το λες αυτό;;; Με χρειαζόσαστε;
Τί θες να πεις;;;;Έχετε 50 μαλάκες/ψεύτες/ηλίθιους στο φόρουμ,μετρημένους και γραμμένους για να περνάτε την ώρα σας...εγώ δεν αδειάζω....
Γιατί,έπιασες δουλειά;;;Δεν προλαβαίνω
Γιατί,έπιασες δουλειά;;;
Τύπε πρόσεχε όλο κ ανεβαίνουν αυτοί με τους οποιούς τρως κόλλημα.....Όχι δεν έπιασα δουλειά,απλά δε προλαβαίνω να απασχολώ τον κάθε ηλίθιο που θέλει να γελάει σαν τον κωστάκη_θαι......
Καθ'ότι εγώ δεν πιάνω μία μπροστά σε κάτι κουμάσια σαν τον Λάκη33,για παράδειγμα,που πάει να γίνει ο τοπ ανόητος βαρέτος,και μπετόβλακας της εβδομάδος.......απλά διαβάστε τον,να δείτε τι στόκο έχει στο κεφάλι του αυτό το παιδί....
Τύπε πρόσεχε όλο κ ανεβαίνουν αυτοί με τους οποιούς τρως κόλλημα.....
Αδικό όχι,αλλά πολύ αργά τον πρόσεξες θα έλεγα...για πες το τοπ 10.Γιατί ρε μαν;;; Άδικο έχω......το τοπ 10 όμως είναι σταθερό,των ηλιθίων/μαλακών/ψευτών του φόρουμ,και δύσκολα μπορεί να μπει κάποιος μέσα σε αυτό
Αδικό όχι,αλλά πολύ αργά τον πρόσεξες θα έλεγα...για πες το τοπ 10.
Ποιος είναι αυτός;;;;Τον είχα προσέξει και παλιότερα αλλά.....enough!!!!
Το γενικό τοπ 10 λοιπόν......Απολυτό αρσένικο και σφέρδεκλος κατ'αρχήν.....το απόλυτο δίδυμο επαγγελματίων καραγκιόζηδων......θα περάσι καιρός μ΄χρι να τους φτάσει κάποιος
Λάκης33
Λίλα,μπι μπι λάβερ τοπ αρχιψεύταροι
Κώστας_θαι,αζόρ,μπόλτεμορτ.....γλείφτες του απόλυτου.
Άλεξφραν και φούφουτος30,τοπ μαλάκες και εμμονικοί στα πολιτικά
Αυτά.
Παλιά ήταν και ο μα΄στερ21,αλλά λόγο της μακράς απουσίας του,που ελπίζω να διαρκέσει....έπεσε από το τοπ 10