Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• toilet.jpg
    toilet.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 35

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αλλος ενας αταλαντος που μας προκαλει πονο στα αυτια..
εχει γεμισει η τηλεοραση πουστηδες , πουτανες πολυτελειας, τσουλακια κι αταλαντους..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
75.jpg

Απολυτε στεναχωριεμαι που θα σε διορθωσω, αλλα το παραπανω ζωυφιο λεγεται Χατζηγιαννης:
http://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2010/10/xatzigiannis2.png[/img[/URL]]

Μπουμπουρας ή μπαμπουρας ειναι το παρακατω:
[img]http://3.bp.blogspot.com/_Hbp8TNsDukc/Sb_Z4ZmcPOI/AAAAAAAACyw/CWkfwlKOtMY/s320/DSC_6624-1.jpg

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αλλος ενας ανικανος τεμπελης αρχιμαλακας που θελει τις γυναικες πολλες, πιστες, καλες μαγειρισες, πουτανες στο κρεβατι, κυριες στο σαλονι, χαμηλοβλεπουσες, καργα ερωτευμενες μονο με την παρτη του, διμετρες, με γαλανα ματια, γυμνασμενες, με κωλο βραζιλιανικα στητο, βυζι που βγαζει ματι, μαλλι μολις βγαλμενο απο τον τρυφωνα, μανικιουρ πεντικουρ, ιδανικη μητερα για τα παιδια του κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ...

χου ρε αδερφαρες...!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αλλος ενας ανικανος τεμπελης αρχιμαλακας που θελει τις γυναικες πολλες, πιστες, καλες μαγειρισες, πουτανες στο κρεβατι, κυριες στο σαλονι, χαμηλοβλεπουσες, καργα ερωτευμενες μονο με την παρτη του, διμετρες, με γαλανα ματια, γυμνασμενες, με κωλο βραζιλιανικα στητο, βυζι που βγαζει ματι, μαλλι μολις βγαλμενο απο τον τρυφωνα, μανικιουρ πεντικουρ, ιδανικη μητερα για τα παιδια του κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ...

χου ρε αδερφαρες...!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Εσενα τωρα σε επνιξε η αδικια κατα των γυναικων?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ο Σαββας ειναι απ τα καλυτερα παιδια , ουτε γκομενιαρης ειναι , ουτε γαμικουλας το παιζει , ουτε γαμαει μονο μοντελα ....  :birdman:

Ειχε σχεση με μια συμπαθητικη κοπελιτσα και οταν του την επεφταν ολες οι κλωσες αυτος ηταν κυριος...:birdman:

Δεν μπορω να αποκαλυψω τις πηγες μου  :birdman:

Σαββα αν βλεπεις αυτο το ποστ ειμαι μουναρα και με καλη καρδια , ευχαριστω !  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Σαββας ειναι απ τα καλυτερα παιδια , ουτε γκομενιαρης ειναι , ουτε γαμικουλας το παιζει , ουτε γαμαει μονο μοντελα ....  :birdman:

Ειχε σχεση με μια συμπαθητικη κοπελιτσα και οταν του την επεφταν ολες οι κλωσες αυτος ηταν κυριος...:birdman:

οπως και ο Σειταριδης περιστεροπουλος  :rockon: :rockon: :rockon:

Σαββα αν βλεπεις αυτο το ποστ ειμαι μουναρα και με καλη καρδια , ευχαριστω !  :birdman:

συμφωνω ειναι ενταξει τυπος και εμφανισημος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Ενταξει Βιλμα, θα σε εχω υποψη μου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom