500 χιλιομετρα για να πας να γαμησεις γιατι δεν παιρνεις ενα cg να κανεις την δουλεια σου.Που να τρεχεις εκει κατω.....Ειμαι απο αλεξανδρουπολη η κοπελα ειναι απο ηγουμενιτσα.
θα παω για 3 μερες σπιτι της μηλαμ εδω και 6 μηνες στο κινητο.
και στο φεισςμπουκ. 500 χιλιομετρα μακρια.
τι λετε θα γαμησω?
εγω πιστευω πως ναι. ενα υπνοδοματιο εχει και ενα σαλονη.
εγω πιστευυ θα γκαβλοση και θα μου κατσι.
ειναι 28 και ειμαι 26
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Περιμένουμε κριτική μετά.
Koπελιάααα αν μας ακούς, θέλουμε κι από εσένα κριτική.
πρεπει να κοψεις τα μπουρδελοσαϊτ :-
Επισκέπτης
500 χιλιομετρα για να πας να γαμησεις γιατι δεν παιρνεις ενα cg να κανεις την δουλεια σου.Που να τρεχεις εκει κατω.....
Αλεξανδρούπολη ρε μένει ο άνθρωπος.....δε μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ξερωγώ....που να βρει το cg εκεί;;;;
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
εχουν κ αποριες τα γιδια κ το παιζουν και εξυπνοι.... ωωωωω γαμω γαμω
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
500 χιλιομετρα για να πας να γαμησεις γιατι δεν παιρνεις ενα cg να κανεις την δουλεια σου.Που να τρεχεις εκει κατω.....
Εβρο μενει βρε ο άνθρωπος.. τι cg να παρει..
Εβρο μενει βρε ο άνθρωπος.. τι cg να παρει..
Από την Πόλη ερχομαι και στην κορφη κανέλα
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Δεν ξερω απο που ερχεσαι, quote γιατι με εκανες..
Επισκέπτης
Λολ,το πρωί δε γράφει κανείς εδώ;;;;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.177
- Πόντοι
- 506
Μίλ΄σετης ετσ'όπως σ'γράφω θα καβλούσει και θα σ'κατς
..Είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ είσαι και ΒΛΑΧΟΣ...Δυστυχία..
Επισκέπτης
..Είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ είσαι και ΒΛΑΧΟΣ...Δυστυχία..
Πίπα-κώλο σε πάνε οι πασοκτζήδες τις γειτονιάς σου,και έχεις νεύρα εσύ;
anatolgami----> <----πασοκτήδες της γειτονιάς του anatolgami
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
πριν από τα κ,π,τ,ξ,ψ και τα γκ, μπ, ντ, τσ , τζ , το δε παίρνει και ν στο τέλος
Αλεξανδρούπολη ρε μένει ο άνθρωπος.....δε μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ξερωγώ....που να βρει το cg εκεί;;;;
Αδερφέ, όταν γυρίσεις πες μας εντυπώσεις από την Εγνατία, αφού θα τη διασχίσεις όλη. Ποια κομμάτια έχουν παραδοθεί, ποια είναι δύσκολα κτλ. Λογικά σε πέντε ωρίτσες θα είσαι Ηγουμενίτσα. Α, και καλό βόλι!!!!
Για ρωτησε τον,εδω γαμιεται για λεφτα ολη η Ελλαδα,η Αλεξανδρουπολη θα μεινει απο εξω,ειναι και διπλα στην ΤουρκιαΕβρο μενει βρε ο άνθρωπος.. τι cg να παρει..
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.100
- Πόντοι
- 25.467
Nα πας...θα γαμησεις σιγουρα...ειχα παει και εγω περσυ
Στην Ηγουμενίτσα ή με την ίδια κυρία;
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πρεπει να κοψεις τα μπουρδελοσαϊτ :-
Γάμα τα. Άμα με δεις να προμοτάρω καμία, έλα να με χτυπήσεις.
Χαχαχαχα ωραιος μεγαλε,ασ'τους να λενε,εγω εφυγα απο αθηνα και πηγα Βελιγραδι (1200 χιλιομετρα) για γκομενακι που γνωρισα απο facebook,μιλαγαμε 4 μηνες κανονισαμε να παω,4 μερες ζαχαρη περασα και σε καμια βδομαδα ερχεται αυτη εδω!
Και για αυτους που ειπαν που πας τοσα χιλιομετρα και δεν περνεις ενα CT θα τους πω οτι το ταξιδι μου πηγε 300 ευρω + τα εξοδα του διαβατηριου και γαμουσα 4 μερες μια 24χρονη καυλα και ειδα και το βελιγραδι που δεν ειχα ξαναπαει,θα πηγαινα στο CT δωσω 250-300 για μια ωριτσα και αν δεν ηταν και ξεπετα,ποια λεφτα απο τις 2 περιπτωσεις αξιζαν περισσοτερο το ρισκο? ( αν υποθεσουμε οτι η περιπτωση της κοπελιτσας εκει πανω ειχε καθολου ρισκο)
Και για αυτους που ειπαν που πας τοσα χιλιομετρα και δεν περνεις ενα CT θα τους πω οτι το ταξιδι μου πηγε 300 ευρω + τα εξοδα του διαβατηριου και γαμουσα 4 μερες μια 24χρονη καυλα και ειδα και το βελιγραδι που δεν ειχα ξαναπαει,θα πηγαινα στο CT δωσω 250-300 για μια ωριτσα και αν δεν ηταν και ξεπετα,ποια λεφτα απο τις 2 περιπτωσεις αξιζαν περισσοτερο το ρισκο? ( αν υποθεσουμε οτι η περιπτωση της κοπελιτσας εκει πανω ειχε καθολου ρισκο)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Για ρωτησε τον,εδω γαμιεται για λεφτα ολη η Ελλαδα,η Αλεξανδρουπολη θα μεινει απο εξω,ειναι και διπλα στην Τουρκια
Α ναι ρε, ετσι σιγουρα θα βρει. Αλλα την εχει δει adventure ροματζαδα ο αθρωπος να του χαλασουμε το τριπ..?