Επισκέπτης
αφού σ'όλους μας αρέσουν τα άλογα![]()
![]()
Εμένα πάλι όχι.......ένα με είχε ρίξει κάποτε.....
αφού σ'όλους μας αρέσουν τα άλογα![]()
![]()
ο προεδρος ειναι ιντερνασιοναλ ρε....εχει και το υπουργειο εξωτερικων ......τωρα ειμαι σε μιτινγκ μην ενοχλεις....Οριστεεγω δινω μαχη να φερω πανω κανα κορμι κι (υποαμφισβητηση ) προεδρος σπαμαρει στο σπαμοθεμα
![]()
Οριστεεγω δινω μαχη να φερω πανω κανα κορμι κι ο (υποαμφισβητηση ) προεδρος σπαμαρει στο σπαμοθεμα
![]()
να παμε και καμια πενταημερη.......Ποιος είναι ο πρόεδρος;;;;;;
Γραμματέα,ταμία έχουμε;;;;;
Να κάνουμε 15μελές![]()
![]()
![]()
![]()
παλι καλα .. αφου δε σε γαμησε μη μιλας καθολουΕμένα πάλι όχι.......ένα με είχε ρίξει κάποτε.....
χρονια πολλα κιθαρα!!!
σημερα ειναι 5/7/2011 αμα τα προσθεσεις ολα ειναι 16 δηλαδη η ηλικια που δειχνεις![]()
![]()
να παμε και καμια πενταημερη.......
Σου αρεσαν τα κουριτσια πρόεδρε ;ο προεδρος ειναι ιντερνασιοναλ ρε....εχει και το υπουργειο εξωτερικων ......τωρα ειμαι σε μιτινγκ μην ενοχλεις....
ωραία τα παγωτά δελληολανηοχι....του το πα εγω χτες.....
το περιεργο ειναι που ηξερε ο δεληολανης οτι μ αρεσουν τα αλογα......![]()
ωραία τα παγωτά δελληολανη
ποσες μερες να παμε;Πενθήμερη![]()
![]()
![]()
![]()
καλυτερα τα δωδωνη.....ωραία τα παγωτά δελληολανη
γιατι θα την σβησουν.......Γιατί δε κάνουμε μια ψηφοφορία για το 15μελες του φόρουμ;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί δε κάνουμε μια ψηφοφορία για το 15μελες του φόρουμ;;;;![]()
![]()
![]()
Και τα μιλκ-σέικ
θα μπαναρουν τους κλωνους των μοντ.....και τους μοντ τους ιδιους αν κανουν μαλακιες....αφου υπαρχουν οι μοντ, τι αρμοδιοτητα θα εχουν τα μελη του 15μελους?![]()
αφου υπαρχουν οι μοντ, τι αρμοδιοτητα θα εχουν τα μελη του 15μελους?![]()
ναι στην διαδραστικη δημοκρατια......θα ψηφίζουν στις συνελεύσεις και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κατά πλειοψηφία
όχι στην χούντα του σάιτ![]()
ποσες μερες να παμε;![]()
![]()
οτι αρμοδιοτητα εχει ο γλ....αφου υπαρχουν οι μοντ, τι αρμοδιοτητα θα εχουν τα μελη του 15μελους?![]()
οτι αρμοδιοτητα εχει ο γλ....![]()
![]()
![]()