Επισκέπτης
Κουβάλα το εσύ ρε Άτλαντα το θρεντ,στις πλάτες σου...... ![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Σουρεαλισμός ρε.....δε το έχεις ακούσει;;;
Πολύχρωμη εννοώ τη "μαύρη".....συνήθιζαν παλιότερα στα αγγλικά τους μαύρους να τους αποκαλούν πολύχρωμους
ευτυχως δηλαδη που δεν αφησανε τα κλειδια στο Λιλα.... ποιος ξερει που θα το φυλαγε το θρεντΚουβάλα το εσύ ρε Άτλαντα το θρεντ,στις πλάτες σου......![]()
Αφου στον Ολυμπο οι Θεοι τ αποφασισανε
δωσαν στον Λιλα τα κλειδιαααα
κι αυτοκτονησανε ...
![]()
γαμημένοι πούστηδεςαδέρφια![]()
![]()
μην το εγκαταλείπετε αδέρφια
![]()
![]()
![]()
Μητροπανος ... Μητροκατοςτι μου θυμίζει αυτό που έγραψες?![]()
μην κοροιδευεις τον μητροπανο ρε......Μητροπανος ... Μητροκατοςκαπως ετσι
![]()
Μεμακι φαστιτακι βγες απ το λαγουμι σου εσυ και ο νωντας απ τον ταφο
ο σταμ απο σημερα ειναι ο θεςο των αγαπουληδων...
Ο νωντας εχει να αντιπετωπίσει τον ποιο υσχηρο εχρθο που αντιμετώπησε ποτε![]()
![]()
μην κοροιδευεις τον μητροπανο ρε......![]()
γιατι τι εγινε σημερα?Μεμακι φαστιτακι βγες απ το λαγουμι σου εσυ και ο νωντας απ τον ταφο
ο σταμ απο σημερα ειναι ο θεςο των αγαπουληδων...
Ο νωντας εχει να αντιπετωπίσει τον ποιο ησχυρο εχθρο που αντιμετώπησε ποτε![]()
![]()
γαμημένοι πούστηδες![]()
γαμημένοι πούστηδεςγιατι τι εγινε σημερα?
για τα υπολοιπα...![]()
θα τους γαμησουμε ολους............ ;)ναι τους γαμημένους.......................![]()
γαμημένοι πούστηδες
εξω απο το σαιτ του αντισθενη που εγω απλα τον γλυφω για να με κανει μοντ κι αυτος με κλανει και καλα κανει γιατι ειμαι ενας τυρομπιχλιασμενος καραβλαχος ....
θα τους γαμησουμε ολους............ ;)
την μεμουλα θα την παω γαμιωντας μεχρι και την εισοδο του ρεντλαιτφορουμ......τους αλλους απλα μεχρι την εξοδο....θα τους πάμε γαμιώντας μέχρι την έξοδο
καταραμένο το αδελφάτο του μπου![]()