!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
για γλυκο?Αχνιστό Λιοντάρι με φοντι και σως απο πρασινο τσαι και γκουανανα![]()
για γλυκο?Αχνιστό Λιοντάρι με φοντι και σως απο πρασινο τσαι και γκουανανα![]()
δεν πάω με γκουανανα, με κάνει πολύ ξινόΑχνιστό Λιοντάρι με φοντι και σως απο πρασινο τσαι και γκουανανα![]()
πες μου πως κάνεις αίτηση για φίλους. Είμαι ξανθιάμπα δεν βριστηκαμε ποτε...ηταν κλωνοι καταδρομεις για βρωμικες αποστολες..lol
αμα με πληρωσουν θα το σκεφτωΑμα ξαναβαλουν...θα γραψεις κριτικη και εσυ επιτελους?![]()
:-*
δεν πάω με γκουανανα, με κάνει πολύ ξινό
στο τσατ ολα επιτρεπονται ελπιζω και εδω το ιδιο να μην εχουμε λογοκρισιεςέλα λέω να σταματήσουμε να γράφουμε μαλακίες γιατί δίνουμε πάτημα για να μη ξαναφτιαχτεί το τσατ![]()
σου γραψα σχολιο...εμεις ffe...εστω κιαν δεν μας θελει το σαιτ...αχαχαχαπες μου πως κάνεις αίτηση για φίλους. Είμαι ξανθιά![]()
σου γραψα σχολιο...εμεις ffe...εστω κιαν δεν μας θελει το σαιτ...αχαχαχα
ζηλευω θελω και εγω φιλεναδεςTζιελάκι μανάρι δεν ήρθε μήνυμα απο γλομπέουλα αλλά μπήκα στο προφίλ μου και σε έκανα approve buddie(κάτι τέτοιο έγραφε νομίζω..).
Είσαι ο πρώτος μου φίλος![]()
friends fοr ever μαρη ασχετη...αλλα αν θες και τζιεφι και pse και εφ 16 οτι θες θα κανουμε...αχαχαχαχαχαχαgfe??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλοοοοοοοοοοοοοοοο
τιμη μου να ειμαι ο πρωτος σου...χαχαTζιελάκι μανάρι δεν ήρθε μήνυμα απο γλομπέουλα αλλά μπήκα στο προφίλ μου και σε έκανα approve buddie(κάτι τέτοιο έγραφε νομίζω..).
Είσαι ο πρώτος μου φίλος![]()
σιγα ρε το λες λες και εισαι ο πρωτος της γ...αςτιμη μου να ειμαι ο πρωτος σου...χαχα
οταν λες χωριτικοτητα τι εννοεις ο νωντας που ειναι παχυς δεν θα χωραειΔιαφημιση ειναιΕλπίζω να φτιάξουν τσατ με χωρητικότητα.
οταν λες χωριτικοτητα τι εννοεις ο νωντας που ειναι παχυς δεν θα χωραει![]()
εγω θελω μια θεση αλλα δυο καλτσεςΓια τον νώνδα θα βάλουν δυο θέσεις και μια κάλτσα για να![]()
![]()
(ωχ μαλακια ειπα δεν θα με κανει φιλη ποτε
)
δε βραχνιαζεις απ τον πυρετο ρε στοκεεχω βραχνιάσει απ τον πυρετο (γαμω τα ερ κον) και δεν μπορω να στο τραγουδησω..
κατσε να βαλω τη χορωδια..