KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Καλός ο καφές?
Καλός ο καφές?
Σκάτα...Εδώ που είμαι ΔΕΝ έχουν καλό καφέ....Καλός ο καφές?
Κι εγώ τσάι πίνω τώρα..πράσινο..Σκάτα...Εδώ που είμαι ΔΕΝ έχουν καλό καφέ....![]()
![]()
Έχουν όμως ΦΟΒΕΡΟ τσάι
Και η ώρα είναι τέτοια που έτσι και πιω κάφε (που τον έχει ξεσυνηθίσει ο οργανισμός μου) δε θα μου κολάει υπνος....Ενώ τώρα σε κανένα τεταρτάκι![]()
Πράσινο τσάι; Γιατί; Μια χαρά είναι και το κλασσικό....Κι εγώ τσάι πίνω τώρα..πράσινο..
Τι ώρα είναι εκεί?
Πάρε έναν μαρκαδόρο και συμπλήρωσε μόνος σου το κουτάκι..Πράσινο τσάι; Γιατί; Μια χαρά είναι και το κλασσικό....
+5ώρες..Δηλαδή τώρα είναι 4 και 15 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ![]()
![]()
Πριν μισή ώρα έγραφε 15 λεπτά και ακόμα 15 λεπτά λέει
![]()
![]()
Μπαααααα. Να πα να γαμηθεί, θα αφήσω το λαπιτόπι ανοιχτό και σε λίγες ώρες που θα ξυπνήσω θα το κλείσω...Εξάλλου αύριο θέλω να τελιώσω ένα βιβλίο που το έχω ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα...ούτε ευαγγέλιο να ήταν!!!Πάρε έναν μαρκαδόρο και συμπλήρωσε μόνος σου το κουτάκι..
Και μετά..άνοιξέ το...αααααχαχαχαχαχαχ
Τζο..γιατί δείχνεις τα βυζιά σου?
Ε μα κι αυτό το λάπι τόπι πια..Μπαααααα. Να πα να γαμηθεί, θα αφήσω το λαπιτόπι ανοιχτό και σε λίγες ώρες που θα ξυπνήσω θα το κλείσω...Εξάλλου αύριο θέλω να τελιώσω ένα βιβλίο που το έχω ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα...ούτε ευαγγέλιο να ήταν!!!
Τζο..γιατί δείχνεις τα βυζιά σου?
Νύχτεεεεεεεεεεεεεεεεεες...Καληνύχτες![]()
Ααααααχαχαχαχαχ...α να χαθείς ρε..!!!Γιατι δεν εχει σμιλιε να δειχνeι τ @@ του
![]()
![]()
![]()
Πάντως έχω παρατηρήσει,ότι όταν δε γράφει γκόμενα σ'αυτό το θρεντ,η επισκεψιμότητα πέφτει.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γκόμενα σκίζει τηλεφωνικούς καταλόγους![]()
![]()
![]()
![]()