οχι.Να υποθέσω ότι το φίδι-κλώνος πάει για εμένα;;;
στον θεματοθετη παει.
οχι.Να υποθέσω ότι το φίδι-κλώνος πάει για εμένα;;;
Πες του κλανει τα αρχιδια του μπιπ μπιπ
Ειμαι απο αλεξανδρουπολη η κοπελα ειναι απο ηγουμενιτσα.
θα παω για 3 μερες σπιτι της μηλαμ εδω και 6 μηνες στο κινητο.
και στο φεισςμπουκ. 500 χιλιομετρα μακρια.
τι λετε θα γαμησω?
εγω πιστευω πως ναι. ενα υπνοδοματιο εχει και ενα σαλονη.
εγω πιστευυ θα γκαβλοση και θα μου κατσι.
ειναι 28 και ειμαι 26
σιγα το πραμα ρε παικτηΕιμαι απο αλεξανδρουπολη η κοπελα ειναι απο ηγουμενιτσα.
θα παω για 3 μερες σπιτι της μηλαμ εδω και 6 μηνες στο κινητο.
και στο φεισςμπουκ. 500 χιλιομετρα μακρια.
τι λετε θα γαμησω?
εγω πιστευω πως ναι. ενα υπνοδοματιο εχει και ενα σαλονη.
εγω πιστευυ θα γκαβλοση και θα μου κατσι.
ειναι 28 και ειμαι 26
μεταξυ μας αρχικα για να ερθει μωλ την εψηνα (κοντα στο σπιτι μου δηλαδη)
αλλα μετα λεω αντε μην εισαι μαλακας και την φερνεις εδω πανω κριμα η κοπελα!!!!αντε πες της στα μισα του δρομου αλλα αυτη μετα ειπε για νοτια οποτε πηρε τα αρχιδια μου
ειδες τι παθαινετε αμα ειστε καλοι τυποι???
και ηταν μουνακι 8 στα 10 ετσι? Αλλοι για τετοιες γκομενες δεν πανε μονο σε αλλη πολη αλλα και σε αλλη χωρα.
εσυ εισαι τυπος ομωςσιγα το πραμα ρε παικτη
εγω ταξιδευα με αεροφλοτ 5,000 χλμ στη ρωσσια για ραντεβου στα τυφλα
Ετσι οπως τα λες δεν ηρθε για σενα απο Πατρα, απλα ηρθε Αθήνα για αλλο λογο και βαρεθηκε να ερθει εκει που της ειπες, προτιμησε να παει στον αρχικο προορισμο της... ε δεν την εφτυσες κιολας
ΟΚ η επιτυχια που ειναι δεν καταλαβα και συμβουλευεις τους αλλους ??? (και δεν το λεω ειρωνικα)προφανως ειχε συγγενεις εδω. ΜΟυ το ειχε πει κιολας... Εδω ηταν η ξαδερφη της.
Δεν ειπα πως την εφτυσα. ΑΠλα οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο ειχε τοση σιγουρια (πραγματι ηταν ωραιο γκομενακι) σε στυλ "ελα ελα θα σε κανω και σενα σαν τους αλλους" και αυτο ομολογω πως δεν μου αρεσε γιατι δεν ειμαι σαν τους αλλους ;) ειμαι σουπερ ηρωας!!!!
Τελοςπαντων... αρχικα μου ειχε πει πως δεν ειχε προβλημα να ανεβει μωλ μετα της λεω ας βρεθουμε κεντρικα... ε και μετα κατι εγινε που δεν θυμαμαι καπου ηθελε να παει μετα και δεν θα καθοτανε πολυ μου ειπε και αν τελικα θελω να βρεθουμε γλυφαδα ε και τσατιστικα και εγω και της κανω οχι και μετα δεν με ξαναπηρε αν και της εστειλα ενα μηνυμα.
ΟΚ η επιτυχια που ειναι δεν καταλαβα και συμβουλευεις τους αλλους ??? (και δεν το λεω ειρωνικα)
στο οτι δεν ηρθε, στο οτι σου αρεσε αλλα δε βγηκες καν μαζι της ή στο οτι της εστειλες μηνυμα και σε εγραψε? ...
1 ωρα???με παιρνε τηλεφωνα .... :- :- :- και ειμαι τυπος που θελω την ησυχια μου δεν μ αρεσουν συνεχεια τα πολλα πολλα απλα της εκανα 1 ωρα την ημερα παρεα στο τηλεφωνο με το να λεμε μαλακιες :-
αυτο ηταν το μονο κακο!!!
1 ωρα???
ευτυχως που εισαι τυπος που δεν σαρεσουν τα πολλα πολλα
τι σου ελεγε δηλαδη τυπε?αλλα νταξει μολις ηρθε απο κοντα και αρχισε τις κονξες εκει το τερματισαμε.
αυτο ξαναπεστο , κυριολεκτικα και μεταφορικα, και αναλογισου γιατι στο τελος αυτη δεν απαντησε ξανα σε σενα.κατα τα αλλα δεν προσπαθησα σχεδον καθολου . ΟΤαν εισαι ο τυπος της γκομενας δεν χρειαζεται να προσπαθησεις ;) απλα να μην εισαι μαλακας θελει.
αυτο ξαναπεστο , κυριολεκτικα και μεταφορικα, και αναλογισου γιατι στο τελος αυτη δεν απαντησε ξανα σε σενα.
οταν μιλατε καθημερινα 1 ωρα στο τηλ, και αυτη κοβει τελικα την επικοινωνια με το να μην απαντησει σε μηνυμα σου, δεν το λες και ισοπαλια, ειδικα οταν δεν κανατε και τιποτα.
δικαιωμα σου να μη θες πολλα πολλα, δικαιωμα σου να μη γουσταρεις ερωτες και σχεσεις αλλα σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει σωστο και λαθος.
εσυ θες αυτα και δεχεσαι τις Χ συνεπειες και ο αλλος θελει άλλα και δεχεται τις Ψ συνεπειες. δεν εισαι εσυ σωστος κι ο αλλος μαλακας, δεν παει ετσι...
ασε που οσο πιο πολυ προσπαθουμε να υποβαθμισουμε κατι, συνηθως ακριβως αυτο ειναι που ποθουμε ;)
να σαι καλα