baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 6.035
τα εκτος εδρας ειναι με 40% αυξηση δικο σου το ξενοδοχειο και το φαι αλλιως παει τα διπλαAντέ για πες τιμές!!!![]()
τα εκτος εδρας ειναι με 40% αυξηση δικο σου το ξενοδοχειο και το φαι αλλιως παει τα διπλαAντέ για πες τιμές!!!![]()
τα εκτος εδρας ειναι με 40% αυξηση δικο σου το ξενοδοχειο και το φαι αλλιως παει τα διπλα![]()
Ανετά!!!οποιος θελει εχει μπονους μουσακα η σουφλε ζυμαρικων αλα κρεμ.τιμες 280 η φορα και οι αλλες 2 δωρο!χαχαχα
τα εκτος εδρας ειναι με 40% αυξηση δικο σου το ξενοδοχειο και το φαι αλλιως παει τα διπλα![]()
με 200 για τρεις και ζυμαρικα εκλεισε εκτος και αν παραγγειλω εγω πιτσες και γινουν 4 η φορεςοποιος θελει εχει μπονους μουσακα η σουφλε ζυμαρικων αλα κρεμ.τιμες 280 η φορα και οι αλλες 2 δωρο!χαχαχα
Κανέ στην μπάντα ρε ανύπαρκτε,εδώ παίζει τριώροφη μεζωνέτα με πισίνα!!!Εχουμε γκαρσονιερα ρε....Θα το βολεψουμε το πραμα![]()
![]()
οποιος θελει εχει μπονους μουσακα η σουφλε ζυμαρικων αλα κρεμ.τιμες 280 η φορα και οι αλλες 2 δωρο!χαχαχα
οποιος θελει εχει μπονους μουσακα η σουφλε ζυμαρικων αλα κρεμ.τιμες 280 η φορα και οι αλλες 2 δωρο!χαχαχα
Εχείς pm!!!δε κανω πλακα σοβαρα το ελεγα για τα φαγητα!
μηπως θες να σε δειρω κιολας!Δεν με ενδιαφέρει ο μουσακάς και το σουφλέ...εγώ θέλω να με πατήσεις με τις πατούσες σου,ως μπόνους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πανε καλα οι δουλειες στην εκκλησια βλεπω κριση δεν σας πιανειΚανέ στην μπάντα ρε ανύπαρκτε,εδώ παίζει τριώροφη μεζωνέτα με πισίνα!!!![]()
![]()
Κανέ στην μπάντα ρε ανύπαρκτε,εδώ παίζει τριώροφη μεζωνέτα με πισίνα!!!![]()
![]()
ρε μλκ ζαλιζμενος εισαι σε μενα εστειλες το πμ εγω δεν μαγειρευωΕχείς pm!!!![]()
Nα'ναι καλά οι πιστοί που πεθαίνουνε κ μας τα αφήνουνε για το καλ... μ... εεεε του ποιμνιού!!!πανε καλα οι δουλειες στην εκκλησια βλεπω κριση δεν σας πιανει![]()
μηπως θες να σε δειρω κιολας!
εγω μειωδοτο στα 200 αν βρεις αλλη καλυτερη προσφορα παραιτουμε μεχρι τοτε ομως ειμαι μειωδοτηςαντε 250 .πιο κατω δε παει!
Η εκκλησια εχει...ΙΣΧΥΡΗ προστασια...Δεν την πιανει κρισηπανε καλα οι δουλειες στην εκκλησια βλεπω κριση δεν σας πιανει![]()