Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Τι εχετε παθει μερικοι ρε σεις με τον Μεμο και τον Νωντα ?ειχε παει μηνα μελιτος με την μεμουλα στην ταιλανδη.......
Τι εχετε παθει μερικοι ρε σεις με τον Μεμο και τον Νωντα ?ειχε παει μηνα μελιτος με την μεμουλα στην ταιλανδη.......
ειναι απλο....δεν θελουμε φασιστακια ,πουστρακια και προδοτες στο σαιτ μας.....ζηταω πολλα ή ζηταω ομολΟγα ΕΤΒΑ;Τι εχετε παθει μερικοι ρε σεις με τον Μεμο και τον Νωντα ?
Ετσι λεμε οσους δεν χορευουν στα ''δικα μας'' βηματα ?ειναι απλο....δεν θελουμε φασιστακια ,πουστρακια και προδοτες στο σαιτ μας.....ζηταω πολλα ή ζηταω ομολΟγα ΕΤΒΑ;![]()
οχι....μονο αυτους τους δυο..Ετσι λεμε οσους δεν χορευουν στα ''δικα μας'' βηματα ?
θα πατανε σε γερες βασεις μαλλον....οχι....μονο αυτους τους δυο..![]()
![]()
ετσι ειναι φιλε....τρωνε μπαν τιμημενα μελη με προσφορα και εχουν παρει σβαρνα τα θρεντ και μιλανε ατομα που πουλησαν το σαιτ πουστικα και ανοιγαν παραρτηματα ανταγωνισμου.....Ο αναλ χαντερ ειχε φαει μπαν![]()
τόσα χλμ για έναν πουτσο? φιλε χαρα στο κουραγιο σου!!!Ειμαι απο αλεξανδρουπολη η κοπελα ειναι απο ηγουμενιτσα.
θα παω για 3 μερες σπιτι της μηλαμ εδω και 6 μηνες στο κινητο.
και στο φεισςμπουκ. 500 χιλιομετρα μακρια.
τι λετε θα γαμησω?
εγω πιστευω πως ναι. ενα υπνοδοματιο εχει και ενα σαλονη.
εγω πιστευυ θα γκαβλοση και θα μου κατσι.
ειναι 28 και ειμαι 26
πλακα στην πλακα τις μπιχτιτσες τις πεταμε ελτζι. :-*ετσι ειναι φιλε....τρωνε μπαν τιμημενα μελη με προσφορα και εχουν παρει σβαρνα τα θρεντ και μιλανε ατομα που πουλησαν το σαιτ πουστικα και ανοιγαν παραρτηματα ανταγωνισμου.....![]()
![]()
![]()
Ο αναλ χαντερ ειχε φαει μπαν![]()
παντα.... :-*πλακα στην πλακα τις μπιχτιτσες τις πεταμε ελτζι. :-*
Τον οσοοσο που πειραζε τον Σταμουλη τον θυμασαι;επισης θελουμε πισω τον μακλειν ,τον ασπρο και τον βοθρο ;)
αυτα ειναι γνωστα τοις πασιΤον οσοοσο που πειραζε τον Σταμουλη τον θυμασαι;
Ποιανου κλωνος να ηταν![]()
Τον οσοοσο που πειραζε τον Σταμουλη τον θυμασαι;
Ποιανου κλωνος να ηταν![]()
αυτα ειναι γνωστα τοις πασι![]()
Αρχιζει απο ΝΩ και τελειωνει σε ΝΤΑΣ;και οι πέτρες το ξέρουν αυτό![]()
Αρχιζει απο ΝΩ και τελειωνει σε ΝΤΑΣ;![]()
Παπαρια ξερεις και συ