Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Πίσω μου λέγε ότι γουστάρεις....στ'αρχίδια μου.
Μπροστά να μη μου τα λες
δεν σας το ειπα εγω?
τα γουσταρει τα πισω η κυρια αβραμια
ααααχαχχαχα
Πίσω μου λέγε ότι γουστάρεις....στ'αρχίδια μου.
Μπροστά να μη μου τα λες
συγνωμη ρε τυπε που δεν μπαινω ολη μερα στο κοσμο οπως εσυ να ξερω και που ειναι το καθετι.μια φορα ειχα μπει που μας ειχα μπει οταν μας εδωσε ο σταμ κατι λινκ για κατι που ειχε γραψει.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Απολυτε ακους τι γραφει ο βλακας?
αχαχχαχα μπερδεψε τα λαιονς.
Ε τυπε ειδικα σε σενα που εισαι φουλ παρατηρητικος
πως ξεφυγε το τσατ απο το κοσμο![]()
![]()
![]()
δεν λες παλι καλα που υπαρχει και αυτο το σαιτ και περναει η ωρα.καλα ρε τυρι με γαλα συνδιαζεται?
καλα νταξει αυτο με τον ΛΙΟΝ και τον μαστερ21 θα το αποθηκευσω...
δεν χανονται τετοια λογκς.
συγνωμη ρε τυπε που δεν μπαινω ολη μερα στο κοσμο οπως εσυ να ξερω και που ειναι το καθετι.μια φορα ειχα μπει που μας ειχα μπει οταν μας εδωσε ο σταμ κατι λινκ για κατι που ειχε γραψει.
δεν εκανα λογαριασμο οπως εσυ.![]()
Έτσι ρε χαφιέ,κράτα λογκς μωρή πληροφορικάριτσα.
Οι περισσότεροι του επαγγέλματος ε΄σιτε πάρτε τον ένα και χτύπα τον άλλο......διόλου απίθανο που ιάλεξες να το ακολουθήσεις
τι ειναι η χρυσαλιδα ρε?εσεις δεν περνατε την ωρα σας ,μαλλον χανετε τον χρονο σας μαλωντας συνεχεια >
Μια χαρα τα συνδυαζω εγω
εντιτ: χρυσαλιδα????![]()
![]()
![]()
ειχα παει σε μια φιλη μου
ρε μαλακα ειδες τι λουγκρας εισαι?εμπαινες και ελεγες εδω οτι τον λαιον του την ειχαν στησει σε ενα μπουρδελο και εφαγε ξυλο γιατι ζηταγε παρανομα εξτραδακια.μονος σου το ειπες.εδω κολλαει το βιντεακι που βαζει ο απολυτος με εναν βλακα
που εδινε συνεντευξη και δεν καταλαβαινε ουτε ο κοσμος
ουτε αυτος τι ελεγε. δεν το εχω γαμωτο :-
μαστερ21 αστο φιλε εισαι τελειως βλακας.
Εδω μπερδεψες τον ΛΙΟΝ7 με τον ΛΙΟΝΤΑΡΙ28
Μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα
τι ειναι η χρυσαλιδα ρε?
τυπε ολο και μας ρωτατε ομως οταν σας χαλαει
ο υπολογιστης... και το θελετε και στο τσαμπα
παει ο τσαμπας... πεθανε.
ρε μαλακα ειδες τι λουγκρας εισαι?εμπαινες και ελεγες εδω οτι τον λαιον του την ειχαν στησει σε ενα μπουρδελο και εφαγε ξυλο γιατι ζηταγε παρανομα εξτραδακια.μονος σου το ειπες.
μετα αρχισες να λες για τον λιονταρι28.μαθε να εισαι αντρας παλιοπετουγια.
εσεις δεν περνατε την ωρα σας ,μαλλον χανετε τον χρονο σας μαλωντας συνεχεια >![]()
το απογευμα σε χρειαζομουν εγωΠου εψαχνα να βρω το μπλουτουθ στο λαπτοπ και τελικα με βοηθησε ενα αλλο παιδι
Ναι κατα τις 2+ πηγα και ηρθα πριν λιγο
Εγω εχω να πω οτι εισαι μεγαλος πουστης.ενας αντρας θα ηταν υπευθηνος των λογων του.χιλιες φορες να ελεγες μπερδευτηκα,εκανα λαθος,παρα αυτο που λες.κοιτα οσο γραφεις αυτες τις παπαριες
ειναι εις βαρος σου. Αυριο θα γελαμε
με τον απολυτο.
Εισαι και ηλιθιος συν τοις αλλοις.
Γιατι ενας ηλιθιος προτρεχει ενω δεν ειναι σιγουρος.
Αυριο να δεις τι γελιο εχει να πεσει εις βαρος σου φιλε μου![]()
Εγω εχω να πω οτι εισαι μεγαλος πουστης.ενας αντρας θα ηταν υπευθηνος των λογων του.χιλιες φορες να ελεγες μπερδευτηκα,εκανα λαθος,παρα αυτο που λες.