Ασε να τις γαμαει ο Λουις...με αντιγραφεις αλλα οκ. καλυτερα ετσι.το εχω γραψει εδω.αυτη η σειρα εχει δωσει λαθος εντυπωση για την πραγματικη ζωη στις ελληνιδες και ολων των ηλικιων μαλιστα.σε μια σκηνη η ευτυχια μια γυναικας βρισκεται στη λουις βιτον που της προσφερει η αλλη και οχι στην καθ΄ αυτη φιλια.ηλιθιες γεματες ψευτικες παραμυθενιες γεματες ηδονες ζωες στο φτωχο μυαλο τους...stupid fucking bitches...stay out of my sight...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μια ειναι η λυκανθρωπος.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.365
- Πόντοι
- 1.686
Ειναι η ιδια πιο πανω.
Φιναλιστ από την Σαμάρα στο διαγωνισμο μις Ρωσσια 2011 .
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κοιτα σε γενικες γραμμες ηταν μια καλη σειρα.εχω δει ολα τα επεισοδια και τις δυο ταινιες.καλα ολα αλλα μεχρι εκει.καχι παραπερα.υπερεκτιμημενη σειρα καθως προβαλε μια ζωη(αρκετες φορες επειδικτικα ομορφη) που ειδικα ελλαδα δεν μπορεις να κανεις.ουτε στην αμερικη πιστευω ευκολα.γενικως ειχε και πολλες πατατιες αλλα και ευστοχα ερωτηματα αλλα μεχρι εκει.οχι κατι το περισσοτερο.αυτα.Ασε να τις γαμαει ο Λουις...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.365
- Πόντοι
- 1.686
να κοπελες ,που απαγορευεται να παιξουν στο σεξ εντ δε σιτυ .
ολες αυτες οι πιο πανω κοπελες ,εχουν το ελαττωμα οτι υπηρξαν ,σε διαφορετικες χρονιες ,
Μις Ρωσσια .
Φιλε Μκαποσαν ,δεν ειναι...Ινδη ,η μελαχροινη ,ειναι μιγας Ρωσιδα και ταταρα .
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για ποιο λες τυπε?το σεξ και η πολη?κοιτα σε γενικες γραμμες ηταν μια καλη σειρα.εχω δει ολα τα επεισοδια και τις δυο ταινιες.καλα ολα αλλα μεχρι εκει.καχι παραπερα.υπερεκτιμημενη σειρα καθως προβαλε μια ζωη(αρκετες φορες επειδικτικα ομορφη) που ειδικα ελλαδα δεν μπορεις να κανεις.ουτε στην αμερικη πιστευω ευκολα.γενικως ειχε και πολλες πατατιες αλλα και ευστοχα ερωτηματα αλλα μεχρι εκει.οχι κατι το περισσοτερο.αυτα.
τυπε αυτα βλεπουν οι ελλεεινιδες και νομιζουν οτι ειναι αληθινα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μην τους το λετε αποτομα οτι αυτα δεν ειναι αληθινα, μπορει να υποστουν πολιτισμικο σοκ.για ποιο λες τυπε?το σεξ και η πολη?
Οκ θα σε πιστεψω, αν και με ινδη μοιαζει... οχι οτι δεν ειναι ομορφη.Φιλε Μκαποσαν ,δεν ειναι...Ινδη ,η μελαχροινη ,ειναι μιγας Ρωσιδα και ταταρα .
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αχ αχ αχ...μμμμμμ πω πω ωωωωωω τι κουκλι τι μωρο τι καυλα...ματς μουτς γλωσοφιλα και πολλα αλλα γλυψειματα...ωραια επιλογη φοτο πολυ ωραιο το κουκλομωρο το ξανθο... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.365
- Πόντοι
- 1.686
Μια ειναι η λυκανθρωπος.
Αυτή που οταν την ρωτησεις ,πόσο καιρο έχεις να κάνεις έρωτα ,απαντάει :
Ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πραγματι ειναι τοσο βληματα που το πιστευουν αυτο πολλες ισως οι περισσοτερες που το βλεπουν...για ποιο λες τυπε?το σεξ και η πολη?
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.365
- Πόντοι
- 1.686
Ρε φιλε κωστα τάϊ ,η κοπελα ηταν φιναλιστ στο διαγωνισμο Μις Ρωσια 2011 ,έχοντας κερδισει στο διαγωνισμο στη Σαμάρα .
Θεωρειται ότι θα ξεπερασει την Βοντιανοβα .
Δεν με λενε Κωστα.κωστα μαζεψου...αυτη ειναι δικια μου... ειναι το μωρο μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τους λεω οτι ειναι ταινια,ψευτικα δηλ,αλλα δεν με πιστευουν :SΜην τους το λετε αποτομα οτι αυτα δεν ειναι αληθινα, μπορει να υποστουν πολιτισμικο σοκ.
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μην τους το λετε αποτομα οτι αυτα δεν ειναι αληθινα, μπορει να υποστουν πολιτισμικο σοκ.
καλοκαίρι 2008..είμαι στο Ster στο Ιλιον και περιμένω στην ουρά να πάρω εισιτήριο για να δω τον "Σκοτεινό Ιππότη"..ταυτόχρονα σε άλλες αίθουσες προβαλλόταν το 1ο sex and the city..αν σου πω ότι 3 αιθουσες ηταν τίγκα ; αντίδραση σοβαρή της τότε κοπέλας μου στο ερώτημα μου "μπας και θέλεις να δεις τις χαζοχαρούμενες ;".."δεν είσαι καλά..είπαμε τις βλέπω στη τιβι για να γεμίσω το χρόνο μου , όχι να τις πληρώσω κιόλας"..υπάρχουν και κάποιες προσγειωμένες δεν ειμαι κατά της σειράς..απλά είμαι κατά αυτών που περνάει σαν μηνύματα..α , το τι μαλακία άκουσα από τις γκόμενες που περίμεναν στην ουρά για να πάρουν το μαγικό χαρτάκι δεν λέγεται !
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αρα θα πρεπει να ειμαι βαθυπουτος αγγλος λορδος για να την παντρευτωΡε φιλε κωστα τάϊ ,η κοπελα ηταν φιναλιστ στο διαγωνισμο Μις Ρωσια 2011 ,έχοντας κερδισει στο διαγωνισμο στη Σαμάρα .
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κωστα μαζεψου...αυτη ειναι δικια μου... ειναι το μωρο μου
Stories