Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.888
Πόντοι
6.035
Βολταρω  :smitten: :smitten: :smitten:

Οταν παρω το καινουριο τουτου μου θα σε παω στα βουνα να το δοκιμασουμε  :birdman:

πιστολερο  :P
ωραια θα κανουμε και εξτριμ σπορ :P
τραπεζομαντηλακι να παρουμε μαζι μην μας μπει κανα κλαδακι
και τρεχουμε :grin:
ζντε καληνυχτα απο μενα
για την ινα ειναι απογευμα ακομα :cheesy:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
είμαι ψηλά στην άγιου Μελέτιου δεν φαίνονται....Μόνο αυτό που είναι μετά την Μελέτιου φαίνεται
αα εισαι κυριλε Φυλιανος,μονο το 200 εχεις κοντα και το αγαθουπολεως  :sunglasses:
Ο χειρογλυκανος ειναι στη καρδια του αμαρτωλου δρομου  :grin:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
αα εισαι κυριλε Φυλιανος,μονο το 200 εχεις κοντα και το αγαθουπολεως  :sunglasses:
Ο χειρογλυκανος ειναι στη καρδια του αμαρτωλου δρομου  :grin:
Ε μα συγκρίνονται λαός και κολονάκι λέμε :2funny: :2funny:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ζντε καληνυχτα απο μενα

Θα κανουμε και πικ νικ στη φυση  :tits2:

Νυχτες  :sunglasses:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Σεξουαλική Προτίμηση Ο Σκορπιός λατρεύει το σεξ σε όλες τις μορφές του! Του αρέσει το ρομαντικό, το αισθησιακό, το παθιασμένο, το δυναμικό, το έντονο, το ήρεμο σεξ, ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση. Τον ερεθίζουν τα μαύρα σατέν αλλά και δερμάτινα εσώρουχα, τον εντυπωσιάζουν οι ζαρτιέρες και τα στρίνγκ και δεν θα έλεγε «όχι» σε γουστόζικες χνουδωτές χειροπέδες ή άλλα ερωτικά παιχνίδια που του εξάπτουν τη φαντασία! Η ερωτογενής του ζώνη είναι η περιοχή των μηρών και πάντα τον ερεθίζει ένα απαλό, ερωτικό άγγιγμα σε εκείνο το σημείο. Τον εξιτάρει όταν ο ερωτικός του σύντροφος καταφέρνει να κρατά σε εγρήγορση και τις πέντε αισθήσεις του. Δεν του αρέσουν οι «γλυκανάλατες» ερωτικές στιγμές, ούτε το ρομαντικό σεξ, όπως αυτό που βλέπουμε στις... σαπουνόπερες!

Σεξουαλική Ταυτότητα Στο σεξ δεν υπάρχουν όρια, φραγμοί ή ταμπού για τον φλογερό και «ερωτιάρη» Σκορπιό, αφού για εκείνον αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, ενεργητικότητας και δυναμικότητας. Δεν υπάρχει μέρα που μην έχουν περάσει από το μυαλό του καυτές, γαργαλιστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις και φροντίζει πάντα να κάνει πράξη όλες του τις ερωτικές επιθυμίες. Το σεξ είναι γι΄αυτόν μία σωματική ανάγκη που τον βοηθά να έρθει πιο κοντά με το άτομο που ποθεί. Είναι ένας τρόπος για να μοιραστεί και να εισπράξει ενέργεια. Του αρέσει να δοκιμάζει νέες εμπειρίες, ενώ δεν ξεδιπλώνει εύκολα τις μυστικές σεξουαλικές πτυχές του χαρακτήρα του, αλλά ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά του. Δεν διστάζει να προκαλέσει, να «εξιτάρει» και να δημιουργήσει πολλές φαντασιώσεις με τη σέξι και προκλητική του συμπεριφορά! Κάθε σεξουαλική του δραστηριότητα χαρακτηρίζεται από ορμητικότητα και δυνατό πόθο. Είναι απόλυτα πιστός αλλά και έμπιστος σεξουαλικός σύντροφος. Αν και δεν απορρίπτει το σεξ της μιας βραδιάς, συνήθως συγχέει το σεξ με το συναίσθημα. :jerking:

