Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Έξι μήνες που μιλάτε έχετε κάνει τηλεφωνικό σεξ ή, έστω, έχεις εκδηλωθεί καθόλου;
Τέλος πάντων, 95% θα γαμήσεις αλλά και να μη γαμήσεις θα κάνεις τη βόλτα σου. Το πολύ πολύ βάζεις άλλα 300 χιλιόμετρα κι έρχεσαι Μεταξουργείο  :2funny:
το καλυτερο ειναι χωρις να σβησει την μηχανη να της χτυπησει την πορτα και να ρωτησει στα ισια"θα γαμησω η οχι?".Αν πει οχι την δινει μια σφαλιαρα κ ξεκιναει κατ'ευθειαν για μεταξουργιο για αποσβεση..!

gagavouzis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι τηλεφονικο σεξ δεν εχουμαι κανει ενοηται ειναι σοβαρη κοπελα και εγω ειμαι σοβαρος ανθροπως ομωσ και γκαβλιαρις την προην μου μια φορα την ειχα γαμηση 7 φορες σε μια μερα απο το προι ος το βραδη.
μπορω να γαμησω και 3 φορες επανοτα χωρις καποτα ομως.
Γιαυτο λεω τωρα οτι θα κατσω χωρις να εχω γαμηση ενα 15 ημερο με σκοπο σε 2 μερες να την γαμησω κανα 10 - 14 φορες και θελω να την χισω στα βυζια εστω! εχει και βιζακη καλο βλεπω στις φοτωγραφιες.

Και που λεται ειχα μια κοπελα που γαμιομασταν την εφερα σπιτι πρωτη φορα μου μηλουσε 2 ωρες για μαλακιες ναι ελληνιδα ητανε μονο με ελληνιδες παω σε αυτο ειμαι εθνικηστης.
και μου λει εχω πιαστη και εγω τις λεω κανω μασαζ.
απο εδω απο εκει μου λεει οκ με αφησε να τις κανω μασαζ. εβαλα κι εγω μια φορμα χωρις βρακη ημουν με το κουστουμη της λεω βγαλε το φορεμα σου.
λεει οχι.
τις λεω θα τσαλακοθη και θα γινει οτι ναναι! θα φυγουμαι απο το σπιτι και θα φενεσαι οτι ναναι.
απο εδω απο εκει δεχτικε.
περω το μπειμπι οιλ πανω απο το καλοριφερ ζεστω ζεστω!!! το ειχα ετιμαση το ιχα σχεδιαση να της κανω μασαζ.
κανω τους ομους και ανηγω το σουτιεν.
λεει τι κανεις.
λεω μασαζ για να μπορω να κανω ολι την πλατη.
κανω κανω κανω ι πουτσα εγινε καγκελο την ακουμπαω λιγω το κολαρακι δεν μηλαει δεν ειπαι τιποτα  παλι.
μετα οπως κανω μασαζ με μια κινιση βαζω τα χερια μου απο κατω και πιανω τα βυζια τις και τα χαιδευω. μετα απο κανα 5 δευτερολεπτα μου λεει τι κανεις.
και τισ λεω εχεις ορεο στηθος.και παω να την γηρησω αναποδα αντιστεκεται και τις λεω ελα να σε κανω στο στηθος μασαζ βαζω λιγω δηναμη δεν μιλουσε καθοτανε εκει καια εγω τα ατριβα τα βιζακια τις. σε μια φαση τα γληφω.
παω να της βγαλω το βρακι και τι μου λεει?
οχι οχι λεω παλι εγω ελα να το βγαλουμαι και αυτο.
μου λεει να το βγαλουμαι ομος να μην γηνει κατι.
και λεω εγω πλακα κανεις ενοηται οτι δεν θα γηνει κατι! χα χα χα
και ξεκιναω κανω και τα ποδια τις μασαζ ειχαι γκαβλωση τρελα το μουνη ητανε ηδη υγρο!!! μηρηζαι.
το μουνη μεσα στην καστανη την τρηχα!! τελεια γουσταρω και τριχοτα και ξηρησμενα μουνακια το βλεπω αυτο το τριχοτο το μουνακι και λεω εδω ειμαστε βγαζω και το παντελονη πεταγετε μια πσολη απο εξω και βλεπω τα ματια τις καρφομενα πανο στην πσολη μου να ανεβοκατεβενουνε σαν την πσολη την ωρα που την εβγαλα.
το παταω πανω στο μουνη της δεν μπαινη
δοκιμαζω μια δευτερη μπηκαι και χεκηνησαι το γαμηση.
ιεραποστολικο η αγαπητη μου σταση  μετα η γυναικα απο πανω και εγω να καρφονω και αυτη να μενει ακηνητει να την εχω σφηχτα αγκαλια να μημ μπορη απο εκει να κουνηθει. και ερχομε την σηκονο και ριχνο 3 πηπες σπερματος. τη ειδα απογοητευμενη μπενω στο μπανιο καθαριζω την πσολη μου και μπαινω παλι μεσα στο δοματιο με την ψολη ορθια και την κιταει παλι.
και τις λεω βγαλε το βρακη σου.
και λεει γιατι λεω αυτο το βλειπεις και διχνει την ψολη μου και αμεσος σε μια κηνιση το εχει βγαλει την πατασω την πουτσα στα μουρρα και με ξεκιναει μια πιπα μετρια αλες διο φορεσ ι ιδια ιστορια. ομωσ και με πλαγω γαμηση την δευτερη και πισοκολητο την τριτη φορα.  
μετα το πηδημα παλη 2 ορεσ μπλα μπλα και την πηγα σπιτι με το αμαξη μου.
και αυτη μου το επεζαι πατριδα θρησκεια οικογενεια.
το ψωλη μου απο το στομα και το μουνακι της δεν ηθελε να την βγαλει.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
gagav σε βλεπω παντρεμενο συντομα :grin:

