stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
που ειναι το μπραδερινι μου
που ειναι το μπραδερινι μου
Γεια σου Lucricia!
Τι ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΔΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!
Θα συμφωνησω...Τι ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΔΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!
Υ.Γ. Γενικως ειναι βεβαια πανασχημη η γυναικα, αλλά το ποδι παραπαει...
χαι σουιτυ!!!Γεια σου Lucricia!
Τι ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΔΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!
Υ.Γ. Γενικως ειναι βεβαια πανασχημη η γυναικα, αλλά το ποδι παραπαει...
Δεν ειπα να μην την λατρευεις. Δικαιωμα σου.μη σχολιαζεις!!!!την λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!σουτ!!!
διαφωνω με οοοολα οσα λες...την θεωρω θεα...και ναι..τα ποδια της μαρεσουν και ολο της το σωμα.Δεν ειπα να μην την λατρευεις. Δικαιωμα σου.
Ειναι ομως ΑΣΧΗΜΗ.
ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ.
Φαντασου οτι με τοσο φτιαξιμο για να βγαινει στην τηλεοραση, και παλι ουτε καν ανεκτή δεν ειναι.
Τι σου αρεσει παιδακι μου?
Μακρομούρα ειναι. Με σαγονι Γκμοχ. Με ποδια καλαμακια απαισια.
Στηθος δεν εχει. Μεγαλη μυτη εχει. Τι στο καλο σ αρεσει?
Τι να πω πια. Τοσο πολυ εχει χαθει η αισθηση του ωραιου?διαφωνω με οοοολα οσα λες...την θεωρω θεα...και ναι..τα ποδια της μαρεσουν και ολο της το σωμα.
σε φατσα δεν ειναι η ωραιοτερη του κοσμου αλλα ειναι πολυ καλη γενικα κ γ μενα θεα.
http://[URL unfurl="true"]www.stylebyme.net/wp-content/uploads/2010/03/sarah-jessica-parker-in-marchesa-dress-picture.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τι ωραια που φαινονται τα παπουτσια με τις φλεβαρες απο πανω... :helpplea:
Το λεπτο δεν σημαινει και αναγκαστικα ωραια.διαφωνω με οοοολα οσα λες...την θεωρω θεα...και ναι..τα ποδια της μαρεσουν και ολο της το σωμα.
σε φατσα δεν ειναι η ωραιοτερη του κοσμου αλλα ειναι πολυ καλη γενικα κ γ μενα θεα.
Εμενα, τον mkaposan και τη Σιλβα?σας αγνοω.!
Αν αυτην τη γυναικα την ειχε κορη Ελληνας πατερας, θα επρεπε να μαζεψει πολλη προικα για να την σπρωξει.
σας ξανααγνοω.Το λεπτο δεν σημαινει και αναγκαστικα ωραια.
Πρεπει να σου πηγαινει κιολας...να ειναι ο σωματοτυπος που να του ταιριαζει.
στα 50της???χμμμ....τι ωραια που φαινονται τα παπουτσια με τις φλεβαρες απο πανω...
Δεν ειπα να μην την λατρευεις. Δικαιωμα σου.
Ειναι ομως ΑΣΧΗΜΗ.
ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ.
Φαντασου οτι με τοσο φτιαξιμο για να βγαινει στην τηλεοραση, και παλι ουτε καν ανεκτή δεν ειναι.
Τι σου αρεσει παιδακι μου?
Μακρομούρα ειναι. Με σαγονι Γκμοχ. Με ποδια καλαμακια απαισια.
Στηθος δεν εχει. Μεγαλη μυτη εχει. Τι στο καλο σ αρεσει?