Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ποιοι ήταν οι ιστορικοί εποχής; Υπήρχε κανείς αυτόπτης; Ο Καργάκος είναι υπέρ

Γεδεών, Σάθας, Τρικούπης, δεν αναφέρουν τίποτε και πουθενά. Ούτε καν ο Παπαρρηγόπουλος. Αντιθέτως, υπάρχει πλήθως μαρτυριών για τα ολοφάνερα σχολεία, με πρώτο και καλύτερο τη μεγάλη του γένους σχολή, που λειτουργεί από το 1454 μέσα στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας.

Επισκέπτης
εσυ θα τρως κανα πουτσο απο κανα πακη στο δρομο  :birdman:

το ξερεις το κολπο τωρα... :2on1:
Μαλάκα ξέρεις πως με προβληματίζουν οι κωλό πάκηδες....με βλέπω να πηγαίνω για μπουρδέλα να μου βουτάνε το 40e στον δρόμο κ να γυρίζω χωρίς να έχω γαμήσει.... :S :rolleyes:

Έγινε 2 φορές,γιατί όχι κ τρίτη;;;;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γεδεών, Σάθας, Τρικούπης, δεν αναφέρουν τίποτε και πουθενά. Ούτε καν ο Παπαρρηγόπουλος. Αντιθέτως, υπάρχει πλήθως μαρτυριών για τα ολοφάνερα σχολεία, με πρώτο και καλύτερο τη μεγάλη του γένους σχολή, που λειτουργεί από το 1454 μέσα στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας.

έστω λειτούργησε ένα στην περιοχή του φωτάκου όπου και φοίτησε (κι αν υπήρξε ένα εκεί, πιθανόν να υπήρξαν και αλλού)

θα μου γνωρίσεις την έριναλ? :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Φυσικά και υπήρχαν φανερά σχολεία και σχολές κυρίως ιερατικές που λειτουργούσαν κάτα κύριο λόγο μετά το 17ο, τα οποία έκλειναν και άνοιγαν ανάλογα με το τοπικο αυθέντη, λέει ο Ρανσιμαν

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μαλάκα ξέρεις πως με προβληματίζουν οι κωλό πάκηδες....με βλέπω να πηγαίνω για μπουρδέλα να μου βουτάνε το 40e στον δρόμο κ να γυρίζω χωρίς να έχω γαμήσει.... :S :rolleyes:

εγω σε βλεπω στο τελος να πηγαινεις με το 40ευρω κατευθειαν στους πακηδες  :sunglasses:

ετσι καταληγει καθε αριστερο φασιστακι  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.917
Πόντοι
6.035
εχω μια απορεια :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

σε αναγκάζουν και ααδειάζεις τις τσέπες σου (τις γυρνάς το μέσα-εξώ δηλ.?) ή τους τα δίνεις μόνος σου για να αποφύγεις τα χειρότερα? αν τους πεις ότι δεν έχεις? και αν πράγματι δεν έχεις?

από περιέργεια γιατί δεν έχω πέσει θύμα ληστείας :think:

Επισκέπτης
εγω σε βλεπω στο τελος να πηγαινεις με το 40ευρω κατευθειαν στους πακηδες  :sunglasses:

ετσι καταληγει καθε αριστερο φασιστακι  :birdman:
Σιγά μην πληρώνω κιόλας για να με  :fuck1: ,βρίσκεις κ τζάμπα!!!! :2funny:

Την τελευταία φορά πάντως με έκλεψε ένα μικρό-μαυριδερό,το σκασμένο.... :tickedoff:

Παραφύλαγε,βλέπει το πορτοφόλι στην τσέπη κ εμένα να χαζεύω,μου το βουτάει κ το βλέπω να κατεβαίνει.... :P

Επισκέπτης
σε αναγκάζουν και ααδειάζεις τις τσέπες σου (τις γυρνάς το μέσα-εξώ δηλ.?) ή τους τα δίνεις μόνος σου για να αποφύγεις τα χειρότερα? αν τους πεις ότι δεν έχεις? και αν πράγματι δεν έχεις?

από περιέργεια γιατί δεν έχω πέσει θύμα ληστείας :think:
Εεε προσωπικά δεν δοκίμασα να δω πόσο μπορούν να μου κάνουν τα χειρότερα,κατευθείαν παρέδωσα ό,τι είχα(σχεδόν).

Οπότε δεν ξέρω να απαντήσω στα ερωτηματά σου....δεν θα στο πρότεινα πάντως,εκτός αν όντως δεν έχεις. :rolleyes:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σιγά μην πληρώνω κιόλας για να με  :fuck1: ,βρίσκεις κ τζάμπα!!!! :2funny:

Την τελευταία φορά πάντως με έκλεψε ένα μικρό-μαυριδερό,το σκασμένο.... :tickedoff:

Παραφύλαγε,βλέπει το πορτοφόλι στην τσέπη κ εμένα να χαζεύω,μου το βουτάει κ το βλέπω να κατεβαίνει.... :P
εσυ να χαζευεις? αποκλειεται.... καμια μυγα θα κυνηγαγες να καταπιεις  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom