memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τα λες αποτομα και με σκιαζεις φασιστακιπφφφ παλι χ τρωω, αει χεσου ρε φασιστακι σου δωσαμε και αξια... ου να χαθεις φασιστα![]()
![]()
![]()
![]()
αφου σε παω και το ξερεις

τα λες αποτομα και με σκιαζεις φασιστακιπφφφ παλι χ τρωω, αει χεσου ρε φασιστακι σου δωσαμε και αξια... ου να χαθεις φασιστα![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κανονικός ρε,ο γαμημενος......
για μενα και για πολες αλλες ειναι ;)
μπαααα δεν νομιζω απλα ειναι το γυαλι στη μεση εξαλου μικρουλα ειναι ακομα δικαιολογητεΈτσι,μέτσι......στην ίνα αρέσει ο πως λέγεται αυτός που κάνει τον εζέλ,που είναι 37 και φαίνεται 45.....αλλά δε πειράζει μας γουστάρουν οι υπόλοιπεςς![]()
εσυ ανηλικο να βγεις απο το σαιτΕμένα πάντως Μιχαλάκια με κάνουν βαριά 18....συνήθως για 16αρη με κάνουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα λες αποτομα και με σκιαζεις φασιστακι
αφου σε παω και το ξερεις![]()
εσυ ανηλικο να βγεις απο το σαιτ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elicina
κρέμα από σάλιο σαλιγκαριών.
Ιδανική για εγκαύματα.
Γιατί παρακαλώ;;;;;![]()
πλακα πλακα μεχρι τα 20-22 μου κακοφαινοταν μεχρι που ειδα οτι κατι 30-35αρες το γουσταραν απο εκει και μετα αρχισα να το γουσταρω και εγωΌχι ρε δεν είμαι ανήλικος......άλλο είμαι και άλλο μοιάζω.....και το 2ο είναι μέγα προσόν....έτσι για να σκάνε από τη ζήλεια τους οι γκόμενες....και εμείς οι άνδρες μπορούμε να μικροφέρνουμς![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα αυτη ειναι πολυ μικρουλαΓιατι η γατα εχει ενα αυτι
Σου αρκει η απαντηση ?![]()
Γιατι η γατα εχει ενα αυτι
Σου αρκει η απαντηση ?![]()
πλακα πλακα μεχρι τα 20-22 μου κακοφαινοταν μεχρι που ειδα οτι κατι 30-35αρες το γουσταραν απο εκει και μετα αρχισα να το γουσταρω και εγω
παρακαλα να ειναι 19Τσ τσ τσ.....νο νο νο....δε μου αρκεί.....
Αλλά μη ζηλεύεις.....μπορώ να σου δώσω συμβουλές για να δείχνεις 20αρα
Να μη σου κακοφαίνεται μεγάλε..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρακαλα να ειναι 19
και οχι πλεον δεν μου κακοφαινετε το διασκεδαζω![]()
ποτε το ειπαμε και δεν το καταλαβα?Συνομήλικοι είστε λέμε![]()
τελικα αυτη ειναι πολυ μικρουλα![]()
με βαση την απαντηση της λεω 19 δεν φταιω εγωΠάιζει ρόλο καιη συμπεριφορ΄σ πάντως