pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Και στο κεντρο,σαββατο βραδυ αν εισαι ελευθερος σκοπευτης -κυνηγοςστανταρακια τελος
ενα ειναι το στανταρακι
παραλια![]()
Και στο κεντρο,σαββατο βραδυ αν εισαι ελευθερος σκοπευτης -κυνηγοςστανταρακια τελος
ενα ειναι το στανταρακι
παραλια![]()
Τυπε είναι 657χλμ Χ 2 = 1314
Αν υπολογίσουμε μια κατανάλωση 8λτ/100 χλμ
Εκτός και το πάει πατημένο από τη λαχτάρα του να την καταχύσει τη γκομενα
μας βγαίνει 105 λίτρα περίπου συνολο
με 1,7 το λίτρο είναι χοντρα χοντρα 180 εyro
δεν ξέρω μονο τι διόδια έχει η εγνατια αλλα ειναι πολυ λιγότερα απο τον Ε75 απ ότι ξέρω....
οποτε κανα 200αρι το κοστολογω το ταξιδι.
Ναι είναι απλό.....άμα η κοπέλα κρύβει κανέναν άνδρα μέσα στο σπίτι, την ώρα που κάνουν σεξ με τον τύπο από την Αλεξανδρούπολη και την παίρνει στα 4 έρχεται από πίσω του ο άνδρας με ένα σκοινί,του βάζει το ένα χέρι στο στόμα να μη μπορεί να μιλήσει και με το άλλο τον κρατάει από τα χέρι....παίρνει η κοπέλα το σκοινί και τον δένει σαν σαλάμι,παίρνει και ο άνδρας μια ταινία να του τη βάλει στο στόμα να μη μπορεί να μιλήσει,και τον κλείνουν στο υπόγειο.....
ela παμε τσαρκα να στα ξυσουμεμε τρωνε τοσο πολυ τα τετοια μου...
ποιος τυχερος θα τα ξυσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαιρετω τον σερβοφιλο...δεν εγραψες ομως στο thread της σερβιας...
Βαριεμαι![]()
![]()
Λειπουν διακοπες καποια φιλαρακια,θα με φαει το σπιτιΗθικον????
ela παμε τσαρκα να στα ξυσουμε![]()
Θα παs κι εσυ, τι στεναχωριεσαι???? Να ευχεσαι καθε χρονια , να μπορουμε να πηγαινουμε..Αλλωστε κι αυτοι θα μεινουν μονοι , οταν θα λειπειs εσυΛειπουν διακοπες καποια φιλαρακια,θα με φαει το σπιτι![]()
Ποιος σου ειπε οτι θα παωΘα παs κι εσυ, τι στεναχωριεσαι???? Να ευχεσαι καθε χρονια , να μπορουμε να πηγαινουμε..Αλλωστε κι αυτοι θα μεινουν μονοι , οταν θα λειπειs εσυ
φασιστακι δε σε βλεπω καλαθα περασω καμια βολτα...
αλλα απο οτι πληροφορηθηκα απο τον συναγωνιστη πιστολια ,μπαζοθυελα παιζει :-
φασιστακι δε σε βλεπω καλαπολυ αερα εχεις παρει τελευταια και θα σου τον κοψω
![]()
Ποιος σου ειπε οτι θα παω
Αθηνα,δεν με χαλαει,αλλα σημερα θα ηθελα να πηγαινα μια βολτα εστω μια τσαρκα![]()
ελα ο σταμ ειναι διαθεσιμοςΠοιος σου ειπε οτι θα παω
Αθηνα,δεν με χαλαει,αλλα σημερα θα ηθελα να πηγαινα μια βολτα εστω μια τσαρκα![]()