Επισκέπτης
για να πεσεις για υπνο?![]()
Όχι ρε μέμορυ καρντ.......λάθος κατάλαβες....πρέπει να κάνεις ντιλίτ κάποια παιχνίδια μου φαίνεται γιατί είσαι φουλ....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
για να πεσεις για υπνο?![]()
θα εχει σηκωματακι τυπε?Μωρέ όχι 30.....αλλά 34.....πρέπει να είμαι φρέσκος,αύριο στις 10 το βράδυ......
Μωρέ όχι 30.....αλλά 34.....πρέπει να είμαι φρέσκος,αύριο στις 10 το βράδυ......
Και για να εισαι φρεσκος πρεπει να εισαι 30 ωρες αυπνος?
λολ ρε σας εχει λαλησει η ζεστη ολους ε?
ο κιθαρας ειναι ιδιαιτερος τυπος! αμα κοιμαται το βραδυ κουραζεταιΚαι για να εισαι φρεσκος πρεπει να εισαι 30 ωρες αυπνος?
Και για να εισαι φρεσκος πρεπει να εισαι 30 ωρες αυπνος?
αμα δεν κοιμηθει θα ειναι απο την υπερενταση πιο ξυπνιος..... ;)Και για να εισαι φρεσκος πρεπει να εισαι 30 ωρες αυπνος?
ο κιθαρας ειναι ιδιαιτερος τυπος! αμα κοιμαται το βραδυ κουραζεταικαι παει και σε πρωϊνα μπαρακια
![]()
δε σε πιανω....ανεβασε λιγο το air conditionΚαι σπάω και κάρτες μνήμης που έχουν "παπάκι" πάνω....αν με πιάνεις......![]()
![]()
αμα δεν κοιμηθει θα ειναι απο την υπερενταση πιο ξυπνιος..... ;)![]()
δε σε πιανω....ανεβασε λιγο το air condition![]()
τυπε μηπως εχεις παρει και τιποτα αλλο και κρατιεσαι?Εντάξει ρε.....έχω πιει και καφέ και κρατιέμαι.....οπότε είμαι ντούρασελ......και σε κάνω και κικ κιόλας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάνει ρισέτ στο πρόγραμμά του ρεδεν σας έχει συμβεί ποτέ?
![]()
ο κιθαρας ειναι ιδιαιτερος τυπος! αμα κοιμαται το βραδυ κουραζεταικαι παει και σε πρωϊνα μπαρακια
![]()
Λολ,όχι ρε......αλλά αν κοιμηθώ κατά τις 2-3,και σηκωθώ 2-3 το μεσημέρι,θα είμαι μια χαρά.....
Ναι αλλα εσυ ειπες οτι πρεπει να εισαι φρεσκος για ΑΥΡΙΟ το βραδυ,γιατι πρεπει να μεινεις ξυπνιος τοσες ωρες ρε?![]()
![]()
τυπε εχεις σκεφτει να μην κοιμασαι ποτέ?Φρέσκος είπα,όχι ζόμπι.....
Γιατί ρε αν κοιμηθώ τώρα,και σηκωθώ κατά τις 4 το πρωί........άντε γεια μετά......
τυπε εχεις σκεφτει να μην κοιμασαι ποτέ?
δεν φτανω τοσο ρε τυπε"Τύπε" έχεις σκεφτεί ποτέ να ανέβεις πάνω από 25[sup]ο[/sup]C;
εχεις σκεφτει οτι μπορει να εχει λιγα btu ο απολυτος?"Τύπε" έχεις σκεφτεί ποτέ να ανέβεις πάνω από 25[sup]ο[/sup]C;
δεν φτανω τοσο ρε τυπε![]()