Επισκέπτης
Τί ατιμοτικός θάνατος...βασικά γελοίος,θα μπεις στα γκίνες σίγουρα!!!Πραγματικά όμως. Θ'αρχίσω να ζαλίζομαι σε λίγο χαχαχα.
Τί ατιμοτικός θάνατος...βασικά γελοίος,θα μπεις στα γκίνες σίγουρα!!!Πραγματικά όμως. Θ'αρχίσω να ζαλίζομαι σε λίγο χαχαχα.
Τί ατιμοτικός θάνατος...βασικά γελοίος,θα μπεις στα γκίνες σίγουρα!!!
Τουλάχιστον θα διελευκάνουν εύκολα το έγκλημα(πτώμα,στοιχεία όλα μπροστά τους),δεν χαίρεσαι;;;Θα βρουν από την αστυνομία τις τελευταίες μου κινήσεις και θα είναι ανοιχτό το τσατ κ το μπου χαχαχα
Ωιμέ!
Τουλάχιστον θα διελευκάνουν εύκολα το έγκλημα(πτώμα,στοιχεία όλα μπροστά τους),δεν χαίρεσαι;;;
Και φαντάζεσαι τα ζωντόβολα να νομίζουν ότι διάβασες στο bou πως το κατσαριδοκτόνο είναι αφροδεισιακό κ είπες να δοκιμάσεις;;;;
Και την διαθήκη σου μην ξεχάσεις....χάλασε το χαλάκι στην εξωπορτά κ η γάτα σου είναι ό,τι πρέπει.Πάω να γράψω σημείωμα. Δεν παίζουν με αυτά.
κοσμοθεωριεςαυτόν εννοώ
τον ανέφερε και σήμερα ο κοτομπίφτεκος (ακα βόθρος)
τι είναι αυτός? κανάς μύστης κι έτσι?
καληνυχτώ (με πυρετό)
πιοσκερνα μπιρα θελο εγοπιες καμιά μπύρα ρε μπούλη
πιοσκερνα μπιρα θελο εγο
κιτα εχι πολι καλο φαι,αλα το καλο ιεν οτι εκι εχι κοσμο που με κερναηωραίο μενού πρέπει να έχει ο σκαραβαίος πάντως διάβασα σχετικά και μου τρέξανε τα σάλια
κιτα εχι πολι καλο φαι,αλα το καλο ιεν οτι εκι εχι κοσμο που με..."κερναη" ;)
κιτα στο σκαραβεο εχι εκ τσαμπα ιντενετ,σου φερνουνε μικρο κοβιουτερακι κε μπενισ ιντενετ
κρίμα να μην κάνει κατ'οίκον διανομή πάλι με τοστ θα την βγάλω
pinv re φλωρεπιες καμιά μπύρα ρε μπούλη
μπουληpinv re φλωρε
εσυ πιες καμια βυσσιναδα μην σε πειραξει
πεταχτηκε το μυγοχεσμαμπουλη
γτ μου την μπαινεις ρε γλυκουλη βαρουλη?πεταχτηκε το μυγοχεσμα
γτ μου την μπαινεις ρε γλυκουλη βαρουλη?
Αφου δεν σε παιρνει με μενα, για πολλους λογυς
εχεις λαγο?"λόγους" εννοεί