loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μεγαλο θεμα ανοιγεις και δεν ειναι το καταλληλ μερος γ να το κουβεντισουμε...Nοιωθειs να πιεζεσαι εδω????? Μη με τρελαινειs
μεγαλο θεμα ανοιγεις και δεν ειναι το καταλληλ μερος γ να το κουβεντισουμε...Nοιωθειs να πιεζεσαι εδω????? Μη με τρελαινειs
και πού θες να το κουβεντιάσεις, σε καμιά ταβέρνα; Λέγεμεγαλο θεμα ανοιγεις και δεν ειναι το καταλληλ μερος γ να το κουβεντισουμε...
1.εχω να παω γ καφε σε 10 λεπτα.και πού θες να το κουβεντιάσεις, σε καμιά ταβέρνα; Λέγε
1.Πού;1.εχω να παω γ καφε σε 10 λεπτα.
2.οντως εδω δεν ειναι το καταλληλο μερος.
αν πω οτι θελω το μπαν το εχω σιγουρο...και δεν ειμαι σε φαση ακομα γ μπαν.
1.εχω να παω γ καφε σε 10 λεπτα.
2.οντως εδω δεν ειναι το καταλληλο μερος.
αν πω οτι θελω το μπαν το εχω σιγουρο...και δεν ειμαι σε φαση ακομα γ μπαν.
1.δε σου λεω!!!1.Πού;![]()
2.Γιατό;;;![]()
μπορω να σου πω οτι θες-σχεδον- αλλα οχι εδω.ειμαι κοτα ακομα.Καλα .....πιεs το καφεδακι σου τωρα και αλλη φορα θα σε..."πιεσω"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.δε σου λεω!!!
2.δε χρειαζεται πολυ μυαλο.
μπορω να σου πω οτι θες-σχεδον- αλλα οχι εδω.ειμαι κοτα ακομα.
1.Kαλά θα βάλω ντετεκτιβ,μην μου λες!!!1.δε σου λεω!!!
2.δε χρειαζεται πολυ μυαλο.
απο δω σε γοητευσα ομως εγω και ο καισαρλης ε;![]()
![]()
![]()
Μιλωντας για εσωψυχα δεν εννοω δουλεμα.Κάποιοι νομίζουν ότι στο νέτ μπορούν να δουλεύουν όποιον θέλουν, μόνο και μόνο γιατί βαριόμαστε να τους κράξουμε, όπως θα τους κράζαμε αν τα έλεγαν απέναντι μας στην καφετέρια. Δεν έχει καμμία σχέση αυτό με εσώψυχα.
τελευταιο ποστ γ την ωρα...Λουκριτία σόρυ αλλά αυτα ειναι αηδιούλες. Τι πα να πει δεν ειμαι ακόμα ετοιμη, δεν ειναι πρωκτικό. Κι αφήνεις ενα μυστηριο στο τι θες να πεις λες και πρόκειται για το μυστικο στην πυραμιδα του χέοπα, αφού πάνω κάτω καταλάβαμε τι θες να πεις
τελευταιο ποστ γ την ωρα...
κανενα γαμημενο μυστηριο δεν αφηνω!!!
αλλα αφου εχεις καταλαβει τι θελω να πω θα εχεις καταλαβει οτι το μπαν το εχω.
δε θελει πολυ μυαλο.και γω μπορει να με μπαναρα.
μπορω σου ειπα να σου πω οτι θες αλλα οχι εδω...
οταν αποφασισω να φυγω απο το σαιτ δε θα εχω θεμα με το μπαν...
αλλα δε θελω ακομα...
φιλακια....
Οποτε, μια καλη ιδεα ειναι να ανοιξουμε ενα θρεντ οπου και με την αδεια των μοντς, να μπορουμε να λεμε εκει οτι θελουμε, οπως το θελουμε, ετσι οπως το νοιωθουμε χωρις φοβο του μπαν.τελευταιο ποστ γ την ωρα...
κανενα γαμημενο μυστηριο δεν αφηνω!!!
αλλα αφου εχεις καταλαβει τι θελω να πω θα εχεις καταλαβει οτι το μπαν το εχω.
δε θελει πολυ μυαλο.και γω μπορει να με μπαναρα.
μπορω σου ειπα να σου πω οτι θες αλλα οχι εδω...
οταν αποφασισω να φυγω απο το σαιτ δε θα εχω θεμα με το μπαν...
αλλα δε θελω ακομα...
φιλακια....
πανε διπλα να ψαξεις τις δημοσιευσεις μου.εχω πει χειροτερα.Εφυγεs και δεν μουπεs....
θαλεγεs κι αλλου την φραση.....""γαμημενο μυστηριο"""?????
Εδω σε θελω μαστορα που αβγοκοβειs το ριζοτο
Ακριβώς.Δε μου έκανε το κλικ, ούτε τώρα ούτε κάποια άλλη φορά που του είχα ρίξει μια ματιά. Και δεν εννοώ μόνο τα θέματα αλλά και κανένα μέλος δε με "γοήτευσε" με τα ποστ του. Μπορεί και να 'τυχε, τι να πω
πανε διπλα να ψαξεις τις δημοσιευσεις μου.εχω πει χειροτερα.
μπαι σας!!!!!!!!
πανε διπλα να ψαξεις τις δημοσιευσεις μου.εχω πει χειροτερα.
μπαι σας!!!!!!!!
ποσο νεος στο σαιτ εισαι....Mονο εσυ εμεινες. Aπ'οτι φαινεται, ο καισαρλης πηγε για banακι. :o