Επισκέπτης
κιθαρα σημερα εχει ζεστη.....να αναψουμε λιγο κλιματιστικο στο σαιτ; ;)
Άντε,να τον κρατήσουμε μέχρι τέλος του μήνα.....από Σεπτέμβρη μπαίνει και επίσημα το φθινόπωρο......μετά τέλος,του χρόνου πάλι.....
κιθαρα σημερα εχει ζεστη.....να αναψουμε λιγο κλιματιστικο στο σαιτ; ;)
βαρε φευγα απο το θρεντ.....πουντιασα ........και συ ο διασκεδαστης
κανε μας μια πιπα γυρο
βαρε φευγα απο το θρεντ.....πουντιασα ........
ο μπαρος ειναι ινβερτερ.....ο αλλος ειναι παλιος [size=30pt]τυπος [/size] μοντελου και κανει θορυβο....δεν ειναι ενεργειακης [size=30pt]κλασης[/size] Α σαν το βαρουλη που ολο κλανει αλφα (μπυρες).....κλανει μεντες.....γιαυτο μην τον περιμενεις σε ραντεβου θανατου.....Καλός είναι ο μπάρος......αν κάνει και αυτός την ίδια δουλειά,ας τον κρατήσουμε./....τον άλλο τον μαλάκα μη φέρεις
σου ηρθαν σταγονες δροσιας λουγκραβαρε φευγα απο το θρεντ.....πουντιασα ........
δεν τον εχει βαλει σε προγραμμα επιδοτησης τηλεθεασης ο αντισθενης....γιαυτο.....Gl δεν μου λες, ο μπαρος γτ δεν τσακώνεται με τον λουστφορπουστ σαν εσένα?
ρε γιδιαρη τι τρεχει με την σιστερ σουδεν τον εχει βαλει σε προγραμμα επιδοτησης τηλεθεασης ο αντισθενης....γιαυτο.....
τρεις....τον ερευνητη,τον κωστα και τον λαδακη.....τεταρτος και καταιδρωμενος ερχεσαι.....και βαζε και ρεξονα.....ρε γιδιαρη τι τρεχει με την σιστερ σου
ποσους ανταγωνηστες εχω γαμω την πουτανα μου
καταλαβα 1 εις τον κυβοτρεις....τον ερευνητη,τον κωστα και τον λαδακη.....τεταρτος και καταιδρωμενος ερχεσαι.....και βαζε και ρεξονα.....
Γεια σου Τζο...θέλουμε να δούμε πατούσες σου.....
Γεια σου κιθαρα που τις θυμηθηκες ?
τις ειχα δειξει μια φορα
ναι θες να σε παω τυπε
ετσι ειναι η φωνη της
ολα σκοτεινα ειναι να μην φαινονται οι ατελειες
τι γελιο θα εριχνα σε μπουρδελοτσαρκα.ναι θες να σε παω τυπε
ετσι ειναι η φωνη της
ολα σκοτεινα ειναι να μην φαινονται οι ατελειες
τι γελιο θα εριχνα σε μπουρδελοτσαρκα.
Οχι γιατι ?Τζο,μπλακ λάιτ έχεις;
ελα ρε σαρου που δεν εχεις παει τσαρκατι γελιο θα εριχνα σε μπουρδελοτσαρκα.