Επισκέπτης
Ακόμα κ τον gl!!!! :oΑν σου πω πως βαριεμαι αφορητα να πηδηξω θα με πιστεψεις ?
δεν το πιστεύω όχι,δεν γίνεται....
Ακόμα κ τον gl!!!! :oΑν σου πω πως βαριεμαι αφορητα να πηδηξω θα με πιστεψεις ?
εγο δε βαριεμε ποτε,απλα δε μου σικονετε, ινε κε μονοποντοΑν σου πω πως βαριεμαι αφορητα να πηδηξω θα με πιστεψεις ?
να κσερισ δε σκουπιζομε ποτε στο ορθον μουσωπα εχεις και τρυπουλα απο κατω ??? να σε κανω κανα τεστ ντραιφ
Κοιτα .... Αν ο γλου έχει μεγάλα βυζα και 2 τρύπες κάτω και στήνεται όπως η Εύα στο αβαταρ του με τα γυαλακια της τα σοφιστικε θα το κάνουμε το ποιημαΑκόμα κ τον gl!!!! :o
δεν το πιστεύω όχι,δεν γίνεται....
υπαρχουν και Power Tabs απο τα sex shop και Βιακρα απο τα φαρμακεια να σου σηκωθει !εγο δε βαριεμε ποτε,απλα δε μου σικονετε, ινε κε μονοποντονα κσερισ δε σκουπιζομε ποτε στο ορθον μου
Καλα να περνας φιλαρακοκαλομεσιμερι καλοπεδα
παο να με κερασουνε φαγιτα
ινε γνοστο το προβλιμα μου,σε ολο το σαιτ,ολι κσεροπυν το μονοποντικο προβλιμα του βοθρουυπαρχουν και Power Tabs απο τα sex shop και Βιακρα απο τα φαρμακεια να σου σηκωθει !
εγω νομιζα ησουν θηλυκο με μεγαλα βυζια ... σορρυ !!!
Ακριβώς έτσι είναι πια,πέρασε πρόσφατα χειρουργείο.Κοιτα .... Αν ο γλου έχει μεγάλα βυζα και 2 τρύπες κάτω και στήνεται όπως η Εύα στο αβαταρ του με τα γυαλακια της τα σοφιστικε θα το κάνουμε το ποιημα
ναι...ειμαι ευκολοπιστος.....Αν σου πω πως βαριεμαι αφορητα να πηδηξω θα με πιστεψεις ?
πριν φυγεις δες το επος που εγραψα διπλα παλι.....καλομεσιμερι καλοπεδα
παο να με κερασουνε φαγιτα
δεν παιζεσαι βρε !!!!ινε γνοστο το προβλιμα μου,σε ολο το σαιτ,ολι κσεροπυν το μονοποντικο προβλιμα του βοθρου
πριν φυγεις δες το επος που εγραψα διπλα παλι.....
δεν με πειράζει αυτο ..... Υδραυλικά μην εχει και όλα καλαΑκριβώς έτσι είναι πια,πέρασε πρόσφατα χειρουργείο.
ναι...ειμαι ευκολοπιστος
Τίποτα,καθαρός είναι,ό,τι προεξείχε κόπηκε στο χειρουργείο.δεν με πειράζει αυτο ..... Υδραυλικά μην εχει και όλα καλα
νο προμπλεμ τότε .......Τίποτα,καθαρός είναι,ό,τι προεξείχε κόπηκε στο χειρουργείο.
καλη συνεχεια θα την κανω κι γω με ελαφραΈφυγα παίδες καλή συνέχεια.......
Καλο ΣΚ ;)καλη συνεχεια θα την κανω κι γω με ελαφρα
Καλο ΣΚ σε ολους :-* :-* :-*