kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μετα τα 20000 αν δεν εχεις γινει τιμημενος πρεπει να εφευρουμε ενα αλλον τιτλο ειδικα για σενα......προτεινω το master of spamalηθεια εγω γιατι δεν εχω γινει τιμημενος
μετα απο καποια ποστ δεν ανεβαινω λεβελ
στα 20 χιλιαδες πρεπει να με κανουν τιμημενο οπωσδηποτε![]()
μετα τα 20000 αν δεν εχεις γινει τιμημενος πρεπει να εφευρουμε ενα αλλον τιτλο ειδικα για σενα......προτεινω το master of spam![]()
master of fuckμετα τα 20000 αν δεν εχεις γινει τιμημενος πρεπει να εφευρουμε ενα αλλον τιτλο ειδικα για σενα......προτεινω το master of spam![]()
επισης και γω θελω να παρω αλλον τιτλο.....το τιμημενος δεν μου αρεσει....προτιμω το μαστερ οφ πορν ας πουμε.....κατι να με χαρακτηριζει......
master of λίλα fuck
η μιστερ δεν πιάνει το καμακι μου ούτε στις πιωμένες Αγγλίδες
η κλωνοφακερ στον ύπνο μου
ή θέλω να ανοίξω θέμα..πλιζ
επισης και γω θελω να παρω αλλον τιτλο.....το τιμημενος δεν μου αρεσει....προτιμω το μαστερ οφ ποπ κορν ας πουμε.....κατι να με χαρακτηριζει......
και σενα μπορουσαν να σε κανουν απλα warned ......να εισαι ο γουλφακης ο γουορντ.....οχι ο παλιος που ειν αλλιως....ετσι σαν τιτλο τιμης....
και σενα μπορουσαν να σε κανουν απλα warned ......να εισαι ο γουλφακης ο γουορντ.....οχι ο παλιος που ειν αλλιως....ετσι σαν τιτλο τιμης....![]()
το γουόρν εσένα σου το ¨χουν ξεχάσει από τότε;![]()
καλα εσυ εχεις δικο σου τιτλο
μις γουορν![]()
λειπει και ο παιχτουρας
wolfaki δικο σου
βαρε ανοιξε ψηφοφορια ποιοι προσθετοι τιτλοι να προστεθουν στα μελη;να ψηφισει το κοινο σε συνεχειες οπως τοτε με το πρωταθλημα του σταμ....θα συνεννοηθουμε και με τον γκαστεζ.......
και βαλε για καθε μελος πεντε εξι βασικες επιλογες αναλογα με τα θεματα που μετεχει και πρωταγωνιστει.....πχ μαστερ στραπονακιας,μαστερ τραβελοφιλος,μαστερ κουραδοφιλος,μιστρες οφ φετις,master of whiskeys and aperitifs,master ιερωμενος κλπ.....![]()