gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ετσι.....καντου αγκαλιτσα του αγκαλιτσα....βαλε του και το δαχτυλο.....εκει που ξερεις για να κοιμηθει....
ετσι.....καντου αγκαλιτσα του αγκαλιτσα....βαλε του και το δαχτυλο.....εκει που ξερεις για να κοιμηθει....
ο Νωντας ειναι ΦΙΛΟΣ μου αρρωστακιετσι.....καντου αγκαλιτσα του αγκαλιτσα....βαλε του και το δαχτυλο.....εκει που ξερεις για να κοιμηθει....![]()
καθε φορα που αλλαζεις αβαταρ, χαζευεις και πιο πολυ..... προσεξε τοΕγχειρίστηκες δηλαδή;;;![]()
Όλη η αλήθεια στο φως!!!καθε φορα που αλλαζεις αβαταρ, χαζευεις και πιο πολυ..... προσεξε το![]()
:-* :-* :-* :-* :-*ματζισιαν τρελο αγορι ποσο σε θελω![]()
![]()
το οτι χαζευεις καθε μερα και περισσοτερο?Όλη η αλήθεια στο φως!!!
![]()
![]()
![]()
τουλαχιστον ετσι καταφερνω και γαμαω και καναν κωλο.....ρε καημενε τοσα χρονια στις πουτανες δε σου χει δωσει καμια τηλεφωνο επειδη σε γουσταρε ?
για λυπηση εισαι παλιομαλακα
την εχεις και μικρη βεβαια οποτε τι τηλεφωνο να σου δωσουν![]()
χαχαχαμπραβο εισαι φοβερος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι την ηθελες και συ την αλλαγη εργασιακου περιβαλλοντος στα γεραματα;πήγα σε στούντιο μετά από 2,5 χρόνια περίπουμαλακία ήταν
![]()
τι την ηθελες και συ την αλλαγη εργασιακου περιβαλλοντος στα γεραματα;![]()
ανοιξε ενα ποιον προτιματε τον τσακ νωντα ή τον γλ νωρις;θελετε ν ανοιξω θρεντ?![]()
o gl ειναι τα ζωα μου αργαανοιξε ενα ποιον προτιματε τον τσακ νωντα ή τον γλ νωρις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πήγα σε στούντιο μετά από 2,5 χρόνια περίπουμαλακία ήταν
![]()
Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
τι μπράβο ρεαφού μαλακία ήταν
![]()
Γιατι ηταν μαλακια ρε?
υγ σε ποιο πηγες ?![]()
γιατί έχω συνηθίσει στα μασατζίδικαλίγο ακριβότερα μεν, αλλά άνεση χρόνου και άλλου τύπου επαφή με την κοπέλα
καμία σύγκριση
στο αντιοχείας στη Ν.Φιλαδέλφεια με Σαμπρίνα
οι φώτο έχουν φάει τρελό ρετουσάρισμαστο σαλονάρισμα σκέφτηκα να την κάνω αλλά είπα κρίμα ο δρόμος και έμεινα...
τελικά διαψεύστηκα, η κοπέλα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή και όμορφη όταν ήρθε κοντά μου και την είδα καλύτερα, απλώς οι υπηρεσίες της, όσο φιλότιμη και ευδιάθετη κι αν ήταν, προσωπικά δεν με κάλυψαν καθόλουκαι δεν φταίει αυτή αλλά τα στούντιο και ο τρόπος που δουλεύουν...όποιος έχει πάει και σε μασατζίδικο μπορεί να καταλάβει τι εννοώ
![]()