Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Γινονται και τετοια αλλα εχεις ακουσει εσυ μεχρι τωρα θυμα μεσω facebook  αντρα πουθενα??Τι πιθανοτητες λες υπαρχουν

Ναι είναι απλό.....άμα η κοπέλα κρύβει κανέναν άνδρα μέσα στο σπίτι, την ώρα που κάνουν σεξ με τον τύπο από την Αλεξανδρούπολη και την παίρνει στα 4 έρχεται από πίσω του ο άνδρας με ένα σκοινί,του βάζει το ένα χέρι στο στόμα να μη μπορεί να μιλήσει και με το άλλο τον κρατάει από τα χέρι....παίρνει η κοπέλα το σκοινί και τον δένει σαν σαλάμι,παίρνει και ο άνδρας μια ταινία να του τη βάλει στο στόμα να μη μπορεί να μιλήσει,και τον κλείνουν στο υπόγειο.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ζήτα εγγυητική για σεξ πριν πας. Τι λέτε στα τηλέφωνα τόσο καιρό.Καλά να περάσεις. Κανονικά έπρεπε να την πείσεις να συναντηθείτε κάπου στην μέση (Χαλκιδική).

Πάντως πρόσεχε μην βρεθείς σε καμιά μπανιέρα χωρίς συκώτι. Λίγα δεν γίνονται
NΕΦΡΟ θες να πεις φανταζομαι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ναι είναι απλό.....άμα η κοπέλα κρύβει κανέναν άνδρα μέσα στο σπίτι, την ώρα που κάνουν σεξ με τον τύπο από την Αλεξανδρούπολη και την παίρνει στα 4 έρχεται από πίσω του ο άνδρας με ένα σκοινί,του βάζει το ένα χέρι στο στόμα να μη μπορεί να μιλήσει και με το άλλο τον κρατάει από τα χέρι....παίρνει η κοπέλα το σκοινί και τον δένει σαν σαλάμι,παίρνει και ο άνδρας μια ταινία να του τη βάλει στο στόμα να μη μπορεί να μιλήσει,και τον κλείνουν στο υπόγειο.....

:think:

Περίεργες φαντασιώσεις έχετε τώρα τελευταία...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλα ρε φιλε κι εσυ θα πας 500 χλμ για να πηδηξεις ?

Ακρως γελοιο μου ακουγεται.... συγνωμη κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενας πολλυ καλος μου φιλος παντως γνωρισε μια γκομενα μεσω φαισμπουκ πριν απο κανα χρονο αυτος αθηνα αυτη επαρχια δεν λεω περιοχη για ευνοειτους λογους

εδω και 2 χρονια περιπου συζουνε στο ιδιο σπιτι στην αθηνα και τωρα ο μαλακας σε κανα μηνα την παντρευετε εχετε να πειτε κατι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
ενας πολλυ καλος μου φιλος παντως γνωρισε μια γκομενα μεσω φαισμπουκ πριν απο κανα χρονο αυτος αθηνα αυτη επαρχια δεν λεω περιοχη για ευνοειτους λογους

εδω και 2 χρονια περιπου συζουνε στο ιδιο σπιτι στην αθηνα και τωρα ο μαλακας σε κανα μηνα την παντρευετε εχετε να πειτε κατι

Ότι τελικά το πλήρωσε χρυσό το  :zfuck:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Αν τα καταφεραν ετσι .... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

αφου τα βρηκαν οι δυο τους τι μας κοφτει εμας;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλα ρε φιλε κι εσυ θα πας 500 χλμ για να πηδηξεις ?

Ακρως γελοιο μου ακουγεται.... συγνωμη κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιο γελοιο απο το να μπαινει καποιος στο κοσμοπολιταν και να στελνει πμ σε οοοοοοολες;και μετα να τον διωχνουν? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ναι.

Ότι ακόμα δεν της έχει αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.....ένα άγριο πιτ μπουλ που έχει κρυμμένο στην αποθήκη,και θα το αμολήσει στην επέτειο του γάμου τους στον ένα χρόνο,που θα κάνει φύλλο και φτερό τον φίλο σου... :dunno:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Θα συμφωνησω!
Επισης να προσθεσω οτι για κανενα μουνι δεν αξιζει να κανεις τοσο δρομο και τοσα εξοδα. Αν ειναι να πας για να γαμησεις θα σου βγει πιο φθηνα με μια πουτανα... Ασε που θα εισαι κ σιγουρος οτι θα γαμησεις κ κατα πασα πιθανοτητα θα γαμιεται κ καλυτερα  ;)
Κανενα μουνι δεν αξιζει τοσα ειδικα μια ελλεινιδα  :rockon:
Το αν θα γαμιεται καλυτερα η επαγγελματιας αστο, γιατι ειναι μεγαλη ιστορια
Ασε που απο μεσα της θα λεει κατα 99,9 % ....

-αντε μαλακα τελειωνε τα 20αρικα περιμενουν εξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ότι τελικά το πλήρωσε χρυσό το  :zfuck:

ετσι του λεμε και εμεις αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα
σε ερωτηση πριν απο κανα χρονο τι κανει ακομα μαζι της αφου τον καταπιεζει τοσο απαντα εδω λεει εκανα 300χιλιομετρα να τη γνωρισω τωρα θα την αφησω και με αφησε τελειως μαλακα

Επισκέπτης
:think:

Περίεργες φαντασιώσεις έχετε τώρα τελευταία...

Αμ μη το γελάς καθόλου.....δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση νομίζεις,να πάει στο σπίτι της και την ώρα που πηδιούνται με την τύπισα να τον βουτήξουν 3 κουκουλοφόροι,να τον δέσουν και να τον πάνε σε ένα αυτοκίνητο και μετά άντε γεια...... :tooth:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ετσι του λεμε και εμεις αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα
σε ερωτηση πριν απο κανα χρονο τι κανει ακομα μαζι της αφου τον καταπιεζει τοσο απαντα εδω λεει εκανα 300χιλιομετρα να τη γνωρισω τωρα θα την αφησω και με αφησε τελειως μαλακα
άξιος τις μοίρας του type

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Ζήτα εγγυητική για σεξ πριν πας. Τι λέτε στα τηλέφωνα τόσο καιρό.Καλά να περάσεις. Κανονικά έπρεπε να την πείσεις να συναντηθείτε κάπου στην μέση (Χαλκιδική).

Πάντως πρόσεχε μην βρεθείς σε καμιά μπανιέρα χωρίς συκώτι. Λίγα δεν γίνονται

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:...E, ναι..τώρα εξαρτάται αποκλειστικά από τις κάβλες της εν λόγω...
Αν μοιράζανε την απόσταση θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να :knockinb: γιατί θα είχε και η άλλη να χάσει... :rolleyes:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας  :tits2:

το ταπερ με τα κεφτεδακια μου το ετοιμασες ?
:think: που πας ελα να σε κανω μακια ... ετσι θα φυγω  :think:

μας Γαμησε η καθριν σημερα , ψωφησα στη πεινα ... δε μου εστειλε ταπερακι με κεφτεδες τελικα  :tickedoff:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Γεια σας  :tits2:

μας Γαμησε η καθριν σημερα , ψωφησα στη πεινα ... δε μου εστειλε ταπερακι με κεφτεδες τελικα  :tickedoff:
Καλησπερα Τζο  :sunglasses:
Σε αφησε νυστικο η γυναικα;  :o
Θα φερει ο Γλιτσας σε λιγο κεφτεδακια  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι