memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αυτο το μηνυμα θα το παραθετω συχνα για να το βλεπουν καποιοι.....![]()
κλωνοι = ντολυ ?κανονικα ενα αστερι εχει... τα αλλα ειναι κλωνοι...![]()
το εμοτικον δεν το αντιλαμβανομαι προς τι ?
τωρα καταλαβαινεις που παει το
δεν το ειπα εγω αυτο ποτε
γουσταρει δαχτυλακι.....το εμοτικον δεν το αντιλαμβανομαι προς τι ?
μην ντρεπεσαι για αυτα που γραφεις! ουτως η αλλως την αληθεια ειπες....δεν το ειπα εγω αυτο ποτε![]()
Δεν αντιλαβου αλλα δεν χαλαμε τις καρδιες μας γιαυτοτωρα καταλαβαινεις που παει το![]()
gia ποιο πραγμα θες τιμητωρα καταλαβαινεις που παει το
βαρουλη πες τιμη να τα βρουμε....κανε μια προσφορα που δεν θα μπορω να αρνηθω
γουσταρει δαχτυλακι.....![]()
σε λιγο θα γινει σταμ
![]()
![]()
δεν σας καταλαβαινωμην ντρεπεσαι για αυτα που γραφεις! ουτως η αλλως την αληθεια ειπες....![]()
υπαρχουνε στιγμες που κοιταω ανθρωπους και σκεφτομαι:αληθεια;αυτο ηταν το σπερμα που νικησε;;;α σε πηρανε τελικα...
επειδη θα γλυτωσουν τα λεφτα για μακιγιερ μαλλον...
![]()
βαρουλη πες τιμη να τα βρουμε.... χαρισε μου το
φανταζομαι οταν κοιταξες πρωτη φορα τον καθρεπτη σου το σκεφτηκες αυτο...υπαρχουνε στιγμες που κοιταω ανθρωπους και σκεφτομαι:αληθεια;αυτο ηταν το σπερμα που νικησε;;;
δε θα βρω τον πουστη που σου ειπε οτι εχεις χιουμορ?!φανταζομαι οταν κοιταξες πρωτη φορα τον καθρεπτη σου το σκεφτηκες αυτο...![]()
σας καταλαβαινω
το εγραψα εγω αυτο παντως
χαιρομαι που στις Ελλεηνιδες προκαλω μονο κλαμα.....δε θα βρω τον πουστη που σου ειπε οτι εχεις χιουμορ?!![]()
υπαρχουνε στιγμες που κοιταω ανθρωπους και σκεφτομαι:αληθεια;αυτο ηταν το σπερμα που νικησε;;;
Ωραιο![]()
αλλα σπερματοζωαριο το λενε αυτο που νικαει
σπερμα λενε ολο το "τσουρμο" απο οτι ξερω ...
Δε ξερω και πολλα απο ορολογιες ομως ... μου αρκει που ξερω την διαδιακασια παραγωγης![]()
για το αμαξι ρε βλακα....αμα θελησω να γαμηθω θα στειλω πμ στον γουλφακη που ειναι και πιπινι....gia ποιο πραγμα θες τιμη
για να σε γαμησω θελω πολλα![]()
δωσε ενα 14-15 και ειναι δικο σουγια το αμαξι ρε βλακα....αμα θελησω να γαμηθω θα στειλω πμ στον γουλφακη που ειναι και πιπινι....![]()