Δεν αγχωνομαι, απλως θελω να μπορω να το διαβαζω στα εγγονια μου οταν θα ειμαι οκτακοσια.!ειμαι γρηγορη μην αγχωνεσαι...
Να ειναι και διαχρονικο ρε καλη μου!!!
Να και ρομαντικο
Δεν αγχωνομαι, απλως θελω να μπορω να το διαβαζω στα εγγονια μου οταν θα ειμαι οκτακοσια.!ειμαι γρηγορη μην αγχωνεσαι...
Θαχουν αλλαξει τα πραγματα μεχρι τοτε....Δεν αγχωνομαι, απλως θελω να μπορω να το διαβαζω στα εγγονια μου οταν θα ειμαι οκτακοσια.!
Να ειναι και διαχρονικο ρε καλη μου!!!
Να και ρομαντικο
Στο τι εχουν χασει πια.Θαχουν αλλαξει τα πραγματα μεχρι τοτε....
Αντρεs δεν θα υπαρχουν , οποτε το να διαβαζουν ενα παλιομοδιτικο γι αυτουs
ρομαντικο ποιημα δεν......Αφιερωμενο που??? Στουs ...δονητεs???
Ετσι ακριβωs....Θαναι η Λουκ με ασπρα μαλλακια .....καπου καπου θα γυρναει με νοσταλγια το βλεμμα προs το παραθυρο.....αλλα δεν βαριεσαι, ηταν μονο ο βοριαs....εναs κομποs θ ανεβαινει στο λαρυγγι τηs....μια μυρωδια απο ξεχασμενο αρσενικο.....και διηγωνταs τα να κλαιει.....Στο τι εχουν χασει πια.
Ξερεις κατι σαν "Η μεγαλη εγκυκλοπαιδικη ιστορια του χαμενου παλαιου και ανυπαρκτου τωρινου εθνους"
Ετσι ακριβωs....Θαναι η Λουκ με ασπρα μαλλακια .....καπου καπου θα γυρναει με νοσταλγια το βλεμμα προs το παραθυρο.....αλλα δεν βαριεσαι, ηταν μονο ο βοριαs....εναs κομποs θ ανεβαινει στο λαρυγγι τηs....μια μυρωδια απο ξεχασμενο αρσενικο.....και διηγωνταs τα να κλαιει.....
Αμα και τωρα δεν με βρισκει ρομαντικο θα ....βγαλω την σχολικη εγκυκλοπαιδεια
Καλησπερες.Yio
Καλησπερες
ΚαλησπερεςYio
Καλησπερες
αντε καλο χειμωνα
http://[URL unfurl="true"]www.lakkasouliradio.gr/Portals/0/lakka/kalo-xeimwna_265.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εχουμε λιγο ακομα :tickedoff:
αντε καλο χειμωνα
Γεια σου Σταμεχουμε λιγο ακομα
Τι κανεις?Γεια σου mkaposanv
Γεια σου gl
εδω χειμωνιασε :S
αντε καλο χειμωνα
http://[URL unfurl="true"]www.lakkasouliradio.gr/Portals/0/lakka/kalo-xeimwna_265.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Γεια σου γλου!
Τι κανεις?
Εδω οχι ακομα. Κραταει καλα η ζεστη...
Εριξε κατι μπορες σημερα και φυσαει
αλλα δε πειραζει , οπως λεει ακι το σοφο ρητο που μολις μουρθε
Μπουρδελο δροσερο , γαμισι ποιο καλο
Jo
ελα τζο ριχτο ξανα..απο βδομαδα θα παρω και αδεια μαλλον .. Λες να παω στο Καιμακτσαλαν ?
Γεια σου Σταμ
Δε ξερω αν ειδς που σε ρωτησα χθες .. εγω δεν ειδα απαντηση
Να το παμε παλι ?
σε ποιες χωρες τυπε?Πάω για μπίζνες στα Βαλκάνια αύριο....τα λέμε από βδομάδα.....