alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Α ναι σωστα...Aφου σε διαφημιζει στην υπογραφη σου...
Α ναι σωστα...Aφου σε διαφημιζει στην υπογραφη σου...
ψηλος.![]()
Α, επαιζα και μπασκετ στο Μαρουσι πριν χρονια.Για σένα είναι ότι πρέπει ένας μπασκετμπολίστας.....ψηλός και εύσωμος.....και όταν βγαίνετε για έξοδο να φοράει το κοστούμι του.![]()
Α, επαιζα και μπασκετ στο Μαρουσι πριν χρονια.
Τριαρι. Παντα. Δεν ειχα χειρισμο. Ούτε απο αμυνα πολλα πραγματα. Ενα καλο σουτακι κι αυτο ηταν ολο.Ασοδυο...???
Τριαρι. Παντα. Δεν ειχα χειρισμο. Ούτε απο αμυνα πολλα πραγματα. Ενα καλο σουτακι κι αυτο ηταν ολο.
Μια φορα τη βδομαδα, με φιλους. Η πλακα ειναι οταν βρισκουμε τιποτα νεοτερους και παιζουμε εναντιον τους και μας κανουν ρομπα.Ριχνεις κανενα σουτακι που και που?
Μια φορα τη βδομαδα, με φιλους. Η πλακα ειναι οταν βρισκουμε τιποτα νεοτερους και παιζουμε εναντιον τους και μας κανουν ρομπα.
Γι αυτο προτιμαμε να παιζουμε συνηθως μεταξυ μας.
Το ανεκδοτο βεβαια παντα ειναι "μηπως να παιξουμε σημερα διπλο"?
τι εγινε κιθαρα?πως και ξυπνιος?
δροσουλα εχει αποψε...
νωντα εσυ ησουνα με το νικ μου φαγαν το μπιφτεκι μου?τι νεα?εγω λιγο ειπα να μπω και μετα κρουασαν και υπνο...κιθαρα θα πας σε κανα πρωινο μπαρακι?![]()
κιθαρα θα πας σε κανα πρωινο μπαρακι?![]()
σωστος...κοιμομουν ολη την ημερα οπως ο αβραμης και δεν ξερω αν θα με πιασει ο υπνος μετα.αν οχι δεν θα κωλωσω να παρω εφημεριδα και να παω για καφε και μετα φαι και θα την πεσω ξερος να κοιμαμαι μεχρι οτι ξυπνησω.ποιο νικ?
οχι δεν ημουν εγω...δεν το χω δει αυτο το νικ...
καλα ρε μαν...πηρα την αννα ρουμανα φ66β σημερα πρωινη βαρδια...ικανοποιητικη
τι κρουασαν?σοκολατα?
κοιταω κατι αγωνες ufc που ειχε τωρα και θα την πεσω...
Καλημέρα ή .....καληνυχτα;Καλημέρα γκλ......![]()
κι αν παω τωρα για υπνο απ τα μπαρακια; ;)