φιλε εγω δε θα μπω στη διαδικασια να σκεφτω τα χειροτερα και λιγοτερο πιθανα σκηνικα οπως το να σε περιμενει εκει καμια σπειρα και να σε παρει νουμεραδα η να σε χρησιμοποιησει για εμποριο οργανων αλλα θα σου πω τα πιο πιθανα συμφωνα με τη δικη μου εμπειρια καθοτι το συνηθιζω να γνωριζω απο νετ κοπελες και φυσικα μου κατσανε καοια πολυ καλα και καποια πολυ ασχημα...αν δε την εχεις δει σε καμερα κρατα πισινη...σε φωτογραφιες οπως και να φαινεται υπολογιζε πολυ πιο μετρια..και το σκηνικο της βδομαδας που περασε για να γελασετε ολοι ειναι οτι μιλουσα με τυπισα πολλους μηνες..φωτο ειχα δει απειρες και μιλαμε για πολυ πολυ καλο μουνακι,οχι αστεια....κανονιζουμε συναντηση και μου σκαει ενας μπογος ανεπαναληπτος...επαθα σοκ οσο δε παει..ακομα τρεχω...κι αντε να ξεφυγεις...οπου φυσικα βγαινουμε αναγκαστικα για καφε διοτι πως να σηκωθεις να φυγεις και μου αραδιαζει το οτι ηταν περσινες οι φωτογραφιες (οντως στο προσωπο ηταν η ιδια αλλα φουσκωμενη) και οτι φετος λογω προβληματων πηρε 35 κιλα!!!αστα ακομα κλαιω φιλε....και παλι καλα που την απεφυγα και δε με κουτουπωσε...τωρα που στελνει ακομα μηνυματα και παιρνει τηλ??τεσπα παντως ποτε δε θα εκανα τοσο δρομο...παντα ελεγα στις κοπελες ελα εσυ αθηνα να τη δεις κιολας...μια φορα μονο πηγα μεχρι λαμια αλλα ειχα ηδη κανει κατι εδω και ηταν η σειρα μου να παω...