kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο ασπρουλης δεν ηταν τυπε?
η αναφορά στους άλλους δύο όμως τσιτώνει τον κιθάρα
αγριεψε ο κηπαρχης τυπεΈχεις πολλές εμμονές ρε φίλε - θα γεράσεις γρήγορα. Ο ένας σ' ενοχλεί που λέει τύπε, ο άλλος που λέει ελλεεινίδες.
Χαλάρωσε λιγάκι - η ζωή είναι (σχετικά ) μικρή.
ξεχασες να βαλεις και το τυπε ομως :Sη αναφορά στους άλλους δύο όμως τσιτώνει τον κιθάρα
Ναι ρε με ενοχλούνε κάτι τέτοια,όταν κάποια κωλολέξη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ,γίνετε ψωμοτύρι επειδή κάποιος μπετόβλακας τη λάνσαρε...
Γιατί... υπάρχει το μπετόβλακας; ;)Ναι ρε με ενοχλούνε κάτι τέτοια,όταν κάποια κωλολέξη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ,γίνετε ψωμοτύρι επειδή κάποιος μπετόβλακας τη λάνσαρε...
Όσο για τη ζωή μου,δεν είναι καθόλου μικρή....ο γιατρός μου είπε ότι έχω προδιαγράφες να φτάσω πάνω από 85
ελλεεινίδες. τύπε ελλεεινίδες. τύπε ελλεεινίδες. τύπε ελλεεινίδες. τύπε ελλεεινίδες. τύπε ελλεεινίδες. τύπε ελλεεινίδες. τύπε ελλεεινίδες.Ναι ρε με ενοχλούνε κάτι τέτοια,όταν κάποια κωλολέξη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ,γίνετε ψωμοτύρι επειδή κάποιος μπετόβλακας τη λάνσαρε...
Όσο για τη ζωή μου,δεν είναι καθόλου μικρή....ο γιατρός μου είπε ότι έχω προδιαγράφες να φτάσω πάνω από 85
αγριεψε ο κηπαρχης τυπε
απο πουστικη κιθαρα εγινε αγριοπουστικη κιθαρα
Μακάρι να φτάσεις και τα 100 φίλε μου - αρκεί να μη συνεχίσεις μέχρι τότε να ποστάρεις εδώ.
Η βεβαιοτητα οτι ο Αντισθενης θα ανταποκριθει, με αφοπλιζει.Πλάκα-πλάκα έστειλα ΠΜ,στον αντί,να μου αλλάξει νικ,επειδή 1000ασα τις σελίδες των ποστ μου.....θα λυθείς στο γέλιο μπάρμπα,με το νέο νικ
Γιατί... υπάρχει το μπετόβλακας; ;)
Μακάρι να φτάσεις και τα 100 φίλε μου - αρκεί να μη συνεχίσεις μέχρι τότε να ποστάρεις εδώ.
ξεχασες να βαλεις και το τυπε ομως :S
τυπε καντο επιτιμος κηπαρχηςΠλάκα-πλάκα έστειλα ΠΜ,στον αντί,να μου αλλάξει νικ,επειδή 1000ασα τις σελίδες των ποστ μου.....θα λυθείς στο γέλιο μπάρμπα,με το νέο νικ
Ωχ,κατάλαβα.....τόσο μυαλό διαθέτετε....
Δεν φανταζομαι να δω κανενα νεο νικ "Ρενα η ψιλικατζου"?Γιατί γελάς ρε θείο;;;; Μαζί θα το θάψουμε το σάιτ....όταν είμαστε 100 εγώ και 110 εσύ.....ελπίζω να'χεις γίνει πιο καλόγουστος τότε
Δεν φανταζομαι να δω κανενα νεο νικ "Ρενα η ψιλικατζου"?
τυπε καντο επιτιμος κηπαρχης
αβραμοτριαντη καπου πηρε το ματι μου τον μορτη
εχεις μαζι σου βρακακια να αλλαζεις?γιατι βλεπω να σου βγαινει παλι το τσιρλιο
"Λυκανθρωπος"???????????surprise.
Έχει πολλή πλάκα το νέο.....έτσι φωνάζαμε κάποιον κάποτε
"Λυκανθρωπος"???????????
Νωντα, την βρηκα την Αντιγονη.
Νωντα, την βρηκα την Αντιγονη.