Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ο,τι σου είναι πιο ευκολο.
μη κουράζεσαι και στην κατάστασή σου.
ο λουστ ειναι κλωνος μου να ξερεις...απλα τσακωνομαστε για την τηλεθεαση....οποτε πεφτει τον βγαζω απο την ναφθαλινη......πάντα καλά
![]()
ο λουστ ειναι κλωνος μου να ξερεις...απλα τσακωνομαστε για την τηλεθεαση....οποτε πεφτει τον βγαζω απο την ναφθαλινη......![]()
Μεσα σε 19 μερες, εμαθες τον Νωντα, τον Αντισθενη, την Αννούλα την χοντρη και ποσους αλλους.κι εγώ είμαι ο αντισθένης!
![]()
![]()
![]()
κι εγώ είμαι ο αντισθένης!
![]()
![]()
![]()
ο λουστ ειναι κλωνος μου να ξερεις...απλα τσακωνομαστε για την τηλεθεαση....οποτε πεφτει τον βγαζω απο την ναφθαλινη......![]()
Λοιπόν ύστερα από 33 ώρες σχεδόν, αύπνίας.....πάω σιγά σιγά,και ότι γίνει.....![]()
Μεσα σε 19 μερες, εμαθες τον Νωντα, τον Αντισθενη, την Αννούλα την χοντρη και ποσους αλλους.
Κλώνος ή φιλομαθεια?
Φιλομαθεια
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΟΟΟΣ![]()
Κι εγω αυτην την απορια εχω.merci ma cherie!
εσύ πως και είσαι τόσο σίγουρη?
τυπε η αντιγονειτορ εχει ισχυρο επεξεργαστη και μαθαινει γρηγοραΜεσα σε 19 μερες, εμαθες τον Νωντα, τον Αντισθενη, την Αννούλα την χοντρη και ποσους αλλους.
Κλώνος ή φιλομαθεια?
merci ma cherie!
εσύ πως και είσαι τόσο σίγουρη?
Λες να μοιαζει με αυτην ρε τυπε?τυπε η αντιγονειτορ εχει ισχυρο επεξεργαστη και μαθαινει γρηγορα
κατι σαν την T-X
![]()
εσυ μην δεις γυναικειο νικ αμεσως να το υποστηριξειςΕαν ησουν κλωνος θα το ειχα ανακαλυψει![]()
εσυ μην δεις γυναικειο νικ αμεσως να το υποστηριξεις![]()
εισαι τυχερη που λειπει ο ερευνητης και δεν θα σε κανει και εσενα λυκανθρωποΔεν ειμαι ελλεεινιδα - ανταγωνιστικΙΑ εγω![]()