gagavouzis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι ομογενης απο γερμανια ρε πεδια.
αμα θελαιτε στελναιτε την λεξη οπως την εγραψα και οπως γραφεται σωστα για να μαθεινω καλητερα να γραφω τα ελληνικα.

ναι θελω να πατευτω ομως να εχουνε σηυηση στω 2 χρονια σε ενα σπιτι! και απο αγαπη ερωτα.
αμα βρω την καταληλη και απο τα 21 θα παντρευομουνα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ρε απ της 5 το πρωι ποσταρετε εδω?

ολοι βρυκολακες γείνατε  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι τηλεφονικο σεξ δεν εχουμαι κανει ενοηται ειναι σοβαρη κοπελα και εγω ειμαι σοβαρος ανθροπως ομωσ και γκαβλιαρις την προην μου μια φορα την ειχα γαμηση 7 φορες σε μια μερα απο το προι ος το βραδη.
μπορω να γαμησω και 3 φορες επανοτα χωρις καποτα ομως.
Γιαυτο λεω τωρα οτι θα κατσω χωρις να εχω γαμηση ενα 15 ημερο με σκοπο σε 2 μερες να την γαμησω κανα 10 - 14 φορες και θελω να την χισω στα βυζια εστω! εχει και βιζακη καλο βλεπω στις φοτωγραφιες.