:cool2:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
φιλοs μου μαλακαs γυρω στα 35 γνωριζει μεσω φατσαμπουκ ενα πιπινι 18 χρονων.Μπουρου-μπουρου κανα τριμηνο παει στο κωλοχωρι τηs.Πανε σε ενα χοτελι στην πολη και εκει που την γαμαει ακουει καντηλια,φασαριεs κακο χαμο.Ηταν ο πατεραs τηs καριολιτσαs.Ειχε μια αδελφη μικροτερη και επειδη τσακωθηκαν την εδωσε στεγνα.Εφαγε κατι ψιλεs ο φιλοs μου απο τον βλαχο και εξαφανιστηκε ευτυχωs.Η μικρα λοιπον μετα απο μια εβδομαδα εκανε αποπειρα αυτοκτονιαs γιατι δεν ηθελε να τηs ξαναμιλησει ο φιλοs μου.Ευτυχωs την γλυτωσε αλλα ο φιλοs μου αναγκαζεται να τηs μιλαει γιατι τον απειλησε οτι θα το ξανακανει αν κοψει

Περαστικα του  :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σεξουαλική Προτίμηση Ο Σκορπιός λατρεύει το σεξ σε όλες τις μορφές του! Του αρέσει το ρομαντικό, το αισθησιακό, το παθιασμένο, το δυναμικό, το έντονο, το ήρεμο σεξ, ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση. Τον ερεθίζουν τα μαύρα σατέν αλλά και δερμάτινα εσώρουχα, τον εντυπωσιάζουν οι ζαρτιέρες και τα στρίνγκ και δεν θα έλεγε «όχι» σε γουστόζικες χνουδωτές χειροπέδες ή άλλα ερωτικά παιχνίδια που του εξάπτουν τη φαντασία! Η ερωτογενής του ζώνη είναι η περιοχή των μηρών και πάντα τον ερεθίζει ένα απαλό, ερωτικό άγγιγμα σε εκείνο το σημείο. Τον εξιτάρει όταν ο ερωτικός του σύντροφος καταφέρνει να κρατά σε εγρήγορση και τις πέντε αισθήσεις του. Δεν του αρέσουν οι «γλυκανάλατες» ερωτικές στιγμές, ούτε το ρομαντικό σεξ, όπως αυτό που βλέπουμε στις... σαπουνόπερες!

Σεξουαλική Ταυτότητα Στο σεξ δεν υπάρχουν όρια, φραγμοί ή ταμπού για τον φλογερό και «ερωτιάρη» Σκορπιό, αφού για εκείνον αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, ενεργητικότητας και δυναμικότητας. Δεν υπάρχει μέρα που μην έχουν περάσει από το μυαλό του καυτές, γαργαλιστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις και φροντίζει πάντα να κάνει πράξη όλες του τις ερωτικές επιθυμίες. Το σεξ είναι γι΄αυτόν μία σωματική ανάγκη που τον βοηθά να έρθει πιο κοντά με το άτομο που ποθεί. Είναι ένας τρόπος για να μοιραστεί και να εισπράξει ενέργεια. Του αρέσει να δοκιμάζει νέες εμπειρίες, ενώ δεν ξεδιπλώνει εύκολα τις μυστικές σεξουαλικές πτυχές του χαρακτήρα του, αλλά ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά του. Δεν διστάζει να προκαλέσει, να «εξιτάρει» και να δημιουργήσει πολλές φαντασιώσεις με τη σέξι και προκλητική του συμπεριφορά! Κάθε σεξουαλική του δραστηριότητα χαρακτηρίζεται από ορμητικότητα και δυνατό πόθο. Είναι απόλυτα πιστός αλλά και έμπιστος σεξουαλικός σύντροφος. Αν και δεν απορρίπτει το σεξ της μιας βραδιάς, συνήθως συγχέει το σεξ με το συναίσθημα. :jerking:

:cool2:

Εδω γελαμε  :jerking:

Εχω ωροσκοπο σκορπιο εγω  :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ζντε καληνυχτα απο μενα
να ερθω και γω?  :2on1:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Παίζει και η γκόμενα να έχει πούτσο & αρχίδια
και να μην μπορεί ο ανυποψίαστος άνδρας να κάτσει για κανά μήνα
και να κοιμάται μπρούμυτα.

ωχ ωχ να χει παιχτεί τέτοιο σκηνικό? τον λυπάμαι τον τύπο που το παθε.. :think:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Καληνύχτα παίδες…  :dancing:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Δεν σας ειπα το κορυφαιο της σημερινης μου βολτας..

Σημερα παιζει να ειδα την ποιο ομορφη μαυρη κοπελα που ειχα δει στην ζωη μου...

Κατι μεσογειακα χαρακτηριστικα προσωπου..

καθολου υπερβολη, ομορφα χειλη..

κωλαρα, βυζαρες..

ΒΛΕΜΑ...

ΤΗΝ ΘΕΛΩ  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

κωλαρα, βυζαρες..

ΒΛΕΜΑ...

λολ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

κωλαρα, βυζαρες..

ΒΛΕΜΑ...

να την αγαπησεις κι αυτη?  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom