stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αν ησουν πραγματικος Νωντας δε θα ησουν αγαπουλης φασιστακι
αν ο νωντας ηταν σταμ θα ειχε τα συκωτια να το παραδεχτει δημοσια και οχι να παρακαλαει ανναμαριες και σοκορφρετες με πμαν ησουν πραγματικος Νωντας δε θα ησουν αγαπουλης φασιστακι![]()
ο Νωντας γαμαει δεν παιζει αρρωστακιαν ο νωντας ηταν σταμ θα ειχε τα συκωτια να το παραδεχτει δημοσια και οχι να παρακαλαει ανναμαριες και σοκορφρετες με πμ![]()
εσυ ελειπες σημερα...Καλημέρα
Και μέμοσαν ΧΕΣΕ μας με τους Νώντες σου.....ώχου.....![]()
σημερα αργησες οπως και αλλοι...δεν πειραζει καποιο αλλο βραδυ θα ξημεροβριαδιαστουμε...Γιατί το λες αυτό;;; Με χρειαζόσαστε;
Τί θες να πεις;;;;Έχετε 50 μαλάκες/ψεύτες/ηλίθιους στο φόρουμ,μετρημένους και γραμμένους για να περνάτε την ώρα σας...εγώ δεν αδειάζω....![]()
Γιατί,έπιασες δουλειά;;;Δεν προλαβαίνω
Γιατί,έπιασες δουλειά;;;
Τύπε πρόσεχε όλο κ ανεβαίνουν αυτοί με τους οποιούς τρως κόλλημα.....Όχι δεν έπιασα δουλειά,απλά δε προλαβαίνω να απασχολώ τον κάθε ηλίθιο που θέλει να γελάει σαν τον κωστάκη_θαι......
Καθ'ότι εγώ δεν πιάνω μία μπροστά σε κάτι κουμάσια σαν τον Λάκη33,για παράδειγμα,που πάει να γίνει ο τοπ ανόητος βαρέτος,και μπετόβλακας της εβδομάδος.......απλά διαβάστε τον,να δείτε τι στόκο έχει στο κεφάλι του αυτό το παιδί....![]()
![]()
Τύπε πρόσεχε όλο κ ανεβαίνουν αυτοί με τους οποιούς τρως κόλλημα.....![]()
Αδικό όχι,αλλά πολύ αργά τον πρόσεξες θα έλεγα...για πες το τοπ 10.Γιατί ρε μαν;;; Άδικο έχω......το τοπ 10 όμως είναι σταθερό,των ηλιθίων/μαλακών/ψευτών του φόρουμ,και δύσκολα μπορεί να μπει κάποιος μέσα σε αυτό![]()
Αδικό όχι,αλλά πολύ αργά τον πρόσεξες θα έλεγα...για πες το τοπ 10.![]()
Ποιος είναι αυτός;;;;Τον είχα προσέξει και παλιότερα αλλά.....enough!!!!
Το γενικό τοπ 10 λοιπόν......Απολυτό αρσένικο και σφέρδεκλος κατ'αρχήν.....το απόλυτο δίδυμο επαγγελματίων καραγκιόζηδων......θα περάσι καιρός μ΄χρι να τους φτάσει κάποιος
Λάκης33
Λίλα,μπι μπι λάβερ τοπ αρχιψεύταροι
Κώστας_θαι,αζόρ,μπόλτεμορτ.....γλείφτες του απόλυτου.
Άλεξφραν και φούφουτος30,τοπ μαλάκες και εμμονικοί στα πολιτικά
Αυτά.
Παλιά ήταν και ο μα΄στερ21,αλλά λόγο της μακράς απουσίας του,που ελπίζω να διαρκέσει....έπεσε από το τοπ 10![]()