ο αλλος μας ευατος η νιτσα?Και εγω και ροχαλα μια χαρα![]()
![]()
κι αυτη καλα?
ο αλλος μας ευατος η νιτσα?Και εγω και ροχαλα μια χαρα![]()
![]()
δεξιά ή αριστερά (μπαίνοντας) την έχει την ελιά;![]()
ο αλλος μας ευατος η νιτσα?
κι αυτη καλα?
εχουμε κι αλλους??Ολοι οι εαυτοί μας, για να μην με ρωτήσεις και για τους αλλους, είναι καλά. Απλά μερικοί ειναι για μπάνιο και δεν είναι σήμερα μαζί μας.![]()
![]()
![]()
εχουμε κι αλλους??
πολυδιαστατες προσωπικοτητες.. :o
Τώρα που δεν έχει τσατ θα μας τα πρήζεις στο φόρουμ ρε κουτσουλιά; Την πουτσίσαμε :SΟλοι οι εαυτοί μας, για να μην με ρωτήσεις και για τους αλλους, είναι καλά. Απλά μερικοί ειναι για μπάνιο και δεν είναι σήμερα μαζί μας.![]()
![]()
![]()
Θα σου προτεινα γενικά όταν συνομιλείς με κάποιον να ρωτάς να εισαι εγω. Υπάρχει κίνδυνος να πέσεις στον εαυτό σου.Το παθαίνω συχνά.![]()
![]()
Τώρα που δεν έχει τσατ θα μας τα πρήζεις στο φόρουμ ρε κουτσουλιά; Την πουτσίσαμε :S
εσυ ακομα να καταλαβεις οτι σιλβα=εριναλ ρε σπιρτο?Τώρα που δεν έχει τσατ θα μας τα πρήζεις στο φόρουμ ρε κουτσουλιά; Την πουτσίσαμε :S
ρε εριναλ που θα μιλαω εγω που γουσταρω να μιλαω μαζι σου και να μας παιρνει ματι ό λαιον?να ανοιξω ειδικο κατινο-θρεντ?χαχαχαχαΑ ναι ξέχασα. Γουστάρεις να μιλάς με αλλα κοριτσάκια απο το φόρουμ και χαλάστηκες...![]()
![]()
![]()
Άνοιξε κανα θέμα για μάσκαρες στο cosmo κι άσε τις κλωνοκατασκοπείες για άλλουςεσυ ακομα να καταλαβεις οτι σιλβα=εριναλ ρε σπιρτο?
τζιελ οταν ανακοινωσα οτι σιλβα=εριναλ ειπες οτι το χες καταλαβει και συρε εριναλ που θα μιλαω εγω που γουσταρω να μιλαω μαζι σου και να μας παιρνει ματι ό λαιον?να ανοιξω ειδικο κατινο-θρεντ?χαχαχαχα
νατος κι ο αρχιμαλακας αρχικλωνοςKαλα ρε μαλακες με τον Αβραμη μιλατε??![]()
νατος κι ο αρχιμαλακας αρχικλωνος
τζιελ γτ δεν απαντας??????τζιελ οταν ανακοινωσα οτι σιλβα=εριναλ ειπες οτι το χες καταλαβει και συ
δε μας ειπες ομως απο που!
γτ δε μας λες τζιελ απο που το καταλαβες??
σ αρεσει να υπαρχουν κλωνοι και μας τα πρηζουν?
ρε εριναλ που θα μιλαω εγω που γουσταρω να μιλαω μαζι σου και να μας παιρνει ματι ό λαιον?να ανοιξω ειδικο κατινο-θρεντ?χαχαχαχα