Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τραβα ρε λουστοφορπουστ που θα μιλησεις για τα τσιρακια  :birdman: :birdman:

Κωλοτριβεσαι μερα νυχτα στον γλ να σε κανει μοντ και εχεις δωσει κωλο απειρες φορες αρωστακι  :tits:
straponlust is his middle name...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν χρειάζεται, αγαπητέ. Με τόσες ματσολιές που γράφουμε εδώ μέσα είναι φώς φανάρι ότι συνουσιαζόμεθα μετά του εαυτού μας και συνεπώς δεν........
δεσεντ θες να ακουσεις κανα μπινελικι ε; :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπορω...

τι εχει καταφερει  να κανει το σαιτ?

εχει δημιουργηθει μια μπιζνα...των στουντιο...που ανεβαινει ραγδαια και αυτο οφειλεται κυριως στο σαιτ και το προμοταρισμα που γινεται

ολοι οι πιτσιρικαδες οι αφελεις μπαινουν και διαβαζουν τις ψευτικες κριτικες και νομιζουν οτι υπαρχουν 2-3-4-5 "μαγικες" πουτανες σ ολη την αθηνα

σ οτι κουβεντα εχω πιασει με τετοια παιδια...σου λενε ατακες τυπου "αποψε δουλευει βριλησσου η πενυ που ειναι το νο1"

κι η αμαντα το νο2 κι ολο τετοιες πιπες :jerking:

πανε κι ακουμπανε αυτοι 50αρια-70αρια στα στουντιο και τους λενε κι ευχαριστω

οποτε κι οι νταβαδες στρεφονται προς τα στουντιο και τα μπουρδελα πεφτουν σε 2η μοιρα

να πω κι αλλα?
πες......καλα το πας......

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπορω...

τι εχει καταφερει  να κανει το σαιτ?

εχει δημιουργηθει μια μπιζνα...των στουντιο...που ανεβαινει ραγδαια και αυτο οφειλεται κυριως στο σαιτ και το προμοταρισμα που γινεται

ολοι οι πιτσιρικαδες οι αφελεις μπαινουν και διαβαζουν τις ψευτικες κριτικες και νομιζουν οτι υπαρχουν 2-3-4-5 "μαγικες" πουτανες σ ολη την αθηνα

σ οτι κουβεντα εχω πιασει με τετοια παιδια...σου λενε ατακες τυπου "αποψε δουλευει βριλησσου η πενυ που ειναι το νο1"

οποτε κι οι νταβαδες στρεφονται προς τα στουντιο και τα μπουρδελα πεφτουν σε 2η μοιρα

να πω κι αλλα?
Εαν ο αλλος γουσταρει να σκαει 50-70 ευρω ρε λουστ τι σε πειράζει εσενα? Τα λεφτα σου χαλάει , οχι.
Και στην τελικη εαν περνας εσυ καλα δεν εχει νοημα να τα ανεφέρεις ολα αυτα, και σκεψου αν ησουν εσυ στην θεση των μοντ και εσυ σαν μπιζνα θα το εβλεπες ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω υπαληλακος της βρωμιας για να τρωω τζαμπα δε θα γινομουν φιλαρακι
o παλιος λουστ που ολοι αγαπησατε σε νεα επεισοδια......απο σεπτεμβρη μαζι σας.....μεγκαλισιους.... :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
μπορω...

τι εχει καταφερει  να κανει το σαιτ?

να πω κι αλλα?

Σέβομαι την άποψή σου, αν και δεν τη συμμερίζομαι. Για τον εξής απλό λόγο. Στούντιο υπήρχαν πολύ πριν την ύπαρξη του σάιτ (αλλά και του ίδιου του ίντερνετ μπορώ να πω). Με αρκετή πελατεία διαχρονικά -κυρίως από όσους μπορούσαν (με τον ένα ή άλλο τρόπο) να  δώσουν τα παραπάνω χρήματα που ζητούν τα στούντιο σε σχέση με τα μπουρδέλα.

Αυτό που γράφεις για γκρίζες διαφημίσεις συγκεκριμένων οίκων ή και εκδιδομένων ακόμα είναι γεγονός (σε πόσο μεγάλο βαθμό συμβαίνει δεν μπορώ να το πω -και ίσως κανένας να μην μπορεί να το πεί). Από την άλλη μεριά όμως, γεγονός είναι ότι με το σάιτ αυτό υπάρχει διάχυση πληροφορίας που δεν θα τη λαμβαναμε ποτέ χωρίς αυτό.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε lustforlife γράφεις ποστ και μετά τα σβήνεις σχεδόν αμέσως; Είναι ιδέα μου; Δεν νομίζω... Πριν λίγο σού απάντησα παραθέτοντας κάτι που είχες γράψει το οποίο έχει εξαφανιστεί (ως πρωτογενές ποστ). Επιζεί βέβαια γιατί το παραθεσα εγώ στην απάντησή μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φίλε lustforlife γράφεις ποστ και μετά τα σβήνεις σχεδόν αμέσως; Είναι ιδέα μου;
ιδεα σου ειναι φιλε.....εγω τα βλεπω κανονικα.... :sunglasses:
Γιατί προτιμάτε την παράκαμψη αντί της ευθείας αξιότιμε;
εχει στραβη ψωλη.....δεν παει ευθεια..... :grin: :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.718
Πόντοι
25.467
εχει στραβη ψωλη.....δεν παει ευθεια..... :grin: :grin: :grin:

Αν είναι έτσι ας κοπιάσει να του την ισιώσω. Είμαι καλός στο σφυρί και το αμόνι. Μόνο δώστε μου μισό λεπτό για να ανάψω το καμίνι.  :thefinge: (Με λατρεία...)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Το ωραίο είναι ότι αν μπει κάποιος τώρα στην τρέχουσα σελίδα του θρεντ αυτού θα νομίσει ότι μιλάω εγώ με τον ...εαυτό μου (επειδή ο lustforlife σβήνει τα ποστ του μετα από λίγο).

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Το ωραίο είναι ότι αν μπει κάποιος τώρα στην τρέχουσα σελίδα του θρεντ αυτού θα νομίσει ότι μιλάω εγώ με τον ...εαυτό μου (επειδή ο lustforlife σβήνει τα ποστ του μετα από λίγο).
αυτό είναι πταισμα!. Που να δεις το άλλο καϊνάρι, τον Μπόλντ που έφτιαχνε παραθέσεις  ψευτικες ως δικές μου :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αυτό είναι πταισμα!. Που να δεις το άλλο καϊνάρι, τον Μπόλντ που έφτιαχνε παραθέσεις  ψευτικες ως δικές μου :rockon:
Eχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας εδώ μέσα νομίζω
Εσύ ποιός είσαι τελικά  :think:
Αλλα θα μου πείς αφου ο gl μόνος του έχει καμιά χιλιαδίτσα nicknames  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom