pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εχεις και αλλα αρρωστακια- κλωνους Μεμοεχεις κι αλλα φιλαρακια αδερφες?
Εχεις και αλλα αρρωστακια- κλωνους Μεμοεχεις κι αλλα φιλαρακια αδερφες?
θα 'χεις ξεκωλιαστεί στο χέσιμο φίλε
Εχεις και αλλα αρρωστακια- κλωνους Μεμο
εσύ είσαι δυσκοίλιος;
Σαν μεμος εισαι πιο εξυπνος
γουλφάκη μου, θέλω να με χύσεις παντού
χαι προτειν μιλ
το βραδινό σου πάντως το'χω έτοιμο
αντιθετα με σεναΣαν μεμος εισαι πιο εξυπνος
Τραβα για υπνο γιατι θα βλεπεις γουλφακηδες στον υπνο σουαύριο το πρωί πάλι θα βρίζω νικνέιμς
θέλω κατι πρωτεινουχο
χαι προτειν μιλ
Μην κανεις ονειρα φασιστακι εισαι λιγο πιο εξυπνος απο τον Νωντα και λιγο πιο χαζος απο τον Σταμαντιθετα με σενα
ναι αλλα εγω δε κανω ορθογραφικα λαθηΜην κανεις ονειρα φασιστακι εισαι λιγο πιο εξυπνος απο τον Νωντα και λιγο πιο χαζος απο τον Σταμ
Τραβα για υπνο γιατι θα βλεπεις γουλφακηδες στον υπνο σου
ναι αλλα εγω δε κανω ορθογραφικα λαθη
Καμια σχεσηνα σου πω ρε λεβεντη
Σημερα νωρις το μεσημερι
ιασωνος 37α τζουλια,εδωσα το πενηνταρικο για καταθεση, περιμενοντας επιστροφη απο την υπηρεσια η οποια μου δηλωσε οτι την προηγουμενη φορα εκατσα μεσα στο δωματιο 25 λεπτα και ουσιαστικα στο δωματιο πρεπει να καθομαι 10 με 15 λεπτα.Την υπηρεσια την ξερω πολυ καλα,ειναι σοβαρη κυρια αλλα δεν ηθελα να πιασω συζητηση και να της εξηγω οτι απο τα 25 λεπτα τα τελευταια πεντε απλα συζηταγαμε προκειμενου να ηρεμησει και λιγο η τζουλια μετα το 6/6 ποσοστο οργασμου που εχει μαζι μου τις εξι τελευταιες φορες σερι,ενα ρεκορ που πιστευω δυσκολα θα καταριφθει.Εν πασει περιπτωση,η παρατηρηση της δεν με θορυβησε αλλα για λογους αρχης της ζητησα να μου δωσει τα χρηματα πισω και να φυγω χωρις να μπω τελικα στο δωματιο,κατι που εγινε
αυτο ειναι στην ημερησια ενημερωση ποστ του χιλνικ πριν καμια βδομαδα...μηπως εννοουσες αυτο?
Πουλο αυριο σε περιμενει πολυ δουλεια *P *Pφεύγω θα στριφογυρνάς στο κρεβάτι σου αύριο πρωί >
Τραβα για υπνο γιατι θα βλεπεις γουλφακηδες στον υπνο σου
εσυ να δεις τι παιρνεις στο τελοςπριν από τα κ,π,τ,ξ,ψ και τα γκ, μπ, ντ, τσ , τζ , το δε παίρνει και ν στο τέλος
ναι αλλα δε βρισκω το ποστ που λες εισαι σιγουρος οτι ηταν στην ημερησια?
μπας και μου πουλας φιδια πιστολερο? προσεχε πιστολερο μην τα βαζεις μαζι μου θα σε λιωσω