Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αμ,έλα όμως που άλαλ έλεγες στο σπαμ θρεντ.....  :grin: :grin: :grin: :grin:

πού ρε? :think:

εννοείς αυτό που έγραψα προηγουμένως που έβρισα όσους δεν ακολούθησαν το συγχωνευθέν θρεντ στο σπαμοθρέντ και τους αποκάλεσα γαμημένους πούστηδες? :think:

Επισκέπτης
πού ρε? :think:

εννοείς αυτό που έγραψα προηγουμένως που έβρισα όσους δεν ακολούθησαν το συγχωνευθέν θρεντ στο σπαμοθρέντ και τους αποκάλεσα γαμημένους πούστηδες? :think:

Να βρεις μια νέα υπογραφή όπου θα γουστ΄;ρουν οι γκόμενες και θα λακίσουν οι αδερφές...κάτι τέτοιο είχες γράψει :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.893
Πόντοι
6.035
Να σκεφθώ ότι "πήγαν" για ύπνο οι γκόμενες ...

δεν ευσταθεί ...

Να σκεφθώ ότι είναι "ψεύτικες"

είναι "πολύ βαρύ"

Τι πρέπει να σκεφθώ γλυκειά μου τυρόπιττα ;  :grin: :grin: :grin:
εγω παντως τωρα παω για υπνο
αντε καληνυχτες :cheesy:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Να βρεις μια νέα υπογραφή όπου θα γουστ΄;ρουν οι γκόμενες και θα λακίσουν οι αδερφές...κάτι τέτοιο είχες γράψει :think:

ναι :think:

με αυτόν τον τρόπο βρίζω τους πούστηδες άρα λακίζουν :sunglasses:
και η φράση με το μπινελίκι μέσα κρύβει βαρβατίλα και γουστάρουν οι γκόμενες :sunglasses:

που κολλάει αυτό όμως με το ότι 100ρισα στα χρόνια? :think:

πάω για ύπνο γιατί το 'καψα :huh: :helpplea:

Επισκέπτης
ναι :think:

με αυτόν τον τρόπο βρίζω τους πούστηδες άρα λακίζουν :sunglasses:
και η φράση με το μπινελίκι μέσα κρύβει βαρβατίλα και γουστάρουν οι γκόμενες :sunglasses:

που κολλάει αυτό όμως με το ότι 100ρισα στα χρόνια? :think:

πάω για ύπνο γιατί το 'καψα :huh: :helpplea:

Όταν ακούω άνθρωπο να μη γουστάρει τους γκέι,σκέφτομαι ότι έχει μυαλό ατόμου 100 ετών και κάτι..... :2funny:

gagavouzis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγω αυτο αναροτιεμε!!!
συνεχια την πεζω!
τωρα πως αντεχω και το πως θα τα καταφερω 10 μερες χωρις να ριξω φυσιγγιο!!!
και εμενα απορια με κανει!
μαλλον ειναι η μεγαλη επιμονη!
και ο στοχος!!
των βιζιων και της υγρης μουνοτρηπηδος!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Καυλεουρα μου δεν θα μας ξεχασεις να μας πεις τι εγινε ετσι;θελουμε να γαμησεις δυνατα και ελληνικα,μην μας κανεις ρεζιλι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της “τριπλής διύλισης”.

- “Τριπλή διύλιση;” ρώτησε με απορία.
- Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;
- Ε….. όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και…
- Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για το μαθητή μου είναι κάτι καλό;
- Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον…
- Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για το μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.

Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.

- Παρόλα αυτά, συνέχισε ο Σωκράτης, μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για το μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;
- Όχι δε νομίζω…
- Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο. Γιατί θα πρέπει να το ακούσω;

Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα…

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της “τριπλής διύλισης”.

- “Τριπλή διύλιση;” ρώτησε με απορία.
- Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;
- Ε….. όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και…
- Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για το μαθητή μου είναι κάτι καλό;
- Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον…
- Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για το μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.

Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.

- Παρόλα αυτά, συνέχισε ο Σωκράτης, μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για το μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;
- Όχι δε νομίζω…
- Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο. Γιατί θα πρέπει να το ακούσω;

Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα…

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της “τριπλής διείσδυσης”.

- “Τριπλή διείσδυση;” ρώτησε με απορία.
........................
:2on1: :2on1: :2on1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

απ'ότι είδα αυτό έχει ανέβει σε διάφορα μπλογκ, παρόλα αυτά κανένα δεν αναφέρει πηγή, οπότε ίσως είναι μούφα :think:

επίσης σε ένα από αυτά έγραφε στο τέλος: Το παραπάνω περιστατικό εξηγεί επίσης το λόγο που ο Σωκράτης δεν έμαθε ποτέ ότι ο Πλάτωνας του πήδαγε τη γυναίκα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom