gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γ)lustforlife...o .... tou sait.............
α)farmakopoios
β)μαλακας
γ)κλωνοκυνηγος
δ)προδοτης
συμπληρωστε την σωστη απαντηση εκει με τις τελιτσες και κερδιστε ενα ατμοσιδερο προσφορα του μεμοσ@αν.....![]()
αλλα βλεπω:-* :-* :-* :-* δεν σε αποφεύγω.
εγω τουλαχιστον εχω μαλλιαΨΕΙΡΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* δεν σε αποφεύγω. ---> ρε παιδάκι μου, έλεος..και να'θελα να σου κάτσω με τις μλκιες που λες και που την πέφτεις σε όλες/όλους με κόβεις...έχουμε πήξει στους μπήχτηδες και τους αγενείς...μακάρι να έβρισκα κάποιον σαν τον wolfaki αλλά δεν μου μιλάει...εγώ ντρέπομαι!
:oεγω τουλαχιστον εχω μαλλια
και οχι κεφαλι αεροδρομιο με θαμνακι στο πλαι![]()
lustforlife...o .... tou sait.............
α)farmakopoios
β)μαλακας
γ)κλωνοκυνηγος
δ)προδοτης
συμπληρωστε την σωστη απαντηση εκει με τις τελιτσες και κερδιστε ενα ατμοσιδερο προσφορα του μεμοσ@αν.....![]()
<---- αβράμηες
επειδή έχω εμπειρία στις γυναίκες...δείτε τι εννοεί πίσω από τις λέξεις:
επειδή έχω εμπειρία στις γυναίκες...δείτε τι εννοεί πίσω από τις λέξεις:
[size=20pt]θανατος στους προδοτες του σαιτ που ανοιξαν παραρτηματα και περιπτερα και τωρα κωλοτριβονται εδω....[/size] [move]
[size=20pt]θανατος στους προδοτες του σαιτ που ανοιξαν παραρτηματα και περιπτερα και τωρα κωλοτριβονται εδω....[/size] [move]![]()
![]()
![]()
[/move]
[size=20pt]θανατος στους προδοτες του σαιτ που ανοιξαν παραρτηματα και περιπτερα και τωρα κωλοτριβονται εδω....[/size] [move]![]()
![]()
![]()
[/move]
Παλι στον καθρεπτη μιλαs ρε?????
φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες.....θα πεσει κονσερβοκουτι λεμεεεεεεεεε
επειδη ξερω να διαβαζω πισω απο τις λεξειςμε τον καθρέπτη δεν μιλάμε πλέον...με ζήλευε και ξέκοψα------------>δεν εχω καθρεφτες σπιτι μου δεν με αντεχουν και δεν μπορω να με βλεπω οπου παω γυρνανε το κεφαλι τους απο την αλλη
δε ξερω τι εχω αλλα δε βλεπομαι