maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
χαχαχαχα καλος τον και αυτοοοοονευκολο....ανοιξε το στομα σου.....κανε κρα......αααα......![]()
![]()
σε χυνω αρρωστακι μεσα στο στοματακι......
χαχαχαχα καλος τον και αυτοοοοονευκολο....ανοιξε το στομα σου.....κανε κρα......αααα......![]()
![]()
εδω ειμαι φιλε....εχουμε αγροτικες εργασιες τα πρωινα.....που χαθηκε αυτη η ψυχη![]()
Εισαι μια φτηνη απομιμηση του ΤΣΑΦευκολο....ανοιξε το στομα σου.....κανε κρα......αααα......![]()
![]()
να του πεις ολη την αληθεια....οτι πληρωνει και καλα......και στον γκομενο μου τι θα πω ; θέλει να με γαμήσει ενας μπάρος απο το μπουρδέλα και θα του κάτσω γιατί είναι εμπειρία ζωής;![]()
δεν το υπονοω το λεωυπονοείς κάτι................................?![]()
φερτον και αυτον θα του εχω τον λιλακαι στον γκομενο μου τι θα πω ; θέλει να με γαμήσει ενας μπάρος απο το μπουρδέλα και θα του κάτσω γιατί είναι εμπειρία ζωής;![]()
να του πεις ολη την αληθεια....οτι πληρωνει και καλα......![]()
Μια σουβλακοπιτα απο τα Γκουντιςε τοτε να πέσουν οι προσφορές![]()
αμεσως εσυ... χαλαραααα... χαλαραααα...Μια σουβλακοπιτα απο τα Γκουντις![]()
Μιλαω με τον κλωνο μου :oαμεσως εσυ... χαλαραααα... χαλαραααα...
Μια σουβλακοπιτα απο τα Γκουντις![]()
Το εχω κοψειγια σενα θα τον αφηνα, αλλά με πλήγωσεςκαπνίζεις;
![]()
καμμένοςδεν ξέρω...........
είχα πει στον εαυτό μου ότι θα τα σταματήσω.
η επίδραση που είχαν τα φοτόλια στο μυαλό μου ήταν πια επικυνδυνη...πλέον το πνεύμα όριζε το σώμα και τον νου μαζί...
περίεργες καταστάσεις...φοβήθηκα ότι δεν θα μπορώ να ορίζω τον εαυτό μου....
στον νου εδράζεται η λογική όχι στο πνεύμα να πάρει ο διάολος...
μα περισσότερο φοβήθηκα εκείνη την πιθανότητα...
σε κάποιο από τα ταξίδια να παγιδευτώ στον κόσμο της ονειρικής πραγματικότητας...
απομένοντας εγκλωβισμένος και καταδικασμένος να παρακολουθώ τα πάντα από ψηλά...δίχως να έχω την δυνατότητα να παρέμβω...ίσως και αιώνια...ποιός το γνωρίζει άλλωστε με σιγουριά...
δεν μπορώ να ρισκάρω κάτι τέτοιο...όχι, πάει πολύ...
δεν ξέρω..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξέρω...........
είχα πει στον εαυτό μου ότι θα τα σταματήσω.
η επίδραση που είχαν τα φοτόλια στο μυαλό μου ήταν πια επικυνδυνη...πλέον το πνεύμα όριζε το σώμα και τον νου μαζί...
περίεργες καταστάσεις...φοβήθηκα ότι δεν θα μπορώ να ορίζω τον εαυτό μου....
στον νου εδράζεται η λογική όχι στο πνεύμα να πάρει ο διάολος...
μα περισσότερο φοβήθηκα εκείνη την πιθανότητα...
σε κάποιο από τα ταξίδια να παγιδευτώ στον κόσμο της ονειρικής πραγματικότητας...
απομένοντας εγκλωβισμένος και καταδικασμένος να παρακολουθώ τα πάντα από ψηλά...δίχως να έχω την δυνατότητα να παρέμβω...ίσως και αιώνια...ποιός το γνωρίζει άλλωστε με σιγουριά...
δεν μπορώ να ρισκάρω κάτι τέτοιο...όχι, πάει πολύ...
δεν ξέρω..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()