αν την ειχες εστω 12,5 ποντους ωσαν τον γκουλφακη μπορει και να με ενδιεφερε......![]()
βαλε κι αλλους 10 ποντους και θα το σκεφτω αν μπορω να το πω στην γραμματεα μου αν μπορει να σε βαλει σε πιθανον ραντεβου τον Αυγουστο του 2012..μπορει και του 2013
αν την ειχες εστω 12,5 ποντους ωσαν τον γκουλφακη μπορει και να με ενδιεφερε......![]()
Και εγώ κάνω μόνο κολάααζ βίλμα.![]()
την ευλογια μου τεκνο μουΚαλησπερα κυριε προεδρε
Τα σεβη μου![]()
εσυ εχεις ;αν οχι αλοιφω εναν με βαζελινη και στον στελνω να τον βαλεις εκει που ειπαμε προχτες.....εχεις λαγο?
Στο καλυτερο
... αλλα κανω μονο μααασαααζζζ ...![]()
την ευλογια μου τεκνο μουεσυ εχεις ;αν οχι αλοιφω εναν με βαζελινη και στον στελνω να τον βαλεις εκει που ειπαμε προχτες.....
![]()
![]()
![]()
ρε σοκοφρετα δεν κανονιζετε ενα ραντεβου απο κοντα να τα πειτε να μην μας ζαλιζει και το μουνι ο γκουλφακης ;
έχω λαγό.
ρε σοκοφρετα δεν κανονιζετε ενα ραντεβου απο κοντα να τα πειτε να μην μας ζαλιζει και το μουνι ο γκουλφακης ;![]()
πως να γαμηθω με τετοια ραντεβου που μου βαζεις ;ουτε το ΙΚΑ να ησουν.....den gamiesai lew gw
πως να γαμηθω με τετοια ραντεβου που μου βαζεις ;ουτε το ΙΚΑ να ησουν.....![]()
ρε σοκοφρετα δεν κανονιζετε ενα ραντεβου απο κοντα να τα πειτε να μην μας ζαλιζει και το μουνι ο γκουλφακης ;![]()
ιδιος βαρος .....πως είπατε;
καληνυχτα.....Kαληνυχτω οοολααα τ παιδακια .... :-* :-* :-* :-* :-*
Kαληνυχτω οοολααα τ παιδακια .... :-* :-* :-* :-* :-*
ιδιος βαρος .....![]()
let me be myself koufales >ίδια.. ;)