Και που λεται ειχα μια κοπελα που γαμιομασταν την εφερα σπιτι πρωτη φορα μου μηλουσε 2 ωρες για μαλακιες ναι ελληνιδα ητανε μονο με ελληνιδες παω σε αυτο ειμαι εθνικηστης.
και μου λει εχω πιαστη και εγω τις λεω κανω μασαζ.
απο εδω απο εκει μου λεει οκ με αφησε να τις κανω μασαζ. εβαλα κι εγω μια φορμα χωρις βρακη ημουν με το κουστουμη της λεω βγαλε το φορεμα σου.
λεει οχι.
τις λεω θα τσαλακοθη και θα γινει οτι ναναι! θα φυγουμαι απο το σπιτι και θα φενεσαι οτι ναναι.
απο εδω απο εκει δεχτικε.
περω το μπειμπι οιλ πανω απο το καλοριφερ ζεστω ζεστω!!! το ειχα ετιμαση το ιχα σχεδιαση να της κανω μασαζ.
κανω τους ομους και ανηγω το σουτιεν.
λεει τι κανεις.
λεω μασαζ για να μπορω να κανω ολι την πλατη.
κανω κανω κανω ι πουτσα εγινε καγκελο την ακουμπαω λιγω το κολαρακι δεν μηλαει δεν ειπαι τιποτα  παλι.
μετα οπως κανω μασαζ με μια κινιση βαζω τα χερια μου απο κατω και πιανω τα βυζια τις και τα χαιδευω. μετα απο κανα 5 δευτερολεπτα μου λεει τι κανεις.
και τισ λεω εχεις ορεο στηθος.και παω να την γηρησω αναποδα αντιστεκεται και τις λεω ελα να σε κανω στο στηθος μασαζ βαζω λιγω δηναμη δεν μιλουσε καθοτανε εκει καια εγω τα ατριβα τα βιζακια τις. σε μια φαση τα γληφω.
παω να της βγαλω το βρακι και τι μου λεει?
οχι οχι λεω παλι εγω ελα να το βγαλουμαι και αυτο.
μου λεει να το βγαλουμαι ομος να μην γηνει κατι.
και λεω εγω πλακα κανεις ενοηται οτι δεν θα γηνει κατι! χα χα χα
και ξεκιναω κανω και τα ποδια τις μασαζ ειχαι γκαβλωση τρελα το μουνη ητανε ηδη υγρο!!! μηρηζαι.
το μουνη μεσα στην καστανη την τρηχα!! τελεια γουσταρω και τριχοτα και ξηρησμενα μουνακια το βλεπω αυτο το τριχοτο το μουνακι και λεω εδω ειμαστε βγαζω και το παντελονη πεταγετε μια πσολη απο εξω και βλεπω τα ματια τις καρφομενα πανο στην πσολη μου να ανεβοκατεβενουνε σαν την πσολη την ωρα που την εβγαλα.
το παταω πανω στο μουνη της δεν μπαινη
δοκιμαζω μια δευτερη μπηκαι και χεκηνησαι το γαμηση.
ιεραποστολικο η αγαπητη μου σταση  μετα η γυναικα απο πανω και εγω να καρφονω και αυτη να μενει ακηνητει να την εχω σφηχτα αγκαλια να μημ μπορη απο εκει να κουνηθει. και ερχομε την σηκονο και ριχνο 3 πηπες σπερματος. τη ειδα απογοητευμενη μπενω στο μπανιο καθαριζω την πσολη μου και μπαινω παλι μεσα στο δοματιο με την ψολη ορθια και την κιταει παλι.
και τις λεω βγαλε το βρακη σου.
και λεει γιατι λεω αυτο το βλειπεις και διχνει την ψολη μου και αμεσος σε μια κηνιση το εχει βγαλει την πατασω την πουτσα στα μουρρα και με ξεκιναει μια πιπα μετρια αλες διο φορεσ ι ιδια ιστορια. ομωσ και με πλαγω γαμηση την δευτερη και πισοκολητο την τριτη φορα.  
μετα το πηδημα παλη 2 ορεσ μπλα μπλα και την πηγα σπιτι με το αμαξη μου.
και αυτη μου το επεζαι πατριδα θρησκεια οικογενεια.
το ψωλη μου απο το στομα και το μουνακι της δεν ηθελε να την βγαλει.
εισαι τυπος ρε μεταναστη :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ο νωντας ειναι πανταχου παρων μαζι μου..

εχτες για την μαυρη δεν ηταν ομως  :tickedoff:
Μλκ εχει αδειασει η γειτονια,ολοι εχουν παει για μπανια,δεν περπαταει ανθρωπος εξω  :zfuck:
Φαντασου στην Φυλης,θα βαρανε μυγες  :s&m_3:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μλκ εχει αδειασει η γειτονια,ολοι εχουν παει για μπανια,δεν περπαταει ανθρωπος εξω  :zfuck:
γτ εχτες ειχε κοσμο νομιζεις?

Απο μηνα φεβρουαριο το βλεπω αυτο, συνεχεια..

Ξερεις τι γινοταν πριν 2-3 χρονια κατα της 10 η ωρα εκει/  :headbang:

Τωρα αραζουν ολοι οι πουστηδες τσατσοι εξω με τον καφε περιμενοντας  :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αδειοι οι δρομοι..
βρισκεις να παρκαρεις και στο κεντρο... :boobies:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
γτ εχτες ειχε κοσμο νομιζεις?

Απο μηνα φεβρουαριο το βλεπω αυτο, συνεχεια..

Ξερεις τι γινοταν πριν 2-3 χρονια κατα της 10 η ωρα εκει/  :headbang:

Τωρα αραζουν ολοι οι πουστηδες τσατσοι εξω με τον καφε περιμενοντας  :2funny:
Οντως ρε  :grin:
Προχθες που μπηκα φυλης 92 ηταν ο τσατσος- στρακι  και με κοιταγε σαν παστα  :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom